Кредобанк (2005 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 161162163164165 ... 281>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Кредобанк (2005 - 2021) 3 5 171
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
45
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
21
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
27
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
25%
42
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
21%
36
Всього голосів : 171
Повідомлення Додано: Сер 17 січ, 2018 18:02

bas написав:
  Stringer написав:а "следующий шаг" может произойти только с теми, кто отмывает деньги.

ну да. а есть уверенность, что никто не интерпретирует действия клиента банка, как "мойку"? вон почти 80 из 100 закрытых банков тоже никто не верил, что могут закрыть, а потом по прокуратурам тягать будут. тоже говорили и менеджмент и собственники - не надо параноить, да кто посмеет, да мы ж капец какие крутые (или как вариант, капец какие маленькие, кому мы там интересны), а теперь на адвокатов тратят тысячи у.е
в общем - есть Ваше мнение. есть мое. и жизнь покажет, какой сценарий будет реализован. кого-то может и пронесет. никто ж не спорит, что может и минет сия чаша.

«Мойку» со своего счета на свой, ага. Вы хотя бы «лучшие практики НАБУ (нет, не того, что Вы подумали» для общего развития почитайте. Там и схемы Вашей «мойки» на сотни лямов разрисованы, и «транзитеры», и «прокладки», и получатели нала за эшелоны макулатуры и прочее.

Конкретные факты (не домыслы и фантазии) можете оставлять в ветке Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)
Scholar

Подякував: 156 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 січ, 2018 18:05

Re: Кредобанк

IMPRINTER написав:С нами эти отношения раз в полгода кто нибудь да разрывает уже на протяжении 5 лет...

да я ж не настаиваю. если считаете, что максимум, что вам грозит - это раз в пол года разрыв отношений с банком - ну ок. пускай так и будет. я так понимаю, в 10-ти банках вам уже путь заказан ( 5 лет х 2 банка в год),а сколько там еще осталось тех банков?
если вы сами себе считаете, что это самый максимум неприятностей для Вас и Вашего бизнеса - ну значит и хорошо. это Ваш опыт.
мой опыт мне говорит о другом. я просто своим опытом делюсь с остальными. Вы делитесь своим опытом. на то он форум и нужен, что бы люди пообщались и поделились знаниями. а каждый для себя сделает свои выводы
bas

Подякував: 38 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 січ, 2018 18:38

bas написав:
  IMPRINTER написав:С нами эти отношения раз в полгода кто нибудь да разрывает уже на протяжении 5 лет...

да я ж не настаиваю. если считаете, что максимум, что вам грозит - это раз в пол года разрыв отношений с банком - ну ок. пускай так и будет. я так понимаю, в 10-ти банках вам уже путь заказан ( 5 лет х 2 банка в год),а сколько там еще осталось тех банков?
если вы сами себе считаете, что это самый максимум неприятностей для Вас и Вашего бизнеса - ну значит и хорошо. это Ваш опыт.
мой опыт мне говорит о другом. я просто своим опытом делюсь с остальными. Вы делитесь своим опытом. на то он форум и нужен, что бы люди пообщались и поделились знаниями. а каждый для себя сделает свои выводы

Камон, делИтесь именно ОПЫТОМ, то есть конкретными ФАКТАМИ
Scholar

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 січ, 2018 21:22

bas написав:

Шановний, моя Вам щира порада-не роздавайте цінних порад у тій сфері, де Ви зовсім не розбирається. А то збоку по-дебільному виглядає. Усі вигнані з Кредобанку форумчани ніяких бізнес-операцій не проводили. А те, як фізична особа розпоряджається своїми власними коштами-це її особиста справа. Хоче-несе їх під жалюгідні 12% на річний депо. Хоче-тратить їх в торгово-сервісній мережі (ТМ), хоче-переказує на свій рахунок в іншому банку. Хоч по 10 разів у день, не порушуючи при цьому законодавство України. А те, що бабалєрі мало купи вгроблених банків, і вона тепер почала штрафувати ще живі банки за будь-який пук-так, що вони почали дмухати навіть на тепле молоко-це вже питання адекватності власть імущіх.
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 січ, 2018 22:43

Nighthawk написав:Шановний, моя Вам щира порада-не роздавайте цінних порад у тій сфері, де Ви зовсім не розбирається.

в свою чергу шановний моя порада - не знаючи людину, її професійний досвід і сферу діяльності - ніколи не давайте особистих характеристик на кшталт "у тій сфері, де Ви зовсім не розбирається". ок? домовились?
bas

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 січ, 2018 22:49

bas написав:
  Nighthawk написав:Шановний, моя Вам щира порада-не роздавайте цінних порад у тій сфері, де Ви зовсім не розбирається.

в свою чергу шановний моя порада - не знаючи людину, її професійний досвід і сферу діяльності - ніколи не давайте особистих характеристик на кшталт "у тій сфері, де Ви зовсім не розбирається". ок? домовились?

Давайте вже факти в студію, досить воду лити
Scholar

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 січ, 2018 22:50

Nighthawk
а щодо "не порушуючи законодавство України" - питання спірне. дехто, хто вповноважений за законом за власною суб'єктивною думкою приймати рішення щодо Ваших особистих коштів, може думати зовсім по іншому. і моя особиста місія попередити користувачів фінансових послуг про ті можливі трабли на які вони можуть нарватися в рамках користування такими послугами в сучасних умовах в Україні, з урахуванням мого особистого практичного досвіду (а не моїх фантазій, як тут дехто дозволяє собі заявляти) і як клієнта банку і як керівника відповідного підрозділу у банку.
хто хоче почути реальні факти - той почує і зробить правильні висновки.
хто хоче похизуватися рівнем особистої .... (вирізано цензурою) - той змагається в "астрауміі"
bas

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 січ, 2018 22:52

Scholar
шановний, ви смієтесь? да хто ж вам назве реальних клієнтів, їх власників чи менеджерів та номери карних справ?
дуже цікаво - слідкуйте за новинами. на крайній випадок - моніторте реєстр карних справ.
ну як діти малі, ну чесне слово :D :D :D
bas

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 січ, 2018 23:04

bas написав:Scholar
шановний, ви смієтесь? да хто ж вам назве реальних клієнтів, їх власників чи менеджерів та номери карних справ?
дуже цікаво - слідкуйте за новинами. на крайній випадок - моніторте реєстр карних справ.
ну як діти малі, ну чесне слово :D :D :D

Допоможіть недалеким - киньте пару лінків на ті новини і на ті справи з реєстру, однаково там імен не буде.
І досвідом можете поділитись, описово, ніхто ж імен і назв не чекає. А от конкретні описи ситуацій - були б цікавими всім. Якщо маєте

П.С. Ні, не сміюсь. Цікавлюсь

П.П.С. Запрошую на профільну гілку для серйозної дискусії на цікаву для всіх тему Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)
Scholar

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 січ, 2018 23:13

bas написав:Nighthawk
а щодо "не порушуючи законодавство України" - питання спірне. дехто, хто вповноважений за законом за власною суб'єктивною думкою приймати рішення щодо Ваших особистих коштів, може думати зовсім по іншому. і моя особиста місія попередити користувачів фінансових послуг про ті можливі трабли на які вони можуть нарватися в рамках користування такими послугами в сучасних умовах в Україні, з урахуванням мого особистого практичного досвіду (а не моїх фантазій, як тут дехто дозволяє собі заявляти) і як клієнта банку і як керівника відповідного підрозділу у банку.
хто хоче почути реальні факти - той почує і зробить правильні висновки.
хто хоче похизуватися рівнем особистої .... (вирізано цензурою) - той змагається в "астрауміі"

Максім, це ти?
До речі, вигнали по рукожопськи. Не всі рахунки закрили. ІБ активний. Берези немає на вас....
korovas2

Подякував: 161 раз.
Подякували: 57 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 161162163164165 ... 281>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість