В ООН підрахували, у скільки обійшлися Росії анексія

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 197198199200201 ... 608>
Повідомлення Додано: Пон 01 січ, 2018 15:16

ceba написав:
  budivelnik написав:
  ceba написав:Ваш нардеп Мушак в интервью отметил, что дефицит пенсионного фонда составляет 150 миллиардов, а деньги на него берутся от того, что недофинансируются ни школы, ни дороги, ни больницы(1 мин 45 сек)
Смішні Ви
1 Якщо гроші потрачені на одну статтю розходів- значит вони не потрачені на іншу
2 Гроші які рф витратила на авантюру в Сірії - ніколи не будуть витрачені на забезпечення Криму прісною водою ,електрикою чи шляхопроводом.
2 Гроші (100 млрд грн) які ми витратили на армію, бо один вЯлІкІй лІдЕр , вирішив війти в історію сОбІрАтЄлЄм зЄмЄлЬ руССкИх - також не будуть витрачені на школи чи утеплення будинків чи пенсії....
І що ми в цьому винуваті? Чи може в когось просто дах поїхав?
С Новым годом.Я привел высказывание нардепа ,чтобы повеселить честную публику.
Если дефицит ПФ сост. 150 млрд. то тут уж не до школ с больницами.
1 Дефіцит пенсійного фонду був завжди
Причина проста як двері - тривалість життя збільшується
2 В мене 4 дітей , наймолодша ще 5 років буде ходити в школу
а - школа в селі під Львовом
б - в школі нічого не бракує ( за виключенням басейну , старші вчились за 3 км від цієї школи у Львові і у них басейн був)
в - якихось захмарних грошових вкладень (на ремонт чи ще там щось) в мене ніхто не просив
  ceba написав:"Гроші (100 млрд грн) які" вы потратили на армию это капля в море из того ,что Украина должна была потратить на армию за свою независимость. Вместо того ,чтобы тратить деньги на армию,они разворовывались.
Тобто Ви вважаєте що педераційники сволота що на нас напали , чи педераційники молодці що не провели в рф какналізацію до 60% житлового фонду,але при цьому в них вистарчило грошей на армію , яка всюди обісралась ?
  ceba написав: Лет 10 назад я прочитал статью в которой говорилось о бюджете ФК Шахтар. Бюджет ВС Украины тогда был равен 20 бюджетам Шахтаря. Нужно ли напоминать,что происходит с теми которые не хотят кормить свою армию?
Если борьба с международным терроризмом для тебя авантюра ,так это от хуторского мышления.
Брехня.
Якщо читав - дай ссилочку ми всі почитаємо , але за останні 10+років бюджет України становив більше 1 000 000 млн грн , таким чином бюджет Шахтаря повинен був становити 1 000 000 млн/20=50 млрд грн=10 млрд доларів(по курсу 2007)
Сам зрозумієш що лаханувся мінімум разів в 1000 ? чи пояснити?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 01 січ, 2018 16:38

budivelnik Ты не понимаешь прочитанного? Я же написал бюджет ВС Украины, ВС- Вооруженных Сил. Если мне память не изменяет тогда бюджет Шахтаря если в долл. был 100 млн. долл., а бюджет ВСУ 2 млрд .долл. Чтобы никто не нападал,нужно было первым делом содержать собственную армию, а не луческу с лумумбами. Как обстоят дела в школах в Украине можешь рассказать кому нибудь другому. Мои дети учились в украинской школе и ВУЗах, в украинских школах работали моя дочь и жена,а сестра и сейчас работает.
ceba

Подякував: 85 раз.
Подякували: 228 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 січ, 2018 19:52

ceba написав:budivelnik Ты не понимаешь прочитанного? Я же написал бюджет ВС Украины, ВС- Вооруженных Сил. Если мне память не изменяет тогда бюджет Шахтаря если в долл. был 100 млн. долл., а бюджет ВСУ 2 млрд .долл. Чтобы никто не нападал,нужно было первым делом содержать собственную армию, а не луческу с лумумбами. Как обстоят дела в школах в Украине можешь рассказать кому нибудь другому. Мои дети учились в украинской школе и ВУЗах, в украинских школах работали моя дочь и жена,а сестра и сейчас работает.
Я щось не зрозумів
Колаборант, який отримував зарплату з фонду виділених на ЗСУ , не зробивши жодної спроби опору- здався+ як поліцай тепер хвалить окупанта- і він же вчить нас як жити?
Ти пуйла повчи, нас не треба, бо ми ж тебе в буцегарню зашпроторимо як тільки педерація розсипиться і крим від Турків втікаючи в Україну попроситься.
От сидячи в буцегарні і будеш з кужаметовичем і мілью дебати вести куди треба було ахметову з коломойським гроші витрачати.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 01 січ, 2018 20:49

