Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 231232233234235 ... 285>
Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2017 21:28

Ну, Козак-характерник мав на увазі, що все ж таки Ви, пан Долярчик, досить мало заплатили за повітря над водоспадом... тьху, над котлованом...

Сьогодні знайомі з Дніпра скиглили: виставили на продаж трьошку гарну нормальну на проспекті Олександра Поля (колись - Кірова) - це майже центр - просять 35 000 долярів - 69 кв. метрів - жодного дзвінка... а ще недавно там коштувало 120 000...
Так дивись, Долярчику, схоже, скоро приплатять тільки за намір щось купити...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2017 21:44

akurt написав:Ну, Козак-характерник мав на увазі, що все ж таки Ви, пан Долярчик, досить мало заплатили за повітря над водоспадом... тьху, над котлованом...

Та ні, там інше... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2017 21:44

Козак-характерник написав:
  Долярчик написав:
  Козак-характерник написав:Долярчик Долярчик, чому Ви такий жлоб? :shock:

всмислі?-що не так?

Всмислі завжди наполягали на тому, що потребуєте жвавішого обговорення об'єктів львівської нерухомості, а самі жлобствуєте поділитися інфо по вже відвіданному власноруч об'єкту. Я вже натякав на агента 007... :lol: Я Вам ПП написав. Ви щось відповіли, але видалили свою відповідь і мовчок. Ви секретний агент? Чи просто жлобствуєте інфо поділитися? :lol:

...про той об"єкт я написав, що багато НЕ ЗНАЮ! - бо в їхньому ВП не був, а лише розглядав планування по інету.................і розчарувався, бо там були лише ВЕЛИКІ квадратури, а малих чи то відразу НЕ БУЛО, чи то розкупили - вже не пам"ятаю!
....про Моне більше можу розказати, якщо буде цікавити........бо був у їхньому ВП! :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2017 22:00

Долярчик Прошу пробачення за твердження про жлоба... :P Треба було каталізатора підкинути для виведення агента 007 зі схрону... :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2017 22:29

хі-хі...
А мені подобається підпис у Козака-характерника:
"Агенти впливу кроля нишпорять по форуму. Хочуть, щоб ми тримали золоті монетки в банках під 1% і платили налоХ на прожор кроля! Всі на вихід з банків! Досить годувати прожорливого кроля! антиналоХовий майдан."
Десь пару сторінок тому про це й говорили, що вигідніше - здавати за великі гроші бетон чи віддати у банк гроші, щоб там загинули?
Я відстоюівав перший варіянт...
Лежиш собі на канапі... Попердюєш... О! Що це?
- Та не підскакуйте, то квартиранти гроші на картку скинули... І як раз борг по кредиту погашено...
- Ну й добре... нехай буде...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2017 22:36

akurt написав:хі-хі...
А мені подобається підпис у Козака-характерника:
"Агенти впливу кроля нишпорять по форуму. Хочуть, щоб ми тримали золоті монетки в банках під 1% і платили налоХ на прожор кроля! Всі на вихід з банків! Досить годувати прожорливого кроля! антиналоХовий майдан."
Десь пару сторінок тому про це й говорили, що вигідніше - здавати за великі гроші бетон чи віддати у банк гроші, щоб там загинули?
Я відстоюівав перший варіянт...
Лежиш собі на канапі... Попердюєш... О! Що це?
- Та не підскакуйте, то квартиранти гроші на картку скинули... І як раз борг по кредиту погашено...
- Ну й добре... нехай буде...

Кроль - уособлення світового зла. Нишпорить лапами по чужим горщикам і все йому мало... :evil: Я не буду годувати кроля! 8) Будь який пасивний прибуток - це моє і лише моє... :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2017 23:15

Re: Нерухомість у Львові

...сподобався ось цей будинок і його планування! - архітектор - молодець!
https://novostroyki.lun.ua/uk/жк-avalon-futura-львів
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2017 23:58

akurt написав:
  deniska написав:
  jump написав:а де це Ви бачили безкоштовну воду у котеджах і приватних будинках :shock:

Если колодец то совсем бесплатная. Если скважина плюс насос то существенно дешевле централизованной подачи

Вас жестоко обманули!
1. В Малечковичах мои приятели пробили скважину циклопической глубины - пошла вода типа бесплатная (если не считать вагон денег, уплаченный за скважину). Через неделю оказалось, что этой водой даже ноги мыть нельзя, а не что что мыть посуду - вода по качеству ужасная.
2. Вызвали спецов и помещение в 6 квадратных метров в их коттедже за всего за какие то сколько то тысяч долларов заняли всякими хитрыми системами доочистки воды баками и трубопроводами. Ну очень все бесплатно и даром.
3. Смешно слушать про тепло в доме или в душе от солнечных батарей - это там, где практически никто не вывешивает кондиционеры сплит-систем так как летом надо греться, а не охлаждаться.
Люблю наш форум, услышишь много необычного.

