Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Долярчик написав:...так, я вже писав, що винен Я! ...але ЛИШЕ ОДНЕ МЕНЕ ДРАТУЄ: НЕВЖЕ ТАК ВАЖКО БУЛО МЕНІ ЗРАЗУ Ж(чи через місяць) кинути хоча б смс-ку, чи зателефонувати?! ...так, так.........в них - "нічого особистого, лише бізнес"! ...нехай собі директор банку на ту тисячку вінок замовить!
Так треба ж, щоб карасик жирок нагуляв 100 грн - байки, а от 1000 грн - премія комусь. МАБ для чого був?! Там все показує, і комісії, і списання. А тарифи читати треба. Буде Вам урок на майбутнє.
ще раз пояснюю: мені альфа була потрібна лише разово, щоб потримати на депо кошти ТРИ міс. і ВСЕ!!-карткою я ніколи не користувався і взагалі альфою ніколи не цікавився......- я ТІСНО товаришую з іншими - комфортнішшими банками! - до них - я частий гість!.........а альва, була як стара куфайка закинута в стодолі!
Долярчик написав:...так, я вже писав, що винен Я! ...але ЛИШЕ ОДНЕ МЕНЕ ДРАТУЄ: НЕВЖЕ ТАК ВАЖКО БУЛО МЕНІ ЗРАЗУ Ж(чи через місяць) кинути хоча б смс-ку, чи зателефонувати?! ...так, так.........в них - "нічого особистого, лише бізнес"! ...нехай собі директор банку на ту тисячку вінок замовить!
А вот такое письмецо Вам не приходило случаем?
паперового - ні! а якщо електронний, то я кажу, що нічим , навіть веб-банкінгом альфи НЕ КОРИСТУВАВСЯ!
согдасно дкбо вы обязаны каждый день перед сном заходить на сайт аллы и смотреть не вносились ли какие то измения в тарифы .. у аллы в этом плане все четко - есть конкретная вкладка где сообщают о всех изменениях
Долярчик свого часу я так само був завітав до ощаду. де мені сказали що депо не відкривають без оформлення карти. картка звісно ж безкоштовна. через деякий час я залишив на ній гроші та й забув про карту. коли я кинувся грошики трохи покусані виявились - ощад через три місяці врубив неактивніть карти й почав списувати кошти потроху. альфа хоча б не змушує відкривати карти для оформлення депо. вас спокусило слово безкоштовна. а ощад просто змушує відкривати карти для того щоб оформити депо. так що все пізнається в порівнянні. а тарифи дійсно треба читати й слідкувати за змінами. слова дівчаток потім нікуди не пришити.