Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
es77 написав:Открою страшную тайну. В вашем детстве у вас наверняка был ламповый цветной телевизор.
открою страшную тайну. В моём детстве у нас небыло телека. Мы жили капец как бедно
Тады прошу пардону. В любом случае-таких линий бояться не стоит (если за них не браться руками ) Для общего развития о ЛЭП в картинках: https://ammo1.livejournal.com/755462.html
es77 написав:Открою страшную тайну. В вашем детстве у вас наверняка был ламповый цветной телевизор.
открою страшную тайну. В моём детстве у нас небыло телека. Мы жили капец как бедно
Тады прошу пардону. В любом случае-таких линий бояться не стоит (если за них не браться руками ) Для общего развития о ЛЭП в картинках: https://ammo1.livejournal.com/755462.html
Пізнавально Зразу, навскидку, в голові крутнулось два питання: 1) який матеріал проходить через ізолятори, щоб ще й міцний був, як трос(щоб розтяжку норм. зробити), але не проводив струму на металеву опору? 2) від чого саме робиться отой гул(звук) під високовольтною лінією?("дрібєжжит"?)
Долярчик написав:1) який матеріал проходить через ізолятори, щоб ще й міцний був, як трос
на самом деле изоляторы на ЛЭП работают не на разрыв (как может показаться на первый взгляд), а на сжатие. Поэтому там используют довольно таки хрупкие материалы: керамику, стекло (если не ошибаюсь, пусть спецы поправят).
Долярчик написав:1) який матеріал проходить через ізолятори, щоб ще й міцний був, як трос(щоб розтяжку норм. зробити), але не проводив струму на металеву опору? 2) від чого саме робиться отой гул(звук) під високовольтною лінією?("дрібєжжит"?)
1.Дріт кріпиться до керамічного ізолятора в якому є отвір знизу. Отой отвір нанизується (насправді там є щось типу різьби) на металевий "палець" опори. Все. 2. По проводах "тече" змінний струм з частотою 50 Гц (коливань в секунду). Електричні коливання змушують механічно рухатися провідники. І вони стають чимось на кшталт динаміків в акустичній системі. До речі на широкорозповсюджених лініях 10Кв особисто я нічого не чую навіть в тиху ніч. Шуміти можуть трансформаторні підстанції.
Востаннє редагувалось es77 в П'ят 09 бер, 2018 21:42, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Хи-хи... "Не светитесь"? Это от es75... Хи-хи... Мне понравилось... Приятно отметить, что наша ветка такая популярная, что тон задают харьковские перекупщики... Пасутся иногородние ТОЛЬКО тут... Подолью масла в огонь... Приехал с деловых встреч (все успешно. Хотя было трудно) с удовольствием отметил, что +2 800, а не 2,8... Ой, ошибся. Действительно... Сейчас проверил: в эти минуты прямо - капнуло ЗА ДЕНЬ 3 070... Это долларов... Жена вот приползла без задних ног... Покормила меня, горемычного... Я ведь только кофе себе могу приготовить... Выпили по бокалу сухого за ужином... Жена меня ошарашила - она была весь день у своей племянницы - оказывается, ейный муж встрял в криптовалюты... Блин... мог бы и со мной посоветоваться, хотя я к ней не имею отношения... Оказыватся, он вкинул в нее - горемычную - 500 баксов... ужас... Мне его аж жалко стало... На сегодня + 5000. Это вам - не пиная меня ногами - мечтать заработать +1000 гривен на квадрате... Пилите, Шура, пилите...
Так, некогда, жена клубнику помыла, зовет...
Конечно,некогда,еще бы!!! С 1 марта по сегодня,учитывая,что вы говорите только правду,вы проехали-Румынию,Болгарию,всю Турцию,при этом,выпив бутылок 10 коньяка и бутылок 30 сухого вина и пока вы всем этим занимались вам на счёт капнуло 20 тыс.долларов. Пока я писал-вы еще успели выпить бутылку сухого и вам снова капнуло 2800-по ходу это как-то взаимосвязано!))
Ишь, как харьковский синус корчит... Мне - приятно... научим мы, львовяне-трудяги, харьковчан-рыболовов копейку из-под ног поднимать... Не все же примитивизмом заниматься... Пусть учатся... И думают... Хотя, нет... не думают... Забавно читать на ветке по сдаче львовской недвиги в аренду про керамические изоляторы и их гудение... Гу-гу-гу... гудят и не хрюкают...
Козак-характерник! Чоловік племінниці - той що несподівано для мене - як сьогодні виявилося - криптою займається - не зовсім дурний... Такі інтересні речі розказав. Ну, перша, простецька: "корзинки" в нього - як і треба - різні - в ці часи по валюті стабільно капає 14 відсотків річних... "Тихою сапою"... Ну, друга - кумедна але й теж відома... До нього прийшлов приятель із мішечком грошиків зеленого кольору. Грошиків 10 000$. Прийшов і каже: - (ім'я)! Допоможи копійчину заробити. - Ну що я можу, хіба ось на 10 000 тієї крипти і купимо...
Пройшла година. 10 000 перетворилися на 11 000. Це за годину. Той легінь взяв та швиденько продав...
Чоловік племінниці і каже: - Ну нашо ти ту дурню зробив - взяв і продав? - (ім'я)! Я ще ніколи в житті не заробляв за одну годину одну тисячу долярів....
Але я не про крипту... Той парубок висловив обережено одну ідею... Поки телепні з Харкова підраховують десятками пляшок всілякі отрутні напої - я, смакуючи полуницю, вивчив ту ситуацію. І ту ідею... Взяв "на карандаш"... 25% в день... інтересно... Телепні і подумати не можуть, як можна вдень по 4 відсотки заробляти по валюті..... Нехай телепні рахують пляшки... А ми дивимося Yahoo finance та Simply wall street... Це добре... Чим більше телепнів... мовчу... Ідею взяв "на карандаш"...
Долярчик написав:1) який матеріал проходить через ізолятори, щоб ще й міцний був, як трос(щоб розтяжку норм. зробити), але не проводив струму на металеву опору? 2) від чого саме робиться отой гул(звук) під високовольтною лінією?("дрібєжжит"?)
1.Дріт кріпиться до керамічного ізолятора в якому є отвір знизу. Отой отвір нанизується (насправді там є щось типу різьби) на металевий "палець" опори. Все. 2. По проводах "тече" змінний струм з частотою 50 Гц (коливань в секунду). Електричні коливання змушують механічно рухатися провідники. І вони стають чимось на кшталт динаміків в акустичній системі. До речі на широкорозповсюджених лініях 10Кв особисто я нічого не чую навіть в тиху ніч. Шуміти можуть трансформаторні підстанції.
1) тобто, ізолятори між собою скручені і через них НІЧОГО не проходить?- основний дріт кріпиться до крайнього ізолятора, тоді їх йде 7штук(наприклад) скручені докупи, де з іншого боку, крайній ізолятор накручений на різьбу опори? - так? 2) дроти, такі як на малюнку з 150квт в полі гуділи добряче!( з дитинства у селі пам"ятаю)