Україна - третя в світі за зростанням зарплат

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 34567>
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2018 18:24

andrijk777 написав:
  Михалыч написав:По продуктам питания. Я сам хожу в магазины и могу сказать что за год для меня инфляция по этой самой большой части моих расходов составила более 50 %, я помню что год назад я покупал мясо, туже самую лопатку для запекания на НГ и старый НГ по цене 67-70 грн. кг., а в этом по цене 110-115 грн. кг......

Ну ви ж вроді освічена людина. Надіюсь вмієте використовувати калькулятор. А про інфляцію міркуєте, як бабка з під'їду.
Які 50% інфляції??? Якщо м'ясо в якомусь магазинчику подорожчало на 50% - то значить інфляція в країні 50%. Це смішно.
Візьміть калькулятор. 1,5 в степені 20 = 3320. Тобто за 20 років ваше м'ясо мало подорожчати в 3320 разів!
А в реальному житті воно подорожчало в 10-15 разів за 20 років, що відповідає інфляції 13-15%. 13-15% це і є реальна середня інфляція з останні 20 років.

Я не госстат и не чиновник, я считаю инфляцию лично по моим расходам, а по моим оценкам она за прошлый год для меня составила порядка не менее 50 % с учетом моих лично расходов по объему и структуре. А что там берут чиновники госстата для расчетов сколько чего и откуда они берут цены, это их дело, а я пишу про инфляцию лично для меня с учетом моих расходов, а не какого то фантастического среднестатистического Украинца выдуманного чиновниками-как говорится-"есть ложь, есть большая ложь, и есть статистика".

P.S. и мясо не в каком то отдельном абстрактном магазине подорожало, а для меня подорожало и не в каком то магазине, а во всех, так что я считаю инфляцию лично для моих расходов с учетом их структуры и объема, а не вымышленного чиновниками среднестатистического украинца который потребляет столько и того и по той цене что они там понапридумывали :wink:
Востаннє редагувалось Михалыч в Пон 15 січ, 2018 18:31, всього редагувалось 3 разів.
Михалыч

Подякував: 20 раз.
Подякували: 428 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2018 18:27

andrijk777 написав:..
А в реальному житті воно подорожчало в 10-15 разів за 20 років, що відповідає інфляції 13-15%. 13-15% це і є реальна середня інфляція з останні 20 років.

Вы в Украине живете, не? Я, например, имею несчастье жить в Киеве, и все покращення начинаются именно отсюда. Мясо, по вашему - это фигня; молочка, - не считается; бензин (или аналог) - не считаем; тарифы монополий - тепло, газ, свет - не учитываем. А что же тогда считать в инфляцию то?? Может Госкомстат ходит не в киевские маркеты цены смотреть, а на базар в Нежине?? Тогда согласен, может в Нежине и подешевле. А Одессе и Киеве вам верно указали - молочка и мясо дико подорожали, а это, между прочим, основа здорового рациона человека, который не пенсионер. Пенсионер - это не человек, судя по деньгам, что платит правительство. Да и вообще, мясо вредно, там слишком много белка!
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2018 18:45

Re: Україна - третя в світі за зростанням зарплат

sequence написав:Вы в Украине живете, не? Я, например, имею несчастье жить в Киеве, и все покращення начинаются именно отсюда.

Ах, какое несчастье. Почти горе
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2018 18:55

Re: Україна - третя в світі за зростанням зарплат

sequence написав:Вы в Украине живете, не? Я, например, имею несчастье жить в Киеве, и все покращення начинаются именно отсюда. Мясо, по вашему - это фигня; молочка, - не считаетс

Чогось згадався культовий, для ватанів, 2013 рік:

В Украине стремительно дорожает мясо - в частности, курятина и свинина.

Стоимость мяса на киевских рынках выросла на 15–20 грн. Сейчас свиной биток можно купить по цене 75–80 грн/ кг, хотя еще в конце апреля продавцы просили не более 60 грн. Заметно подорожала и птица: цена куриного филе выросла с 30 до 40 грн, а индюшатины — с 50 до 60 грн/кг.

Глава аналитического департамента консалтингового агентства «ААА» Мария Колесник объяснила, что цена на мясо взлетела из-за сильно выросшего спроса во время затянувшихся майских праздников.

"Удешевления в июне ждать не стоит, высокие цены сохранятся — летом потребление свинины и курятины растет из-за летних пикников с шашлыками. Да и стоимость кормового зерна остается высокой", — сказала Колесник.

Не будут дешеветь молоко и молочная продукция. Литр фермерского молока не упадет ниже 9 грн — в Украине постоянно снижается поголовье крупного рогатого скота.

https://vesti-ukr.com/strana/1999-v-ukr ... -kurjatina

Воно, звісно, хочеться, щоб ціни були, як в 2013, а зарплати, як в 2017, тількі ж так не буває. Хіба що у солодко-ватних мріях... :lol:
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2018 19:03

lapay написав:
  sequence написав:Вы в Украине живете, не? Я, например, имею несчастье жить в Киеве, и все покращення начинаются именно отсюда. Мясо, по вашему - это фигня; молочка, - не считаетс

Чогось згадався культовий, для ватанів, 2013 рік:

В Украине стремительно дорожает мясо - в частности, курятина и свинина.

Стоимость мяса на киевских рынках выросла на 15–20 грн. Сейчас свиной биток можно купить по цене 75–80 грн/ кг, хотя еще в конце апреля продавцы просили не более 60 грн. Заметно подорожала и птица: цена куриного филе выросла с 30 до 40 грн, а индюшатины — с 50 до 60 грн/кг.

Глава аналитического департамента консалтингового агентства «ААА» Мария Колесник объяснила, что цена на мясо взлетела из-за сильно выросшего спроса во время затянувшихся майских праздников.

"Удешевления в июне ждать не стоит, высокие цены сохранятся — летом потребление свинины и курятины растет из-за летних пикников с шашлыками. Да и стоимость кормового зерна остается высокой", — сказала Колесник.

Не будут дешеветь молоко и молочная продукция. Литр фермерского молока не упадет ниже 9 грн — в Украине постоянно снижается поголовье крупного рогатого скота.

https://vesti-ukr.com/strana/1999-v-ukr ... -kurjatina

Воно, звісно, хочеться, щоб ціни були, як в 2013, а зарплати, як в 2017, тількі ж так не буває. Хіба що у солодко-ватних мріях... :lol:

То есть с 2013 года гривневые цены на указанные позиции выросли менее чем в 2 раза. При этом средняя зп, если взять за ноябрь (последняя из опубликованных) выросла в 2,3 раза. Офигеть зубожиння.
galex

Подякував: 109 раз.
Подякували: 473 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2018 19:13

galex мясо - ошеек свинной в 2013 г - 70 грн/кг, сейчас - 140 грн/кг. пенсия 2013 г - 1243 грн, сейчас - 1516 грн. Богатеем, чо...
RomanTik

Подякував: 10097 раз.
Подякували: 773 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2018 19:17

andrijk777 написав: Ну ви ж вроді освічена людина. Надіюсь вмієте використовувати калькулятор. А про інфляцію міркуєте, як бабка з під'їду. Які 50% інфляції??? Якщо м'ясо в якомусь магазинчику подорожчало на 50% - то значить інфляція в країні 50%. Це смішно. Візьміть калькулятор. 1,5 в степені 20 = 3320. Тобто за 20 років ваше м'ясо мало подорожчати в 3320 разів! А в реальному житті воно подорожчало в 10-15 разів за 20 років, що відповідає інфляції 13-15%. 13-15% це і є реальна середня інфляція з останні 20 років.

а звідки ви взяли такий розрахунок інфляції?
pidvysockiy

Подякував: 1 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2018 19:20

pidvysockiy написав:
  andrijk777 написав: Ну ви ж вроді освічена людина. Надіюсь вмієте використовувати калькулятор. А про інфляцію міркуєте, як бабка з під'їду. Які 50% інфляції??? Якщо м'ясо в якомусь магазинчику подорожчало на 50% - то значить інфляція в країні 50%. Це смішно. Візьміть калькулятор. 1,5 в степені 20 = 3320. Тобто за 20 років ваше м'ясо мало подорожчати в 3320 разів! А в реальному житті воно подорожчало в 10-15 разів за 20 років, що відповідає інфляції 13-15%. 13-15% це і є реальна середня інфляція з останні 20 років.

а звідки ви взяли такий розрахунок інфляції?

Математика 7-8 клас. Тут 99% форуму математики за 7-8 клас не знають, на жаль...
Зате, як президент має керувати країною вони знають точно.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2018 19:25

Михалыч написав:
  andrijk777 написав:
  Михалыч написав:По продуктам питания. Я сам хожу в магазины и могу сказать что за год для меня инфляция по этой самой большой части моих расходов составила более 50 %, я помню что год назад я покупал мясо, туже самую лопатку для запекания на НГ и старый НГ по цене 67-70 грн. кг., а в этом по цене 110-115 грн. кг......

Ну ви ж вроді освічена людина. Надіюсь вмієте використовувати калькулятор. А про інфляцію міркуєте, як бабка з під'їду.
Які 50% інфляції??? Якщо м'ясо в якомусь магазинчику подорожчало на 50% - то значить інфляція в країні 50%. Це смішно.
Візьміть калькулятор. 1,5 в степені 20 = 3320. Тобто за 20 років ваше м'ясо мало подорожчати в 3320 разів!

Я не госстат и не чиновник, я считаю инфляцию лично по моим расходам, а по моим оценкам она за прошлый год для меня составила порядка не менее 50 % с учетом моих лично расходов по объему и структуре. А что там берут чиновники госстата для расчетов сколько чего и откуда они берут цены, это их дело, а я пишу про инфляцию лично для меня с учетом моих расходов, а не какого то фантастического среднестатистического Украинца выдуманного чиновниками-как говорится-"есть ложь, есть большая ложь, и есть статистика".

P.S. и мясо не в каком то отдельном абстрактном магазине подорожало, а для меня подорожало и не в каком то магазине, а во всех, так что я считаю инфляцию лично для моих расходов с учетом их структуры и объема, а не вымышленного чиновниками среднестатистического украинца который потребляет столько и того и по той цене что они там понапридумывали :wink:

Замість тисячі слів - дайте динаміку цін на ваше м'ясо за останні 20 років і поговоримо мовою цифр, а не мовою емоцій.
Ви розумієте, ваше м'ясо могло подешевшати минулого року на 30%. Ви скажете, що це фантазії. Ок. Якщо ви вчили математику за 7-8 клас, то нагадаю вам що 1,5 в 20 степені = 3320. Тобто по вашим "оценкам" воно мало подорожчати в 3320 раз за 20 років. Тобто мало вартувати 3,6 копійки за кілограм в 1998 році. Здається мені ваші "оценки" далекі від реальності.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 15 січ, 2018 19:30, всього редагувалось 2 разів.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2018 19:30

andrijk777 написав: Замість тисячі слів - дайте динаміку цін на ваше м'ясо за останні 20 років і поговоримо мовою цифр, а не мовою емоцій. Ви розумієте, ваше м'ясо могло подешевшати минулого року на 30%. Ви скажете, що це фантазії. Ок. Якщо ви вчили математику за 7-8 клас, то нагадаю вам що 1,5 в 20 степені = 3320. Тобто по вашим "оценкам" воно мало подорожчати в 3320 раз за 20 років. Тобто вартувати 3,6 копійки за кілограм в 1998 році. Здається міні ваші "оценки" далекі від реальності.

на скільки я зрозумів ніхто не говорив про стабільну інфляцію в 50% щорічно на протязі 20 років, ні?
pidvysockiy

Подякував: 1 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

#<1 ... 34567>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор