Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 252253254255256 ... 285>
Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 10:19

У Львові хочуть збудувати три хмарочоси

15 вересня виконком видав містобудівні умови та обмеження на проектування кількох будинків на вулиці Любінській, 93. Будівництво житлового комплексу має розпочатись на місці колишнього кінотеатру «Галичина». Згідно з виданими умовами, найвища споруда комплексу матиме 20 поверхів і висоту не більше 68 метрів. Умови видані на ім'я Тараса Барщовського – відомого підприємця, засновника групи компаній T.B. Fruit.

27 жовтня виконком міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для зведення 22-поверхового житлового будинку на проспекті Чорновола. Забудовником виступає ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Гравіс”». Хмарочос має з’явитися на ділянці площею 0,4 га поблизу ТЦ «Інтерсіті». Заявлена висота будинку – 78 м. Новий будинок матиме 20 житлових поверхів та два технічні.

Ймовірність будівництва третього хмарочосу на проспекті Червоної Калини, 60 розглянуть на найближчому засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, що відбудеться грудня. Відповідно до проектної документації ТОВ «Авалон статус», новий житловий комплекс хочуть збудувати на земельній ділянці площею 2,1 га, яка розташована поруч із супермаркетом «Арсен» та парком ім. Івана Павла ІІ. Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд, що планують збудувати – не вище 90 метрів.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 10:23

Козак-характерник написав:Долярчик Дякую! Я придивляюся до ЖК Арена, ЖК Квіти Львова. Прошу небайдужих коментувати... :P

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1777464

від початку будівництва і до сьогоднішнього дня
класний форум - багато почерпнете
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 12:34

Козак-характерник написав:Долярчик Дякую! Я придивляюся до ЖК Арена, ЖК Квіти Львова. Прошу небайдужих коментувати... :P

Прогулюся із собакой - середа - ранок - а ЖК "Арена" вже працюють... Робота кипить... Перша черга - просто красень!
Нічого не знаю про інші комплекси, але те, що тут якість - найкраща у Львові - говОрять всі працівники - шуткатури, маряри, кафельщики, сантехніки і інші майстри, з ким спілкувався з 2015 року...
Отаке...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1455 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 14:54

"О бедном гусаре замолвите слово!"
(размышления на тему: "Кому и где жить хорошо")

Текст ниже не рекомендуется (и не предназначен) читать тем, кто работает кассиром в супермаркете, сторожем на стройке, мастеровым в цехе или на предприятии, учителю школы, водителю автобуса, преподавателю университета, врачу поликлиники или декану факультета. Тут нет ничего обидного, это текст просто для другой аудитории).

Точно так же, как "В жизни всегда есть место подвигу", точно также есть в жизни момент, когда стоит оглянуться вокруг и посмотреть, как ты живешь, где ты живешь, что ты делаешь и стоит ли это делать?
А ну-ка возьми калькулятор и подсчитай, сколько у тебя недвижимости - квартир во Львове, дач под Львовом, земельных участков, гаражей и автомобилей...
А сколько это стоит СЕГОДЯ?
А сколько это стоило ВЧЕРА?
А сколько - точнее - ты вообще это нажитое - можешь ли ты его продать?
А за сколько????

Мой родственник последние 15 лет занимался благим и прибыльным безнесом, в пригороде города Льва он купил большой участок земли и вместе с компаньоном построил там цех по реставрации и постройке (не скажу чего).
Работа прибыльная, успешная и - главное - полезная людям: он не только купил себе и сыновьям по квартире и автомобилю, он не только дал работу 10-ти или больше сотрудникам, он не только уже 15 лет кормит и поит налоговую (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр), кормит и поит СБУ (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр, за 15 лет обещанную "крышу" НИ РАЗУ НЕ ОБЕСПЕЧИЛИ), кормит и поит милицию//полицию (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр, за последние 15 лет НИ РАЗУ НЕ ПОМОГЛИ найти украденное и обнаружить воров), кормит и поит ... та всех кормит и поит (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр)...
Конечно, и компаньон не сидит без бутерброда с красой икрой на праздник...
Иногда чертыхается, что работать стало "труднее"...
Иногда радуется, что работать стало "чуть легче"... пошли денежки хорошие...

Я замечаю смену его настроения по его сообщениям мне в Скайпе - много пишет - значит - сейчас перерыв между курсами химиотерапии после нескольких сложных многочасовых операций и стало чуть легче... Отвечает коротко и неохотно - начался новый курс химиотерапии и не то, что писать - дышать не охота...

Я решил его проведать...
65 долларов - не деньги - сел на самолет и прилетел из Анталии, где почти постоянно последнее живу в своей квартире - в любимый и почти родной Львов...
Зображення
Я знаю Львов не лучше других - хотя знаю Львов с 1980 года, когда побывал здесь впервые... Я в тот первый приезд во Львов на жительство жил за Стрыйской парком - в старинном - наверное австрийских времен - особняке на улице Карманського - зараз не пригадаю - це був будинок 4 чи 8... Все ж таки пройшов час...Тоді вона називалася іменем "Мічуріна" який зроду не знав, де той Львів... Із 1929-го року ця вулиця мала назву "Вербова", з 1933-го – "Ґундуліча", сучасна назва - з 1992 року... І слава Богу...
Мій перший день у Львові запам'ятався трьома речами:
- піч в тій квартирі, де я жив - я такого не бачив - піч прямо в кімнаті, вся обкладена старовинним кахлем...
- кава у старовинній башті - то кафе "Вежа" - я не міг зрозуміти - як це просто так серед дня сидять - НІЧОГО не роблять і просто п'ють каву... Я просто звик дуже багато працювати - цілий день і тоді зовсім не пив кави...
- чудовими незвичними людьми - буквально в перший свій день у Львові я - от дурень - загубив свій паспорт - він "тупо" випав з внутрішньої кишені карману плащу - і в той же день мені його повернули - знайшов мій паспорт у величезному місті - мене - роззяву...

Потім все більше часу я жив на Левандівці, де і зараз живе багато моїх друзів...
Мені подобалася вулиця Широка... Церква...
Найчастіше я відвідував кафе у підвальчику на розі Широкої та Суботівської - Боже правий - які там готували відбивні! Смакота... Ще класну Солянку подавали у кафе "У Юлії" на розі вулиць Ганни Блажкевич та Калнишевського - де б я потім в ресторації на замовляв Солянку - смачнішої НІКОЛИ і НІДЕ не подавали...
Шикарна кухня - в ресторані біля Левандівського озера - його місцеві називали не "Левандівське озеро" - а "Жаба" - маленьке таке ... але діти - та не тільки - купалися... Там страви такі - що ого-го! Майстри...

Ніколи не забуду ночівлю у товариша в серці Львова - в старовинному будинку на розі Солодової та Малої - пили горілку, закусювали львівською ковбаскою, купленою на Винникіському ринку - Боже, яка кров'яночка!!! - готували хлопця до весілля... У будинку старовинні сходи... різьбляні двері... поручні сходів - вони ще пам'ятаюсь Цісаря - балкони-переходи, по яких можна попасти в будь-яку квартиру... незвично не прямокутні кімнати...

Час минає... Славетний Львів!

Так думав я в цей понеділок, коли літак почав знижуватися нижче отих туч, що саме на фото... Літак трохи похилітало... він пірнув у вузьку смугу між землею та тучами...
Серце завмерло від жаху, все було вкрито снігом... дорыг майже не було видно - занесено снігом... якісь хатки та якісь жалюгідні - не ображайтеся - правда - так зверху видно - села... Було видно, країна зовсім бідна… Ну просто зовсім…

В мене було враження, що літак наближається не до Львова... До Колими... Салєхарду... Тавди... Комсомольска-на-Амурі... Магадану.... Хоча я там НІКОЛИ не був...
Якось дуже загрозливо виглядала "Арена-Львів" - темно-сіра: укрита шаром снігу... Не ображайтеся, було враження. Що під нами – Табір для зеків десь під Ухтою чи під Воркутою…
Здивувала дуже чиста злітно- посадкова смуга... нача вилізана язиком... Як завжди приємне враження від Львівського аеропорту та його співробітників...
Зображення
Далі знов - суцільний жах...
Ще о 16-000 у неділю я купався у Середземному морі (мені від будинка з квартирою до моря - 20 хвилин пішки)...
Ще о 16-20 я йшов по вулиці, засадженою помаранчевими деревами - і на кожному з них висіло як не 100 так 1000 помаранчів... Ніхто не зриває - ліньки... Ось впала пара-трійка - підбираєш - ідеш... жуєш...