budivelnik написав:
  ceba написав:budivelnik Ты не понимаешь прочитанного? Я же написал бюджет ВС Украины, ВС- Вооруженных Сил. Если мне память не изменяет тогда бюджет Шахтаря если в долл. был 100 млн. долл., а бюджет ВСУ 2 млрд .долл. Чтобы никто не нападал,нужно было первым делом содержать собственную армию, а не луческу с лумумбами. Как обстоят дела в школах в Украине можешь рассказать кому нибудь другому. Мои дети учились в украинской школе и ВУЗах, в украинских школах работали моя дочь и жена,а сестра и сейчас работает.
Я щось не зрозумів
Колаборант, який отримував зарплату з фонду виділених на ЗСУ , не зробивши жодної спроби опору- здався+ як поліцай тепер хвалить окупанта- і він же вчить нас як жити?
Ти пуйла повчи, нас не треба, бо ми ж тебе в буцегарню зашпроторимо як тільки педерація розсипиться і крим від Турків втікаючи в Україну попроситься.
От сидячи в буцегарні і будеш з кужаметовичем і мілью дебати вести куди треба було ахметову з коломойським гроші витрачати.
Правда тебе колет в глаза. Начались гнилые, ничем не подкрепленные угрозы. Я уже весь дрожу от страха. А о том ,почему ВСУ и ВМСУ не защитили Украину,Крым я тебе объяснил выше. "який отримував зарплату з фонду виділених на ЗСУ , не зробивши жодної спроби опору- здався+", как бежали и кто сдавался весной 14-го я видел своими глазами,некоторые из них сейчас в депутатах.
ceba

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 січ, 2018 22:04

ceba написав:Правда тебе колет в глаза
Яка правда?
Це ж ти свою підлість почав виправдовувати тим що хтось ще підліший від тебе.
При цьому
Україні ти до пятої точки , навіть після того як Крим втікаючи від мусульманської Турції попроситься в християнську Україну - таких як ти максимум запросять в СБУ і помахають пальчиком з звуками НУ-НУ.... , тиж настільки сцикло що з автоматом ні за педерацію ні проти - не виступав, а значить крові на тобі немає...
Ще раз нагадаю свій прогноз
Перше - спочатку по аналогії з Хорватією ми повернемо ОРДЛО
Друге - так як у нас вбитими близько 3500 військових - значить 3500 ОРДЛОВців на чиїх руках кров, буде термін років по 15 , ще 10 000 буде років 3 , ще 30 000 - умовно.
Такі як ти навіть під адмінштаф не потраплять внаслідок власної нікчемності(стержня в тебе немає , а тому ні гнути ні вигинати - нічого)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 01 січ, 2018 22:37

budivelnik написав:
Яка правда?
При цьому
Україні ти до пятої точки , навіть після того як Крим втікаючи від мусульманської Турції попроситься в християнську Україну - таких як ти максимум запросять в СБУ і помахають пальчиком з звуками НУ-НУ.... , тиж настільки сцикло що з автоматом ні за педерацію ні проти - не виступав, а значить крові на тобі немає...
Друге - так як у нас вбитими близько 3500 військових - значить 3500 ОРДЛОВців на чиїх руках кров, буде термін років по 15 , ще 10 000 буде років 3 , ще 30 000 - умовно.
Такі як ти навіть під адмінштаф не потраплять внаслідок власної нікчемності(стержня в тебе немає , а тому ні гнути ні вигинати - нічого)
Ты уже совсем берега потерял и начал переходить к оскорблениям. Это от того ,что ты не прав. Прежде чем говорить о чьей либо никчемности посмотри на себя в зеркало.
"Перше - спочатку по аналогії з Хорватією ми повернемо ОРДЛО", "Ми" это кто? Ты с хлопцями со своего села? чего так долго тянете ,а не действовали,чтобы вернуть все в исходное , ещё в июне 2014? Показал бы свой стержень сепарам, задав им перца.
ceba

