|
Укрексiмбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 10 січ, 2018 20:27
IMPRINTER написав:Козак-характерник отказали законно ... банк может отказаться в установлении деловых отношений с любым клиентом согласно закона о финмоне без объяснения причин ... жаловаться на СБ в службу поддержки это смешно ... туда ты можешь тока пожаловаться что тебе в отделении плохо улыбнулись или дали плохую консультацию .. СБ - это высшее сословье и чхать они хотели на всех ...
А ми бум чхати на них на публічних майданчиках в інеті. Сидить собі самодур такий в СБ банку: сеча в мосок вдарила - відмовив...  Я роботу СБ розумію так, якщо щось не зрозуміло, то банка має право затребувати додаткові документи про походження коштів і т.п. По факту ніхто нічого в мене не просив надати, нічого не з'ясовували, не уточнювали, а тупо відмовили..  СБ не працює, а просто промиває собі мосок сечею...  А може й гірше - запроданці, агенти Пуйла, шкідники, фінансові диверсанти... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 січ, 2018 20:31
Козак-характерник
значит им достаточно было той информации, которую они получили в опытувальнике и в ксерокопии твоего паспорта
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 10 січ, 2018 20:36
IMPRINTER написав:Козак-характерник значит им достаточно было той информации, которую они получили в опытувальнике и в ксерокопии твоего паспорта
І як та інформація допомогла їм переконатися, що я підпадаю про закон протидії тероризму і відмиванню грошей?  Повна чухня, ніхто там нічого не перевіряв. Тобто ледацюги сидять і тупо жеруть хліб за рахунок держави. Протирають штанці...  Харю наїли на тимчасових труднощах...  І балдєють від влади: позволям, нє позволям, синдром вахтера...  Треба інформувати НБУ і інші наглядові органи, що жеруть державний пайок задарма. 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 січ, 2018 20:49
Козак-характерник написав:І як та інформація допомогла їм переконатися, що я підпадаю про закон протидії тероризму і відмиванню грошей? Повна чухня, ніхто там нічого не перевіряв. Тобто ледацюги сидять і тупо жеруть хліб за рахунок держави. Протирають штанці... Харю наїли на тимчасових труднощах...
1)СБ банка обычно проверяют клиента по различным базам имеющимся в их распоряжении и информации этой им вполне достаточно для принятия решения... 2)звонить спрашивать у вас точно ничего не будут... 3)скорее всего могли не понравиться ваши официальные доходы, может была когда-нибудь просрочка по платежам, ну и место регистрации в паспорте тоже свою роль сыграло...
-
velvet
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 січ, 2018 20:54
Козак-характерник
открывай карту под депо ... под депо должны дать. но будешь нал носить потом в кассу.
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 10 січ, 2018 20:57
velvet написав:2)звонить спрашивать у вас точно ничего не будут... 3)скорее всего могли не понравиться ваши официальные доходы, может была когда-нибудь просрочка по платежам, ну и место регистрации в паспорте тоже свою роль сыграло...
Якщо немає бажання з'ясовувати, то не будуть. І я ж не кредит беру...  А на рахунок прописки - дискримінація. Стосовно доходів не було графи в опитувальнику. А якщо та СБ вважає, що доходи можуть бути лише при офіційному працевлаштуванні, то це маразм в кубі...  Ніхто там тупо нічого не перевіряв і навіть не намагався перевірити. Тим паче, це не кредит. Просто державний маразм і совок в кубі.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 січ, 2018 20:59
IMPRINTER написав:Козак-характерник открывай карту под депо ... под депо должны дать. но будешь нал носить потом в кассу.
Натякнули, що і для розміщення депо потрібна перевірка СБ...  Держава не потребує Ваших брудних грошей... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 січ, 2018 21:05
Вопрос к знатокам: в Эксиме перевод между своими картсчетами через их интернет-банкинг, надеюсь, бесплатный?
-
Anadonta
-
-
- Подякував: 221 раз.
- Подякували: 164 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 січ, 2018 21:08
Козак, с учетом того, сколько времени вы провели в темах о банках, я думаю вы знаете, что приложены значительные усилия для того, чтобы банки играли незаменимую роль в жизни простых людей.
Просто теперь банки дополнительно будут ещё и отбирать с кем иметь дело, а кого объявлять персонами нонграта.
Надо сказать спасибо, что не дошло дело до того, "как в скандинавских странах", где, якобы, наличка исключена из жизни. В такой жизни банковским персонам нонграта жилось бы не очень уютно.
-
Esq
-
-
- Подякував: 485 раз.
- Подякували: 209 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 січ, 2018 21:12
Я напишу ще в НБУ на цих шаромиг...  Так кому пощастило оформити? На інфініті хтось пішов? 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-