Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Отримав тридцяточки на закуп в Сільпє! А у всіх сертифікати таки дивні без цифєрь під штрих - кодом? У віза глобал бонус інші сертифікати були на вигляд, коли я Вояж ВіТіБі довбав...
Один сертификат - одна покупка? Или можно скупиться, допустим, на 310 грн и на кассе предъявить 10 сертификатов и доплатить 10 грн?
Теж цікавлюсь. Потрібні першопрохідці! По Вояжу сертифікати можна було плюсувати. А тут сертифікати якось не так виглядають.
Козак-характерник написав:Отримав тридцяточки на закуп в Сільпє! А у всіх сертифікати таки дивні без цифєрь під штрих - кодом? У віза глобал бонус інші сертифікати були на вигляд, коли я Вояж ВіТіБі довбав...
Один сертификат - одна покупка? Или можно скупиться, допустим, на 310 грн и на кассе предъявить 10 сертификатов и доплатить 10 грн?
Теж цікавлюсь. Потрібні першопрохідці! По Вояжу сертифікати можна було плюсувати. А тут сертифікати якось не так виглядають.
Вова шутишь? Штрихи в кодах разные какой впервой? по 50 сыпали на "колесе" проспал Тогда я на 600 даж отоваривался- печатку штриха кассирке предъявил и отоварка с доплатой ,делоФ то)),ща в правилах доступно и дураку написано,но форумчанка "финфеня" шо в игноре за дуру свою (с "Д12-той")не допрут))).Жаль бедолаг не умеющих читать...
если вязать в новую кабину - да ... в имеющуюся - по разному ... вчера 15 карт подвязал в старые кабины - по некоторым десятка капала, по некоторым - нет за регистрацию приматки.
Тоже такая фигня 2 акка. По одному не дали 10 баллов. В условиях "5.1.1. Протягом Періоду проведення Акції додати нову Картку (з відповідним BIN – перші 6 цифр картки, див. Додаток №1), після реєстрації на сайті https://bilshe.mastercard.ua/ або в існуючому обліковому записі". Значит в существующий аккаунт карту можно добавлять (не надо новый аккаунт создавать). Но "5.5. Замовник/Виконавець не вступають в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками Акції. Замовник/Виконавець не беруть на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках." То фиг кому пожалуешься за эти 10 баллов?