Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Serg-ik написав:Я не проктолог... аа вот считать умею? Декабрь 2017-8820 авто январь 2018 -6620 авто БАЦ: -минус 20%. На партия сказала найти победу и Вы её нашли.
Serg-ik написав:Я не проктолог... аа вот считать умею? Декабрь 2017-8820 авто январь 2018 -6620 авто БАЦ: -минус 20%. На партия сказала найти победу и Вы её нашли.
Может корректней сравнивать декабрь с декабрем?
коректніше порівняти ЗП за грудень 2016 і грудень 2017. І побачимо афігенне зростання.
Может корректней сравнивать декабрь с декабрем?
коректніше порівняти ЗП за грудень 2016 і грудень 2017. І побачимо афігенне зростання.
sun9man написав:Панове, ви б припинили флуд розводити. Краще покалякаєм на тему іпотеки - он на сайті розмістили вчора статейку - "Іпотека чи аренда". Тра-ля-ля. з цифрами і розрахунками. Інтересно. Але скажіть хто взагалі останнім часом мав справу з іпотекою. Зараз її реально дають? Чи це типу послуга з вітрини - єсть тільки не продається. Дуже цікаво.
А як у Вас справи з житлом? Я правильно розумію, що Ви вже шукаєте собі халабуду попростіше? (якщо така ж..а кругом)
До речі, які ваші плани щодо купівлі свого житла? Цікаво було б дізнатись.
2 sun9man - щодо іпотеки. Сходіть в банк, дізнайтесь деталі. Потім - табличка в excel. Порівняти іпотечні виплати з орендою і Вам вирішувати, чи брати чи ні. У мене іпотека (вторинка) була в 2011. Не думаю, що надто великі зміни. Хіба що у %%. Можу допомогти з розрахунками в excel
А як у Вас справи з житлом? Я правильно розумію, що Ви вже шукаєте собі халабуду попростіше? (якщо така ж..а кругом)
До речі, які ваші плани щодо купівлі свого житла? Цікаво було б дізнатись.
2 sun9man - щодо іпотеки. Сходіть в банк, дізнайтесь деталі. Потім - табличка в excel. Порівняти іпотечні виплати з орендою і Вам вирішувати, чи брати чи ні. У мене іпотека (вторинка) була в 2011. Не думаю, що надто великі зміни. Хіба що у %%. Можу допомогти з розрахунками в excel
Дякую. Щодо розрахунків проблем нема. Он Приват на сайті має і зразки і механізм розрахунку - вводиш вартість і суму внеску і виплати по ануітету самі розраховує - дуже зручно. Питання в тому чи дійсно банки дають зараз іпотечні кредити чи це тільки рекламна послуга - типу є але насправді не надають, посилаючись на що завгодно (памятаєте як в радянському анекдоті - "я і унітаз приносив. і ж*** показував - а туалетного паперу так і не купив").