Сів у тролейбус... Іноземець з мого літака спитав у мене: скільки коштує квиток (англійською) - я відповів, що 2 гривні... помилився - три... я ніколи або майже ніколи не їзджу по Львову у тролейбусі... Готовий був заплатити за нього - звідки у нього гривні? - виявилося - є, вже поміняв...
Тролейбус гарний, мабуть новий... Я подумав все ж, що для іноземця він все ж таки виглядає, як танк часів Другої світової...
Вийшов на розі Любінської та Виговського... Зразу якось захотілося сісти у тролейбус номер 9 і повернутися в аеропорт... Літак відлітав за годину... здавалося, що квиток куплю за будь-яку ціну...
Постояв на зупинці... Була 15-00... сніг... грязні автівки... хтось кудись бреде...
Автобус - жовтий Богдан - ще не прийшов... Було точне враження, що я - засуджений режимом Сталіна на заслання та прибув відбувати покарання... Років на 25... Колима... Мордовія... Хоч там і не був ніколи…
Підійшов автобус... Жовтий Богдан...

Ще декілька годин тому - рівно о 9-00 за часом Львова я стояв на вулиці в Анталії та чекав на автобус номер 800 прямого сполучення в аеропорт... був ранок...
Зображення
Автобус підійшов за розкладом - величезний автобус - такі Ви можете побачити і в Амстердамі, і в Лос-Анджелесі, і там, і там я був цього літа... Майже такі - автобуси - у Львові ходять по маршруту "3-А"... Ну, майже...
В автобусі було 3 пасажира... вхід - тільки через передні двері - у КОЖНОГО - магнітна карта із передоплатою за проїзд - доторкнувся до електронної панелі біля водія - панель запищала - водій кивнув головою - проходь!
Сів... зі мною маленька - для ручної поклажі в салоні літака - валіза... Перевірив - є Wi-Fi - коротка реєстрація - прийшла СМС-ка з кодом - ось тобі і Інтернет - безкоштовно... Їду... спілкуюся із друзяками... скинули фото - Львів… все в снігу... Було смішно...

В жовтому Богдані було не смішно - ледве вліз на передні двері... 4 гривні - будь ласка... валіза не дала пройти далі - стояв майже біля водія і весь час передавав туди-сюди засмальцьовані гривні - 4 гривні... 10 - за двох - 2 гривні - решта... передайте за трьох - 20...
Подумав: всі мікобактерії туберкульозу - у мене на руках...
Душу трохи зігріли ніжні теплі пальці дівчини, які ззаду залізли у задню кишеню джинсів - я згадав, шо крім 10 гривень червоного кольору там більше нічного не було - а в Анталії зазвичай лежить магнітна картка на проїзд та карта класу Gold від Приватбанку - нею зазвичай розплачуюсь в магазинах - дуже гарно...
Було приємно відчувати, як по сідницях, що ховаються за тканиною задніх кишень джинсів, водить туди-сюди, туди-сюди, туди-сюди ніжна дівоча рука... Нехай водить... туди-сюди, туди-сюди, туди-сюди... 10 гривень не шкода...

Наш двір... наш будинок... автівки - в снігу... Двір почищено... все акуратно... чистенький вхід... Ліфт працює... Борщ... не жартую, сало - на хліб давай його...

Десь о 18-00 відчув, що в квартирі холодно... добавив газу для двоконтурного котла...
Зразу пригадав: ввечері в Анталії включаю кондиціонер на 21 градус...
Без нього - незважаючи на сонце вдень і прямо жару - в квартирі 18 градусів...
В квартирах - у більшості там немає батарей...

