Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ygroza написав:Шановні форумчани, підкажіть - як дізнатись ліміти на зняття готівки по карті Аваля? Відкрив недавно собі "Активний", і стикнувся з проблемою - не можу зняти більше 4 тис. за один раз (банкомати Аваля, Укрсиба). Гаряча лінія відморожується, кажуть денний ліміт - еквівалент 800 доларів в гривні, тобто до 20 тис. банкомат за раз мав би видавати, але не дає ((
В інтернет-банку не бачу функції хоча б перегляду лімітів, не кажучи про їх зміну.
Если карта мастеркард - то у них всегда низкие лимиты (во всех банках) Попробуйте выпустить допку визу
ygroza написав:Шановні форумчани, підкажіть - як дізнатись ліміти на зняття готівки по карті Аваля? Відкрив недавно собі "Активний", і стикнувся з проблемою - не можу зняти більше 4 тис. за один раз (банкомати Аваля, Укрсиба). Гаряча лінія відморожується, кажуть денний ліміт - еквівалент 800 доларів в гривні, тобто до 20 тис. банкомат за раз мав би видавати, але не дає ((
В інтернет-банку не бачу функції хоча б перегляду лімітів, не кажучи про їх зміну.
Ота горячая линия все и расскажет и сама подымет если мона Обычно, АТМ за раз может выдать 40 листов. Если он заряжен сотками, то это 4К. Если лесечками, то 8К, если сковородками - 20К. У Авалевских АТМ при введении суммы снятия предварительно указывается какими купюрами от заряжен. А кто Вам мешает сделать 2..3 подхода?
clientage написав:А кто Вам мешает сделать 2..3 подхода?
Не хочу платити комісію - якщо я правильно розібрався з їх тарифами, без комісії 2 зняття в своєму банкоматі + 2 в чужому.
Да, сорри Тогда читайте внимательно по доступным номиналам. Хотя там тоже может быть засада -- типа 500 то есть, но она ОДНА осталась и Вас врядли это устроит Переходите на Премиум, там анлим
ygroza написав:clientage чекаю поки півроку пройде )) бо заносити мільйон на депозит поки що не готовий.
у меня прошло более 6 мес. пока никто не приглашает
Попробуйте сами пригласиться https://www.aval.ua/personal/premiumservices/premium/ Заполняете форму "Призначити зустріч із менеджером" в самом низу страницы. Отмечайте "Які саме продукти вас цікавлять: Пакет Преміальний 3.0"