Может меня и обманули, но я уже не первый год живу в Брюховичах в особняке и у нас скважина, из которой мы пьем, готовим еду, моемся и т.д. Так что мимо. Брюховичи относятся к Шевченковскому району города Львов. То, что у вас по-другому, не означает, что у всех так же хреново.
deniska

Подякував: 39 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 лис, 2017 01:30

deniska написав:
  jump написав:
  jump написав:а де це Ви бачили безкоштовну воду у котеджах і приватних будинках :shock:

Если колодец то совсем бесплатная. Если скважина плюс насос то существенно дешевле централизованной подачи

так це хіба у селах

Криниці відкидаємо - там вода цілком безкоштовна, хоч і за ними потрібен догляд.

Мої витрати на свердловину - менше 1 тис $ - глибина в 24 метри, приїхали два майстра з буровим станком, робили два дні - напір такий, що вистачить на цілий квартал, в ціну крім роботи включено труби, глибинний насос і його підключення, яму для відкачки води викопав сусід-алконавт в один із тверезих своїх днів за "поляну". Якість води - на 80% зі 100% - у складі перевищує залізо, потребує постійного прокачування.
До 1000$ додаю два фільтри для очистки щомісяця по 20 грн, і витрати на електроенергію - для безперебійного електроживлення - це ще нехай 20 грн, тобто в місяць - це 60 грн, не залежно від об'ємів використання.
Цю ж свердловину можна зробити спецтранспортом, взяти крутіший глибинний насос - тоді витрати можна помножити на 4.

Артезіанська свердловина - на глибині від 40 метрів, залежно від грунтів і шарів - це може сягнути серйозної цифри. Знаю, що один ресторан за містом якось штрафанули за таке, вони використовували воду понад ліміт, зробили кілька свердловин поруч і не спитали дозволу в держорганів. Це питання не до кінця врегульоване, розробляються карти, на яких кожна і рано чи пізно, всі хто таким користується, буде платити по повній - але це може бути все одно вигідніше, ніж вода з супермаркета.
Якщо хтось має практичний досвід буріння артезіанської свердловини, розкажіть, хто робив, як вона в експлуатації і орієнтовну вартість.

whois2010 написав:Мої варіанти:
1. вул. Яцкова,20 (забудовник standart?). Начебто все гарно, але не розумію чому до цих пір в продажі квартири, хоч введено в експлуатацію 2 роки тому.
2. ЖД Чемпион (забудовник СБ Групп). Теж саме - майже два роки тому введений в експлуатацію, а квартири ще в продажі. Плюс поруч хімзавод, небезпечно?
3.вул. Богдана Хмельницкого, 109 (Галжитлобуд) Мій фаворит покі що.
4.ЖК Шоколад (М7). Мурашників хотілося б уникати, але цей не дуже начебто великий.
5. вул. Головатого, 7а (Мой дом). Бентежать занедбанні будівлі поруч.

Дуже розкинуто по місту.
По 1) не знаю
2)Колодзінського? це взагалі не центр, це спальний район Сихів - місто в місті.
3) я би розгладала і собі, але там найменші 2-кім були ще на стадії котловану, решта зайняті, дім близько до центру. Вже на стадії завершення, райончик Підзамче донедавна депресивний, але зараз поступово перетворюється на альтернативу центру, Вам би могло підійти - комбінація центр і новобудова - взагалі клас! Там єдине - може задувати запах булочок - через дорогу хлібзавод. Рідко, але чути.
4) Шоколад. Менше, ніж мурашник, але з дуже совдепівським піходом - наприклад, батарея в житловій кімнаті посередині 8-метрової стіни, друга батарея в цій кімнаті - в лоджії, яка забирає світло в кімнаті, а про те, як дує з 2-камерних вікон просто замовчують. Там, де не могли заштукатурити - запінили. Під'їзди ще не здані, а вже понищені ремонтами сусідів. Хоч має хорошу локацію, ліфти працюють, я би сказала, що стараються, але мені не до душі. Продають через товарну біржу.
5) забудовник хороший, об'єкта не знаю, але локація Городоцька між хрущовками і особняками - то по дорозі на виїзд з міста, траса до кордону, а до центру трохи є.
:D
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 лис, 2017 01:42

Re: Нерухомість у Львові

Долярчик написав:...сподобався ось цей будинок і його планування! - архітектор - молодець!
https://novostroyki.lun.ua/uk/жк-avalon-futura-львів

Згідна, архітектура класна. Добре, якби і побудували якісно.
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

#<1 ... 231232233234235 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор