|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 06 лис, 2017 23:45
GrafBV написав: V2 написав:Шановна Alfa_Bank! 7 форумчан підтримали нижчевикладену петицію 1. -VICTOR-. 2. Козак-характерник. 3. Кілька тижнів тому тут на форумі таку пропозицію висловлював і я  . 4. Nighthawk. 5. mixa. 6. мандарин. 7. Інкогніто. 8.
Кстати, месяц назад мне закрыли Максимум Голд и через пару дней открыли Эко-Максимум. Есть такая и них фича как заморозить счет, просто не все манагеры знают что это. В этом случае не нужно ждать 45 дней. P.S. Если че, это была 2-я кредитная карта (не допка)...
Та Ви шо, прям Америку відкрили! Тільки удівітєльно, но факт - після заморозки КК з лімітом 22к скоринг автоматично видав 3к на МТС. При тому, що кредитне навантаження клієнта в інших банках з моменту відкриття КК на 22к НЕ виросло. Тому заморозка карти - не панацея. Хоча при розумному персональному менеджері з мізками решабельно все 
-
Nighthawk
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2017 23:49
...так, я вже писав, що винен Я! ...але ЛИШЕ ОДНЕ МЕНЕ ДРАТУЄ: НЕВЖЕ ТАК ВАЖКО БУЛО МЕНІ ЗРАЗУ Ж(чи через місяць) кинути хоча б смс-ку, чи зателефонувати?! ...так, так.........в них - "нічого особистого, лише бізнес"! ...нехай собі директор банку на ту тисячку вінок замовить! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
V2
-
4
-
- Подякував: 297 раз.
- Подякували: 1369 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 06 лис, 2017 23:52
Nighthawk написав: GrafBV написав: V2 написав:Шановна Alfa_Bank! 7 форумчан підтримали нижчевикладену петицію
Кстати, месяц назад мне закрыли Максимум Голд и через пару дней открыли Эко-Максимум. Есть такая и них фича как заморозить счет, просто не все манагеры знают что это. В этом случае не нужно ждать 45 дней. P.S. Если че, это была 2-я кредитная карта (не допка)...
Та Ви шо, прям Америку відкрили! Тільки удівітєльно, но факт - після заморозки КК з лімітом 22к скоринг автоматично видав 3к на МТС. При тому, що кредитне навантаження клієнта в інших банках з моменту відкриття КК на 22к НЕ виросло. Тому заморозка карти - не панацея. Хоча при розумному персональному менеджері з мізками решабельно все 
Ну так чего вы жалуетесь, если все решабельно? Мне все менеджеры в "приемном покое" утверждали что это нереально и нужно ждать, пришлось найти другого, который с улыбкой все решил 
-
GrafBV
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2017 23:53
Долярчик написав:...так, я вже писав, що винен Я! ...але ЛИШЕ ОДНЕ МЕНЕ ДРАТУЄ: НЕВЖЕ ТАК ВАЖКО БУЛО МЕНІ ЗРАЗУ Ж(чи через місяць) кинути хоча б смс-ку, чи зателефонувати?! ...так, так.........в них - "нічого особистого, лише бізнес"! ...нехай собі директор банку на ту тисячку вінок замовить! 
Так треба ж, щоб карасик жирок нагуляв  100 грн - байки, а от 1000 грн - премія комусь. МАБ для чого був?! Там все показує, і комісії, і списання. А тарифи читати треба. Буде Вам урок на майбутнє.
-
Nighthawk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2017 23:57
GrafBV написав:Ну так чего вы жалуетесь, если все решабельно? Мне все менеджеры в "приемном покое" утверждали что это нереально и нужно ждать, пришлось найти другого, который с улыбкой все решил 
Я? Я не жаліюся  Походу налили аж більше, ніж треба, але рядовому оленю такі нюанси невідомі, і він може отримати зовсім не те, що очікував. Тому, шановний представник банку, заміна тарифу карти на льоту - це важлива функція. Хай Альошик з Плякою попрацюють на благо клієнтів А по собі я, наприклад, замінити тариф 200% не зможу. Після того, як монобанк щедрою рукою налив космічний ліміт, мене зарубає кожен адекватний скоринг  І замість 20к дасть 0к 
-
Nighthawk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Долярчик написав:та зрозумів я- зрозумів.................що завтра треба нести альфі 1тис.грн і мабуть, навіть не вартує там висловлюватись.........- бо хіба собі нерви попсую, а їм - навряд - бо вони ж то ЮРИДИЧНО ПІДКОВАНІ!.....щоб їх......! 
да просто забей если действительно ухожувывожуниногой
Востаннє редагувалось v57 в Пон 06 лис, 2017 23:59, всього редагувалось 1 раз.
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Долярчик написав:так вони сами су.ки нав"язали цю карту!!!- вона мені і 100років не потрібна була! то їхня НАВ"ЯЗКА! ...але так і моя помилка, ЩО Я ДАВСЯ ЇМ НАВ"ЯЗАТИ МЕНІ ЛАПШІ! ТАК - я сам винен! а вони - просто підлі і підступні! - одним словом - РОЗВОДЯГИ!!!
Кожен раз заходячи в продуктовий супермаркет я чую одну і туж считалку на касі. Но в мене вистачає сили волі сказати: не треба. Кожен на своєму місці виконує свою роботу. І з точки зору банку, напевно на відмінно.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
clientage написав: Фантом написав:Я свою Голду на Ворлд менял за один заход.
эт меняется ахфтамартишецки 
Автоматически это по сроку. Я свою закрывал за год до окончания срока и открывал новую. Лимит дали в два раза выше.
-
Фантом
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 лис, 2017 00:00
Nighthawk написав:а зараз знову Блек відкрив. Для валютообмінки - безцінна річ, а 12 операцій в місяць я асілю зробити...
А не поділитеся, що за валютообмінка? Надіслано з мого Telefunken Torn.Fu.d2, використовуючи Tapatalk
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8227 раз.
-
-
Профіль
-
-