Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 8586878889 ... 1054>
Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 10:38

Долярчик, зараз твій майновий стан -ніщебродство. Тому твоя оцінка дійсності малоактуальна для львівського і київського панства. Ти не можеш зрозуміти, що стартовий період заробітку капіталу - він або важкий, або небезпечний, або ризикований. Тому - хапай лопату чи компютер в руки - і гайда працювати! Чи торгувати! Відкрий ломбард чи пекарню чи власну фірму з побудови неохрущовських смарт-квартир для інших долярчиків, чи організуй виробництво нового якісного смачного коньяку під брендом "Львівський Долярчик"! Тут на форумі ти нічого не заробиш, лише витратиш дорогоцінний час. І не забудь купити квітів і поздоровити тещу - ти ж приймакуєш на їі жилплощі)))
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 12:03

Frant написав:Долярчик, зараз твій майновий стан -ніщебродство. Тому твоя оцінка дійсності малоактуальна для львівського і київського панства. Ти не можеш зрозуміти, що стартовий період заробітку капіталу - він або важкий, або небезпечний, або ризикований. Тому - хапай лопату чи компютер в руки - і гайда працювати! Чи торгувати! Відкрий ломбард чи пекарню чи власну фірму з побудови неохрущовських смарт-квартир для інших долярчиків, чи організуй виробництво нового якісного смачного коньяку під брендом "Львівський Долярчик"! Тут на форумі ти нічого не заробиш, лише витратиш дорогоцінний час. І не забудь купити квітів і поздоровити тещу - ти ж приймакуєш у неї)))

ЛЬВІВСЬКО-ЯПОНСЬКІ ШАЛЕНІ ГРОШІ
(історично-економічний нарис)

... Давно це було... вже минуло 10 років. Майже.
Якось так прийшов листопад року 2008... Майже всі гроші з банків люде вже витягли, а хтось і не міг витягнути. Мені найважче було витягнути гроші з Укрпромбанку. Майже витягнув - звернувся особисто до Голови правління. Ті вирішили піти мені на зустріч і навіть за умови заборони повернення депозитів вирішили повернути 150 000 гривень.
Я придумав перконливу причину.
Для цього достатньо було скинути факсом на Голову правління деякі папірці. Біс поплутав мене і замість того, щобі скинути вдома із свого факсу, я приніс паперці для "скидання" в банк у Львові.
Все було добре, поки один з папірців перед відправкою не подивився Начальник служби безпеки
відділення банку: одна із печаток біла вдало зроблена на компьютері, але поставлена була до того, як зверху був поставлений підпис, тобто чорнила підпису були зверху печатки, а не знизу. Факс не піщов - гроші не повернули.
Злочину тут ніякого не було, бо сфальшований документ зовсім не відносився до банку і фінансів.
Тут все чисто. Просто не спрацював той папірець та і все.
Якось так прийшов листопад року 2008... Метушня якась... Я йшов із "Діамантбанку" та в кишені грілися 200 000 гривень.
Зайшов в автосалон Nissan. Майже просто так: в серпні року 2008 приятель купив собі Nissan X-Trail - звісно за готівку - за 41 000 долярів.
Менеджер мене ласкаво запросив посидіти в салоні топової комплектації такої ж автівки та сказав: "Якщо можете принести просто зараз в автосалон 200 000 готівкою - забирайте!"
НЕ ЖАРТУЮ: в листопаді 2008 року позашляховик коштував 200 000 гривень.
В мене вже був позашляховик, тому ще один - не ображайтеся - купувати на став.
Я зробив краще та корисніше: зайшов у Приватбанк та вікрив депозит "Дитячий накопичувальний".
Він працює впевнено до цього дня.
Це єдиний депозит, який я маю.
Ось правду розказую:
- початок дії депозитиу 28 листопада 2008 року.
- термін дії один рік із пролонгацією автоматично.
- відсоткові ставки (за рік, починаючи з 28 листопада 2008 року):
- 17,25
- 22,25
- 15,75
- 15,75
- 18
- 18
- 20
- 16
- 11
На сьогодні на рахунку 798 800 гривень.
На сьогодні Nissan X-Trail коштує ... 941 750 гривень (акційна ціна).
Щось в мене враження, що грошей не вистачає...
Блін, де ж взяти 941 750-798 800=142 950?
Де ж його в біса взяти???

P.S. Під час підготовки тексту сталася технічна помилка: замість цифри в 200 000 гривень - стартова кількість грошей на депозиті "Дитячий накопичувальний" - слід читати: 10 (десять) гривень.
Замість цифри в 798 800 гривень на рахунку реально є 39,94 гривень.
Всі інші цифри та розрахунок правильні.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 12:12

... відповідь Франту(хоч це стосується ВСІХ тутешніх!)

...все залежить у порівнянні!
.....порівнюючи мій майн. стан з тутешніми панами/панянками - так, він ніщебродний, але ЧЕСНО ЗАРОБЛЕНИЙ!(хоч початковий/стартовий капітал був важко зароблений у Польщі на будові).... а порівнюючи з якимось працівником на заводі/водієм маршрутки і т. п.......- я таки стою на щабель чи два вище їхнього майн. стану!

... і тому я і відкрив свій бізнес(просто шукаю ідеї кращого....)

....і тут, я нічого і не збираюсь заробити, лише набратись досвіду від поважного панства...... яке, я думав, буде більш охоче ділитись своїми успіхами/перемогами....
... наприклад ЧЕСНО і ЧІТКО написати:
- так, мені пощастило одружитись на багатій...
- так, мені прийшов спадок квартира(або й дві)
- так, я був при певній посаді і брав хабарі...
- так, я гарував на заробітках і ЧЕСНО заробив...
- так, я займася чимось ризикованим і нелегальним, і тому тепер я на коні...
- так, я......... - ваш варіант!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 12:26

Підтримую пропозицію Долярчика та запрошую шановне панство дати відповіді за наведеною схемою.

Мені не повезло тільки з першим пунктом.

Другий був і є, і забезпечив мені те, що мені ніколи не прийшлося витрачати кошти на оренду житла. Тобто мої батьки змогли побудувати власний будинок. Мати майже все життя отимувала максімум 85 рублів. Батько один раз приніс зарплату в 100 рублів. Я потім пережив три реконструкцї батьківського будинка. Але не з моєї вини я не зміг вчасно продати ту прєлєсть: стоїть і досі...
ШкодА... Тому в мене головний девіз: тре часно вміти продати те, що починає погано лежати...
Саме на цю тему. Сьогодні отримав по Скайпу такий текст (цитую):
"...Уважаемый (Ім'я та по-батькові) ты очень мудрый человек. Спасибо судьбе, что в трудный момент жизни ты встретился на моем пути."

Третій та четвертий - найважчі, з двох найважчих надважкий - четвертий...
Четвертий майже повністю відбувався у милій моєму серці Польщі... З тих часів добре знаю польську мову...
П'ятого немає.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 13:23

ЧЕСНІСТЬ прикрашає успішних панів!

akurt написав:Підтримую пропозицію Долярчика та запрошую шановне панство дати відповіді за наведеною схемою.

Мені не повезло тільки з першим пунктом.

Другий був і є, і забезпечив мені те, що мені ніколи не прийшлося витрачати кошти на оренду житла. Тобто мої батьки змогли побудувати власний будинок. Мати майже все життя отимувала максімум 85 рублів. Батько один раз приніс зарплату в 100 рублів. Я потім пережив три реконструкцї батьківського будинка. Але не з моєї вини я не зміг вчасно продати ту прєлєсть: стоїть і досі...
ШкодА... Тому в мене головний девіз: тре часно вміти продати те, що починає погано лежати...
Саме на цю тему. Сьогодні отримав по Скайпу такий текст (цитую):
"...Уважаемый (Ім'я та по-батькові) ты очень мудрый человек. Спасибо судьбе, что в трудный момент жизни ты встретился на моем пути."

Третій та четвертий - найважчі, з двох найважчих надважкий - четвертий...
Четвертий майже повністю відбувався у милій моєму серці Польщі... З тих часів добре знаю польську мову...
П'ятого немає.

...я так і зав, я так і думав (с) :D (хоч сторінкою ранішше, Ви писали, що я ПОВНІСТЮ промахнувсь) :wink:
...все, з Вас питання це знято(хіба самі захочете подробиці написати)
.. а решта, пани?
.... не ховайтесь по кущах! :mrgreen:

п. с.
...так роздуми.....
.... спадок..... спадок.....—зразу - "є"!
... чи трах-бабах і знову зразу "є"!
.... а інші гроблять половину(а то й більшу половину) свого життя, щоб заробити на то "є"!
... що ж поробиш, таке життя....

....хоч НІХТО не почувається щасливішшим за інших з усіх трьох варіантів....
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 14:04

....
Востаннє редагувалось dinozavrik в Чет 08 бер, 2018 17:00, всього редагувалось 1 раз.
dinozavrik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 341 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 14:15

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Долярчик написав:..а та квартира, що Ви в неї "вбухали" - мабуть, НЕ новобуд?

Так, ви праві !
Але це мало на що впливає, бо на момент придбання - ціни в новобудовах були захмарні, а придбати там квартиру можна було лише пройшовши складний квест, оскільки всі нормальні варіанти розходились між своїми з метою подальшого перепродажу ще до початку старту продаж ! Якщо не помиляюсь в той момент вартість м2 в новобудові в тих районах, що мені пасували починалась від 1500дол., тоді, як я на вторинці купив за 1150.
Які ціни станом на сьогодні ви самі знаєте..... :D
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 14:26

greenozon написав:
  Львівський БатяР написав:Поки в мене: довготривало = 1рік це дол.депо, короткотривало = 0.5року - грн. депо.

можна поцікавитись під які %

4,2% дол
13% грн
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 14:50

akurt написав:... Давно це було... вже минуло 10 років. Майже.
Якось так прийшов листопад року 2008... Майже всі гроші з банків люде вже витягли, а хтось і не міг витягнути. Мені найважче було витягнути гроші з Укрпромбанку. Майже витягнув - звернувся особисто до Голови правління. Ті вирішили піти мені на зустріч і навіть за умови заборони повернення депозитів вирішили повернути 150 000 гривень.

Ги.
А я чомусь думав що пан Акурт все життя бавиться різними там акціями/облігаціями.
А виявляється він вистоював в черзі з бабцями-пенсіонерками як і всі інші з метою віддати свої гроші армянським бізнесменам.
Якщо цікаво мав таку необережність і я.
Але пощастило. Ще в той час непуганих оленів у мене вистачило мозку дробити вклад в межах фонду на родичів та гратися в короткотермінові вклади.
В результаті в кінці серпня 2008 року гроші дуже не хотіли віддавати, морочили голову декілька днів. За ці дні курс піднявся з 4.5 до 4.7.
Але таки забрав і купив доллар по 4.72. Що було далі -всі знають, з того часу в грвивневі вклади якось не тяне.
Хоча брешу. В П24 є така річ як гривневий вклад до запитання, безтерміновий, раніше давали щось біля 10% річних, зараз здається 7%.
Відсотки низькі але забирати можна коли заманеться.
Як назбирається відчутна сума на розрахунковому рахунку натискую кнопку онлайн "поповнити". В результаті зазвичай капає щось біля 500-700 грн. щомісяця чого вистачає на шоколадки, але і те непогано...
Востаннє редагувалось es77 в Чет 08 бер, 2018 18:37, всього редагувалось 1 раз.
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2018 15:20

Долярчик написав: - так, мені пощастило одружитись на багатій...

На свадьбу отримав у подарунок від тестя з тещею пральну машину.
Все.
З привеликим подивом дивлюся на людей яким дарують квартрири/машини і які це все прой...ть
  Долярчик написав: - так, мені прийшов спадок квартира(або й дві)

Спадок був. В тому вигляді як я його отримам його ціна була добре як 5т$.
Та ще довелося попобігати тому що документів на прелесць не було від слова "взагалі"
  Долярчик написав: - так, я був при певній посаді і брав хабарі...

Не впевнений що це можна назвати таким словом.
Працював на фірму (не Держава) і вів певні объекти. Вартістю десятки млн. грн. при курсі 8. Оскільки власник сам не знав чого хотів і рвався робити дорогі та необдумані вчинки, я трохи коригував його у вірне русло і шукав підрядників і якісно та вчасно виконували необхідні роботи.
В результаті були певні бонуси і від фірми і від підрядників за те що їх водили за руку, організовували та не звертали уваги на певні "шалості".
Але в цілому там сльози -на половинку однушки в кращому випадку.
Фірма також не в програші, думаю десь мінімум півмільона долларів я їм зекономив просто б'ючи по руках в певні моменти...
  Долярчик написав: - так, я гарував на заробітках і ЧЕСНО заробив...

ніколи нікуди не їздив.
Просто працював на декількох роботах та брав шабашки.
За останні десять років завжди було десь 1...2 т. долларів.
Живу в райцентрі 8)
  Долярчик написав: - так, я займася чимось ризикованим і нелегальним, і тому тепер я на коні...
-

нічого подібного. Не вірю що таке може зробити когось щасливим...
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 8586878889 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему