ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 768769770771772 ... 1738>
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2017 11:52

Vitl написав:скажу так - декабрь с остатками на екс покажет , что мы будем иметь

Скорее не декабрь, а январь должен показать. Люфт будет, пока огромный поток с казначейства дойдет дойдет по цепочке до валютного рынка. Кстати я уже и не удивлюсь, если опять каким-то волшебным образом подъемчик будет весьма небольшим.

Vitl написав:мы все вместе были согласны с теорией, что страны типа нашей обречены на постоянную девальвацию

Несомненно, так и есть. Просто это еще раз доказывает, что курс 25-27 последние даже пару лет был завышен. Фактор паники и хаоса оказался сильнее фактора постоянной девальвации, и побежал впереди паровоза.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2017 13:59

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2017 ГОД (UAH/USD)

Привіт, хлопці.
Я наводжу сигнали про те, що ситуація має високі шанси змінитися, може навіть кардинально, в близькому майбутньому. Описую, як я це бачу. В тих умовах всі теперішні негативи нівелюються. ОВДП, в більшості, у власності держбанків. Мільярди олігархам пробачали безболісно і завгар і кондитер. То чому не можна обнулити борг лівої кишені правій?
Курс 8 міг ще довго триматися, але... Дуже імовірне чергове але...
П.С. Ось це дуже погано https://politeka.net/ua/news/542842-pos ... a-donbasu/ тут можуть бути руйнівні наслідки. З іншої сторони, це і боротьба за владу. Вакарчука і інших несистемних політиків знову почали травити жорстоко...
Востаннє редагувалось orest в Нед 26 лис, 2017 16:42, всього редагувалось 1 раз.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7414 раз.
Подякували: 6797 раз.

Профіль

7
18
1
22
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2017 16:05

:wink:
  Vitl написав:Васёк с Ривного, прочти это, и не пой деферамбы

Відповім ввічливо, хоча не завадило би і в стилі опонента, але не буду опускатись до його рівня
По - перше: перехід на особистості є порушенням правил цього форуму, а спілкуватись у п\п в когось кишка тонка. :wink:
По - друге хамство це також порушення правил форуму і характеризує опонента абсолютно певним чином.
По - третє: бахвалитися своєю ерудицією принижуючи інших це тупо, а щє і роблячи при цьому орфографічні помилки рівня початкової школи це тупо в квадраті.
По - четверте: можете на напружуватись звертаючись до мене та переходячи на особистості відкрито на форумі, що не є ні для кого цікавим, бо відповідати мені Вам якось так не зовсім логічно і просто нецікаво. От коли зможете написати хоча би одне повідомлення яке на форумі набере більше 55-и подяк (як у мене) от тоді, можливо, мені буде і цікаво з Вами дискутувати. На даному етапі пустопорожні хамські дописи мені не цікаві для дискусій і це стосується не лише Вас, а і Ваших недалеких прихильників-посіпак які реагують на мою появу на ресурсі як червона ганчірка на бика. Тому, тут, я мовчу до тих пір, доки модерація не почне виконувати свою роботу належним чином Я не знаю чого тут перестали писати багато толкових та цікавих людей, але здогадуюсь, хоча, це не мої проблеми, а адміністрації. Яким вони бачать форум - таким він і є, на жаль :cry: .
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2017 16:11

freeze написав:
  Vitl написав:скажу так - декабрь с остатками на екс покажет , что мы будем иметь

Скорее не декабрь, а январь должен показать. Люфт будет, пока огромный поток с казначейства дойдет дойдет по цепочке до валютного рынка. Кстати я уже и не удивлюсь, если опять каким-то волшебным образом подъемчик будет весьма небольшим.

Vitl написав:мы все вместе были согласны с теорией, что страны типа нашей обречены на постоянную девальвацию

Несомненно, так и есть. Просто это еще раз доказывает, что курс 25-27 последние даже пару лет был завышен. Фактор паники и хаоса оказался сильнее фактора постоянной девальвации, и побежал впереди паровоза.

Очень даже логично написано.Но это один из вариантов.Например взят рашку и былое соотношение к 3, тогда курс 20.А мы впереди паровоза как бы.Есть одна проблема, кот трудно не замечать.У рашки есть куча своих звр, хоть и подтаивает.А у нас полная опа, мы оперируем заёмными средствами.И все прогнозы о позитиве учитывают их как свои.Вот тут я вижу суперпроблему.Т е опять все прелести в долг.А кратный девал как раз и возможен при резком развороте внешних связей.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 лис, 2017 19:49

Vitl
Ты можешь не вестись?
Или у тебя бойлер поломался?

Недооцененность гривны вызывает серьезные сомнения, особенно исходя из паритета покупательной способности.

Черная пятница (Орест поминал мимоходом)
Сначала пересичные (мну, Орест и очень многие другие) тратят гривны, иногда предварительно сдав баксы. Сотответственно нал д***. Межбанку легче.
Потом импортеры возобновляют склады. К рождеству и НГ пустой склад - плохая примета. Соответственно, М/Б ап.

Склероз не позволяет вспомнить кто-когда-где привязывал устойчивые уровни к числам Фибоначчи, а мне тогда поверилось в некую закономерность.
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 лис, 2017 11:56

Crop написав:Зображення

Судя по всему в этот раз ближе всего будут - Uaprofi и Kirk Hammet.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 29 лис, 2017 14:04

freeze
Alex2007 imho
Crop

Подякував: 268 раз.
Подякували: 598 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 29 лис, 2017 16:26

Здається мені, що і міжбанк і готівка (особливо клієнтська грн), яка викликала це пожвавлення, це "чорнопятнична" грн, про яку згадував. Та й бюджетно-пиляної грн цього року значно менше. Підозрюю, все може заспокоїтися на днях. 1 грудня вже Романа - перше свято "українського рамадану", почнуться святкування, застілля, подарунки. Крім того, скоро різдвяні свята у світі, заробітчани потягнуться додому (адже у більшості канікули), привезуть з собою ВКВ, яку тут захочуть не дорого купити всім відомі валютні маніпулятори. МБ можуть ще репатріанти підтримати десь до числа 8-го...
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7414 раз.
Подякували: 6797 раз.

Профіль

7
18
1
22
Повідомлення Додано: Сер 29 лис, 2017 18:13

orest
В контексте не раз звучало про остатки бюджетные, и необходимость освоить их в этом году, с возможным выходом излишков на валютный рынок. Кто хочет высказаться? Тема интересная.
Crop

Подякував: 268 раз.
Подякували: 598 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 29 лис, 2017 20:10

Crop написав:В контексте не раз звучало про остатки бюджетные, и необходимость освоить их в этом году, с возможным выходом излишков на валютный рынок. Кто хочет высказаться? Тема интересная.

а в контексте случайно не звучало, что их можно просто "не успеть" освоить и они "счезнуть"?
эти остатки если их таки полностью освоят до конца года выступят только таким себе хорошим "драйвом" для курса, дополнительным топливом.
есть и другие факторы - смотрим чего там будет в окончательном варианте бюджета18
uaprofi

Подякував: 831 раз.
Подякували: 660 раз.

Профіль

#<1 ... 768769770771772 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор