Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
логан1919 написав:всем доброго времени суток. с утра терминал благополучно сожрал кдв. на горячей линии сказали что все, песец той карте, надо делать новую. сделал новую. но она не подвязана к приват вкладу. т.е теперь в приват вкладе нет выбора карты для выплаты средств. на гор линии сказали ждать до 28 дней пока карта подвяжется. но это же совсем беспредел. как снять деньги? вернее как их перевести на новую карту?
Может надо подождать немного, пока карта "промаринуется" в системе? Например сутки
логан1919 написав:всем доброго времени суток. с утра терминал благополучно сожрал кдв. на горячей линии сказали что все, песец той карте, надо делать новую. сделал новую. но она не подвязана к приват вкладу. т.е теперь в приват вкладе нет выбора карты для выплаты средств. на гор линии сказали ждать до 28 дней пока карта подвяжется. но это же совсем беспредел. как снять деньги? вернее как их перевести на новую карту?
Может надо подождать немного, пока карта "промаринуется" в системе? Например сутки
Проблема решена открытием вчера срочного депо и пополнением его с Приват вклада. Сегодня утром депо расторг и деньги на новой КДВ.
Всюдиносапхайчик написав:Виливу, наскільки мені відомо, ніякого немає, окрім Ваших слів щодо виливу? Скільки платять за сіяння паніки?
Особисто я на початку лютого забираю свій депозит. Там небагато, трохи менше фонду, але крім мене ще багато моїх знайомих покинуло чи планує покинути цю богадєльню. Якщо зниження депозитних ставок (внаслідок монопольної змови) ще можна було стерпіти, то 1,5 годинні черги у відділеннях - це вже за гранню.
Всюдиносапхайчик написав:Виливу, наскільки мені відомо, ніякого немає, окрім Ваших слів щодо виливу? Скільки платять за сіяння паніки?
Особисто я на початку лютого забираю свій депозит. Там небагато, трохи менше фонду, але крім мене ще багато моїх знайомих покинуло чи планує покинути цю богадєльню. Якщо зниження депозитних ставок (внаслідок монопольної змови) ще можна було стерпіти, то 1,5 годинні черги у відділеннях - це вже за гранню.
Ставки будуть знижуватися, це треба просто прийняти для цього фінансового інструменту. Черги у відділенні? Можливо, платять комуналку, або ще щось. Але хіба це може бути вагомим аргументом, щоб патрати банк? У інтернеті черг немає, можна завжди переказати депозит на картку і уникнути черг.
Всюдиносапхайчик написав:Ставки будуть знижуватися, це треба просто прийняти для цього фінансового інструменту. Черги у відділенні? Можливо, платять комуналку, або ще щось. Але хіба це може бути вагомим аргументом, щоб патрати банк? У інтернеті черг немає, можна завжди переказати депозит на картку і уникнути черг.
Ну то хай син Порошенка далі користується цим інструментом. Щось по кредитам ставки аж ніяк не знижуються Валюту без відділення важкувато з банку винести.