Колеги, підкажіть будь-ласка карту з максимальним кеш-беком для одноразової великої покупки в інтернет магазині електроніки.
Авторська карта Gold MAX від фарсіка - 10% але там макс. 300 грн. і напевно чекати карту більше тижня треба. Акція від Альфа банку - я вже взяв участь. ТАС WC - 2% на інтернет, теж довго чекати карту.
mixa написав:Колеги, підкажіть будь-ласка карту з максимальним кеш-беком для одноразової великої покупки в інтернет магазині електроніки.
Авторська карта Gold MAX від фарсіка - 10% але там макс. 300 грн. і напевно чекати карту більше тижня треба. Акція від Альфа банку - я вже взяв участь. ТАС WC - 2% на інтернет, теж довго чекати карту.
Які ще варіанти?!
Возьмите 10 карт, на всю семью, кума, свата, брата... и оплатите инет-покупку картой в пукте выдачи через их ПОС, разбив оплату на 10 карт. Хай кассир тренеруется
Так это одно и то же, мне нужно разные банки, для страховки суммой под фонд. Кто что скажет о Сбербанк Росси, ТАС, Банк Інвестицій та заощаджень, БМ Банк?
Ні ногою в Сбєр. Інвестиції та БМ не для валюти. Залишається лише Комса...зараз в фаворі у влади...не агітую.
Ищущий квестора неровно дышит к БМ и ВТБ. Вполне комфортно валюте в БМ.
Я з тих міркувань: що ПБ - державний банк, як ощад і укргаз, наприклад, а рейтинг для державного банку - поняття відносне. Хіба може бути варіант, що державний банк визнають банкрутом і заморозять вклади не період тимчасової адміністрації? Думаю, такий сценарій малоімовірний.