Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Банк Конкорд Конкорд, привіт! Я я до вас з гарною новиною... Хочу на дохідну закинути майже під Фонд. Цікавить актуальна інформація..
1. Актуальний залишок на рахунок? В тарифах в ІБ написано 14%. На гарячці гутарять, що 12%. Де правда?
2. Мені часто потрібно буде робити СЕП перекази в ІБ на рахунки в інших банках. Який ліміт зараз на перекази. Чи можна його збільшити? Яким чином? Чи можна це зробити на постійній основі?
Дякую!
1. на ВИПовской Голде - 14%, на переічном МС - 12%. На Голду еще и СЭП-пополняха нашару заходит. Но Голда только 1й год нашару обслуживается, потом 150грн/год. Можете попробовать с КоКо в кошки-мышки поиграть 2. По умолчанию 15К/дн. По телефону мона установить анлим до конца дня, а для любимых клиентов и на месяц мона попробовать договориься о нужном лимите. Заявой в отделении -- любой лимит, но часто слетает, приходится чуток шуметь
clientage Дякую! Вирішив зрадити панянці Аллє... Начебто тут теж дівчата гарні... Після імплантації в тіло Алли чужородної ОПГ Михайлівський там щось нудно... Плякопостернакстайл.
Козак-характерник написав:clientage Дякую! Вирішив зрадити панянці Аллє... Начебто тут теж дівчата гарні... Після імплантації в тіло Алли чужородної ОПГ Михайлівський там щось нудно... Плякопостернакстайл.
1 . как же биткоин и ни ногой в БСУ 2 . валюту на карту интересней гонять все-таки в Альфе.чем тут 3 . для чего нужна конкордкарточка не клиенту бсу
Видача коштів з рахунку за рахунок власних коштів: в касах та банкоматах Банку , в банкоматах інших українських банків - 0,5%
тут https://concord.ua/ru/card/dohodnye/dohodnaja Оформление бесплатное. Дополнительный доход и сash-back* хоть каждый день – ежедневное начисление 12% годовых на остаток средств на карте. Возврат 1% потраченной с карты суммы за совершение операций в торгово-сервисной сети, 20% – при оплате услуг Интернет-провайдера «Фрегат».
Видача коштів з рахунку:по карткам типу VISA Classic: 3 грн.; по іншим типам карток: не тарифікується
учитывая что карты внутри икон25 переводы без комиссии , то обе карты нужны