Кондиціонер працює пару годин... Кондиціонер LG smart invertor...
Электрика в Турції дорога - 21 турецька копійка за 1 кВт х год.
Будемо рахувати:
1 український долар (як Ви знаєте, в Україні основна валюта - американський долар, а допоміжна - українська гривня, 1 основний доляр = 27 гривень) = 3,90 турецької ліри.
Я вже звик: 1 ліра = 6,92 гривні, тобто в магазинах дуже приємно - всі ціни треба множити на цифру "7": курка – 42 гривні, упаковка Сарми – 2 ліри – 14 гривнеь, відвбивні курячі “Шніцель” – 25 гривень (там 2 штуки), 6-ти літрова баклажка мінеральної води – 21 гривня…
Таким чином: Електрика в Турції дорога - 21 турецька копійка за 1 кВт х год або 0,21х6,92=1,45 гривні за 1 кВт х год. Немає ніяких пільгових "100 квт". І субсидій тут немає.
Зазвичай турки отримують в місяць 1450-3 600 лір.
- помідори та огірки - 1-2 ліри = 7-14 гривень.
- помаранчі, мандарини, гранати - 1,5 ліри = 11 гривень кіло...
- інжир та полуниця в сезон 2-3 ліри кіло - 14-21 гривня... Зараз інжир тільки в'ялений - дорогий - кіло 25 лір, полуниця трохи дешевша - 20 лір...
- літр молока жирного - 2,25 ліри = 16 гривень...
- йогурт – відерце 1,5 кг – треба їсти ложкою – 7 лір – 49 гривень (це за відерце в – не жартую – 1,5 кг)…
- картопля 0,75-1 ліра за кіло - рахуйте по 7 гривень...
- соняшникова олія - літр 12-14 лір - дорого - 84-100 гривень...
- оливкова олія - 18-20 лір - до 140 гривень за літр...
- риба - страшне, який вибір - ціна від 8 до 24 лір за кіло...
Зазвичай я беру Дораду по 15-16 лір за кіло - десь по 105-110 гривень за кіло...
Зображення
Зображення
- пальне - дороге - європейська і якість, і ціна - по 5,5 ліри за літру - рахуйте по 38 гривень за літр...

Що дорого: яловичина - десь по 210 гривень за кіло....
Горілки зовсім немає - і віски та джин західного виробника - дуже дорого - щось по 700 гривень пляшка...
Пиво - дороге - 2 долари пляшка!

Що дешево: курятина та все з курки - курка від 40 гривень за кіло...
Вино дуже дешеве - ціна пляшки білого або червоного сухого (виключно сухі вина) від 14 лір пляшка або 100 гривень та вище. Зазвичай купую вино по 15 - 20 лір за пляшку або за 105-140 гривень...
Вино дуже якісне...

Я все це до чого...
Нарешті скажу...
Приїхав провідати родича... 50 років... три важкі порожнинні операції...
В улюблений цех вклав 100 000 долярів.... Зараз може продати максимум за 20...
Третій чи четвертий курс хіміотерапії...
Я пропонував приїхати до мене в Анталію - він "загорівся"... почав збирати речі - жінка прийшла з роботи - отримує 7 000 гривень на місяць - охолодила його бажання...
Не приїхав...
Тому, якщо маєте можливість ще десь пожити ТРОХИ в іншому місці - не гавте часу...
Не гавте... Можливо, вже й цех не дуже потрібний… Та й продати його зараз можна в 5 (п’ять) разів дешевше, ніж вкладено… Збитків – на 80 000 долярів… майже стільки вже вкладено на лікування…
Справді є місця де тепло, затишно, море, квартири коштують - як у Львові точно така ціна - "двушка" з повним готовим ремонтом та меблями виходить у 50 000....
Коли йду н пляж - дивлюсь на 2 щойно здані будиники: ось багатоповерховий - як у Львові...
Зображення
А мені більше подобаються 5-ти поверхові - там всього 20 квартир... свій плавальний басейн...
Квартплата - 15 -20 долярів на місяць... Електрика коштує... ну, ви знаєте... вода - 20 гривень за куб. Гаряча - БЕЗКОШТОВНО.
Зображення
Зображення

P.S. Прошу не дуже топати на мене ногами: особисто я нікому нічого не винен...
Я просто даю інформацію для роздумів...

