|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 11 бер, 2018 22:51
Lambada! [/b]Дякую за анекдота - другий раз за сьогодні сміявся в голос... Піду вигулювати собаку... Все буде добре!
Востаннє редагувалось akurt в Пон 12 бер, 2018 09:31, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 11 бер, 2018 23:11
Lambada написав: Долярчик написав:... та я якраз і роздумую над осб і двп
При мінімальних коливаннях долара ціна осб плити, десятки, в епіцентрі змінилася з 175 грн на 276 грн. Але про це вже була мова раніше. akurt, це про анекдот про тещу. У тещі має бути два зуба: один - щоби болів, а другий - зятю пиво відкривати  Реально, воно на малюнку кльово виглядає, але в реальності ВРОВЕНЬ ВИПЕРАТЬ - то будуть впроваджувати джамшути і равшани, двокамерними склопакетами (якщо лоджія)... А як то Долярчик, хату взяли і не знаєте - що взяли - балкон чи лоджію?
балкон! ...просто в договорі таке писало, я і то речення переписав з договора сюди 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 бер, 2018 23:16
sinus ....ну дивіться, ми можемо пана Акурта ЛЕГКО перевірити: нехай завтра сфоткає себе на пляжі показуючи на одній руці три пальці, а на іншій чотири і під різним ракурсом - це б був би 100% доказ! як ідея? .....тільки ще питання, чи він погодиться! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 бер, 2018 23:20
Долярчик написав:sinus ....ну дивіться, ми можемо пана Акурта ЛЕГКО перевірити: нехай завтра сфоткає себе на пляжі показуючи на одній руці три пальці, а на іншій чотири і під різним ракурсом - це б був би 100% доказ! як ідея? .....тільки ще питання, чи він погодиться! 
Не смешите меня! Читайте мои сообщения выше и подумайте над ними или вы думаете я на этом форуме просто так? Или Акурт он же Дарий и т.д. тоже здесь просто так?
-
sinus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 11 бер, 2018 23:24
sinus написав: Долярчик написав:sinus ....ну дивіться, ми можемо пана Акурта ЛЕГКО перевірити: нехай завтра сфоткає себе на пляжі показуючи на одній руці три пальці, а на іншій чотири і під різним ракурсом - це б був би 100% доказ! як ідея? .....тільки ще питання, чи він погодиться! 
Не смешите меня! Читайте мои сообщения выше и подумайте над ними или вы думаете я на этом форуме просто так? Или Акурт он же Дарий и т.д. тоже здесь просто так?
невірю! ....але ж моя ідея перевірки поставила б "всі крапки над і"! ....нехай таке фото завтра зробить.........і біля якоїсь турецької вивіски піднявши ногу і показуючи три-чотири пальці!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 бер, 2018 23:27
sinus ....доречі, Дарій не місцевий, але в квітні буде у Львові проїздом..............- навіть кинув мені в лічку свого моб номера..........типу можна зустрітись - пива попити(він проїздом з сім"єю буде!)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 бер, 2018 23:27
Долярчик написав: sinus написав: Долярчик написав:sinus ....ну дивіться, ми можемо пана Акурта ЛЕГКО перевірити: нехай завтра сфоткає себе на пляжі показуючи на одній руці три пальці, а на іншій чотири і під різним ракурсом - це б був би 100% доказ! як ідея? .....тільки ще питання, чи він погодиться! 
невірю! ....але ж моя ідея перевірки поставила б "всі крапки над і"! ....нехай таке фото завтра зробить.........і біля якоїсь турецької вивіски піднявши ногу і показуючи три-чотири пальці!
Пропустит мимо это сообщение,как будто вы его не писали или упадет на дурака,но никогда этого не сделает ибо такого человека не существует.
-
sinus
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 11 бер, 2018 23:30
Долярчик написав:sinus ....доречі, Дарій не місцевий, але в квітні буде у Львові проїздом..............- навіть кинув мені в лічку свого моб номера..........типу можна зустрітись - пива попити(він проїздом з сім"єю буде!)
От тобі і доказ!
-
sinus
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 11 бер, 2018 23:32
sinus написав: Долярчик написав:sinus ....доречі, Дарій не місцевий, але в квітні буде у Львові проїздом..............- навіть кинув мені в лічку свого моб номера..........типу можна зустрітись - пива попити(він проїздом з сім"єю буде!)
От тобі і доказ!
тобто?  .....Дарій, мені ще майже місяць тому кинув свій номер!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-