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2018 10:49

ceba написав:
  budivelnik написав:
Яка правда?
При цьому
Ты уже совсем берега потерял и начал переходить к оскорблениям. Это от того ,что ты не прав. Прежде чем говорить о чьей либо никчемности посмотри на себя в зеркало.
"Перше - спочатку по аналогії з Хорватією ми повернемо ОРДЛО", "Ми" это кто? Ты с хлопцями со своего села? чего так долго тянете ,а не действовали,чтобы вернуть все в исходное , ещё в июне 2014? Показал бы свой стержень сепарам, задав им перца.
А в чому я тебе образив?
1 Ти що не зломався і не лижиш дупу окупанту?
2 Ми це Українська армія в якій таких як ти вже не має (хто в москві втік, хто в криму здався)
3 На відміну від педераційників,які своїх солдат ніколи не поважали і кидали з голими грудьми під танки - ми європейці, а тому
а - спочатку укріпимось самі
б - тим часом ослабитесь ви
в - потім почнуться голодні бунти
І ввже після того , як ви взмолитесь щоб Вас захистили - введемо війська

А твої ідеологеми з зоббоящика -за фюрера-за расею - нам до пятої точки.
Поки вас в криму багато запроданців-доти нам там визволяти нікого , а земля без прісної води і промисловості-нас ніколи й не цікавила.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2018 11:28

budivelnik По ходу дела сломался ты, потому и пишешь непонятно о чем. Я с 1981 прослужил 27 лет в авиации Черноморского флота. Датой основания Севастополя считается июнь 1783 года,когда российскими моряками Черноморской эскадры были заложены первые 4 каменные постройки Севастополя: дом командующего Черноморской эскадрой , часовня, кузница в Адмиралтействе и пристань, названная впоследствии Графской. Черноморская эскадра в последствии стала Черноморским флотом,который на протяжении всего времени и по сей день базируется в Крыму и Севастополе. А теперь объясни где на карте Европы было государство Украина в 1883 году. Зображення
а - спочатку укріпимось самі
б - тим часом ослабитесь ви
в - потім почнуться голодні бунти
І ввже після того , як ви взмолитесь щоб Вас захистили - введемо війська
Могу тебе пожелать крепиться и заграницу в помощь.
ceba

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2018 14:13

ceba

Как будто ваша «великая империя» - может что-то без «заграницы».
Забери у вас кредитование нефтегаза, и обррудоварие для этого, с Запада, отключи СВФИТ, отними Айфоны - этих шариковых из кремля скрепная публика повесит за ноги на их же скрепных «памятниках, или замочит в сортире, подвале,кремлевском корридоре в затылок - через месяц, в который РАЗ реализовав сценарий беспощадного рускага бунта, с последующей гражданской ИМЕННО что войной.
Кроме того,что создано это «государство» пришлыми с востока, приобретя более европейские черты под управлением немки Екатерины, и Петра.

Вас наверное не учили в марксизьме ленинизьме - что почему то первые мацковские цари носили чалму))), приплачивая оброк при этом? :mrgreen:
А нынче - и впрямь, истинный «масквабад»...

И да, этого тоже марксизьм ленинизьм не предуслмтрел...... украинский матрос, забраный служить в «великом» флоте» из Украины которой «нет и никагда не было» согласно заветам ЧК/НКВД/КГБ/ФСБ,..... в том числе в город рускай славы - которую «великай империи» завоевывали хохлы с украинских берегов..... страны не было, а вышиванки, песни, культура, были, книгопечатание - когда на масковии еще блеяли что-то нечленораздельное - как это? :mrgreen:

Зображення
Tip Top

Подякував: 735 раз.
Подякували: 1843 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2018 14:29

ceba написав:А теперь объясни где на карте Европы было государство Украина в 1883 году.
А навіщо мені 1883 ? Де був твій пуйло в цьому році? Де був ти в 1883?
А після 1883 , було дві світові війни , і після другої з них були обговорені кордони.
В 2003 твій пуйло підписав кордони України і РФ, так от там Крим був Українським і пуйло проти цього не заперечувало.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 197198199200201 ... 608>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему