>10тыг +коммуналка, зависит от красоты состояния, но думаю вряд ли выше 13
|
|
![]() .....як все просто...........коли є трохи кеша)))akurt написав:
Ще для Долярчика на роздуми - я порахував у скільки обходиться ремонт після будівельників. Розрахунок зробив на досвіді декількох реальних нових квартир у Львові. В частині квартир використовувався ламінат, в частині - паркет (виробник - Стрий). Всі меблі - нові, Польща. Получилося в мене так: як не крути, але разом з меблями ремонт від прокладення дротів електрики до встановлення LCD TV виходить повністю під ключ по 200 долярів за квадратний метр. Тому, гадаю, Долярчику вже варто готувати 60 кв. метрів х 200=12 000 долярів. Доречі, був вчора в Епіцентрі - все здорожчало... Але я встиг... Перехрещуся... ================================= ...я знаю, що ремонт - це теж купа грошей! ![]() ![]() .....і я, недавно, взявши калькулятор і виписавши на аркуш паперу ВСІ свої валютні і гривневі "стовпчики" дізнався, що в ремонт - я ВКЛАДАЮСЬ! - можу розпочинати його - хоч сьогодні!...........але до його початку, ще приблизно -1,5р ![]() ..........то ж думаю зараз над тим, щоб прикупити собі ділянку під дачу, неподалік міста(тисяч так за 3-6у.о.).........- бо до ремонту - ще є час на доскирдування! ![]() ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Может и случится. https://news.finance.ua/ru/news/-/41370 ... chnyj-shok МВФ спрогнозировал глобальный рыночный шок Обрушится пирмида биткойна, который последнее время слишком быстро пошел вверх. Зацепит карточный домик фонды, все побегут в старый добрый доллар. В общем все как всегда. Как это повлияет на полуживой рынок недвижимости Украины трудно сказать. Что мертво (или почти мертво), умереть не может.
![]() Правда похоже, если заменить сканрок на керамогранит?
|
|