Погода сьогодні у Львові - як сказала жінка - "мерзопакостная"...
Вам-то добре, сидите в офісі...
А меня - песика вигулювати йти... Зимно...
Зображення
Востаннє редагувалось akurt в Сер 06 гру, 2017 15:21, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1455 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 15:15

Посмотрите Львовцентробуд, там в доме, в котором весной ремонт можно начинать, есть парочка квартир.
Там недалеко на Стрийской айти парк строится, я надеюсь, с наличием арендаторов проблем не будет.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 16:05

Re: Нерухомість у Львові

to Akurt

яка чудова погода у Турції...
з нетерпінням чекаю наступного літа - на 2 тижні знову туди

у Львові - паскуда і мокрєчє і так ще цілу зиму і частину весни

шкода Вашого родича...

виробництво - дуже важкий шлях, вкладаєш як силенну коштів так і жертвуєш собою, здоров"ям, сімейним життям
тільки для фанатів
але це - ні в які ворота:

"он не только уже 15 лет кормит и поит налоговую (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр), кормит и поит СБУ (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр, за 15 лет обещанную "крышу" НИ РАЗУ НЕ ОБЕСПЕЧИЛИ), кормит и поит милицию//полицию (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр, за последние 15 лет НИ РАЗУ НЕ ПОМОГЛИ найти украденное и обнаружить воров), кормит и поит ... та всех кормит и поит (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр)..."

чому таке "меценатство"?
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 16:10

change_pm написав:

Посмотрите Львовцентробуд, там в доме, в котором весной ремонт можно начинать, есть парочка квартир.
Там недалеко на Стрийской айти парк строится, я надеюсь, с наличием арендаторов проблем не будет.

відгуки про центробуд:
http://forum.lvivport.com/threads/novob ... st-3086138
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 16:12

Львівська міськрада дозволила звести ще два житлові квартали на території "Полярону"
https://varianty.lviv.ua/48476-lvivska- ... -poliaronu

другий пСихів
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 16:13

Львівському бізнесмену Козловському дозволили збудувати житловий квартал з 25-поверховою «свічкою» на Сихові
На Сихові поблизу супермаркету «Арсен» збудують 25-поверховий офісний центр та житловий квартал. Відповідне рішення сьогодні, 6 грудня, погодив виконавчий комітет Львівської міськради
На засідання виконкому прийшли представники ГО «Кращий Сихів». Вони висловили побоювання, що в першій черзі будівництва може бути збудоване житло, а офіси можуть бути потім і не зведені. Окрім того, активісти наголосили на відсутності достатньої кількості місць у школах та садках на Сихові для майбутніх мешканців житлового кварталу.
http://portal.lviv.ua/news/2017/12/06/l ... -na-sihovi
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 16:56

jump написав:to Akurt

яка чудова погода у Турції...
з нетерпінням чекаю наступного літа - на 2 тижні знову туди

у Львові - паскуда і мокрєчє і так ще цілу зиму і частину весни

шкода Вашого родича...

виробництво - дуже важкий шлях, вкладаєш як силенну коштів так і жертвуєш собою, здоров"ям, сімейним життям
тільки для фанатів
але це - ні в які ворота:

"он не только уже 15 лет кормит и поит налоговую (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр), кормит и поит СБУ (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр, за 15 лет обещанную "крышу" НИ РАЗУ НЕ ОБЕСПЕЧИЛИ), кормит и поит милицию//полицию (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр, за последние 15 лет НИ РАЗУ НЕ ПОМОГЛИ найти украденное и обнаружить воров), кормит и поит ... та всех кормит и поит (каждый праздник и каждый день рождения - очень дорогие подарки в виде цветных букетов из купюр)..."

чому таке "меценатство"?

Колись займався виготовленням шлакоблоків.Все точно як описано, але автор забув ще про пожежників.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 252253254255256 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість