Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Долярчик написав:...мужики, що за.......? - розвод чи ні?- якщо так, то в чім прикол? ....недавно, зателефонували з Альфи(з мобілки 067...) назвали моє ім"я і побатькові і сказали, що в мене борг (приблизно 1000грн) за обслуговування рахунку(який я відкривав рік тому, коли клав депо на три міс.).......-"вам мали прийти смс-ки про заборгованість".......... ....я сказав, що смс - не отримував і що завтра зайду у відділення і все виясню......... - вони сказали, що добре, зайдіть і виясніть, бо якщо не користуєтесь тим рахунком. то його краще закрити..... ....от і вся розмова...... ...може це бути правдою? - беруть кошти за обслуговування рахунку? - якщо так, то що беруть навіть, якщо на рахунку 0.000? - ще б зрозумів списання з картки, якщо б там були кошти.........але отак тупо нарахувати борг?! ....головне, що теж, при оформлені картки, говорили, що обслуговування - безкоштовне! Буду вдячний за роз"яснення!
Долярчик, доброго дня! Для можливості розглянути Ваш запит вкажіть, будь ласка, в особистому повідомленні номер Вашого ідентифікаційного коду та ПІБ.
BBC написав:Для підвищеної ставки Альфа бажає депо від 8000€/$ чи 250000 грн. Дивга логіка, адже гарантії ФШВФО не зросли. Раніше було 5000 €/$; 100000 грн.
У вас перестали работать правила модификации шаблонов. При изменении реквизитов они по прежнему светятся как "Підтверджені", что как бы вводит в заблуждение.
Вы или вообще уберите эту индикацию, если уж приняли такое решение. Тогда я хоть буду знать, что надо проверять при каждом платеже реквизиты.
Либо сделайте, чтобы статус шаблона сбрасывался на "НЕпідтверджені" при изменении реквизитов платежа.