Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 111112113114115 ... 1054>
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 23:35

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Почитую тему, деколи цікаво. Але таке враження що казачок то засланий. Може бути звичайнісінька "морда" яка рекламує свій південний район, який є фактично пустирем. Ну і стрийський паркет. Але, зважаючи на "успішність" у всьому ... "впапуас і свєрху мастєр (с)", то якось це не вяжеться з логікою. Успішні люди, або ті хто "крутиться" не мають часу вийо..тись на форумах і щось когось вчити, причому робити це майже цілодобово, за будь-яких умов. То на "парковці" зі свого айфона, то після "проїзду" в Болгарію, то після лижного курорту, тощо. Людина, яка дійсно чогось досягла, не буде понтуватись на якихось форумах, витрачаючи свій час, бо вона точно знає що таке час, і що його не варто витрачати на порожнє.
the_cooljames

Подякував: 84 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 23:38

Блін, це як той серіал, і я пропустив пару серій і нічого тепер не розумію - поясніть будь ласка, пан Долярчик таки купив вже квартиру? І якщо так - то який саме ЖК? Дякую.
sailed

Подякував: 35 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 23:40

sailed написав:Блін, це як той серіал, і я пропустил пару серій і нічого тепер не розумію - поясніть будь ласка, пан Долярчик таки купив вже квартиру? І якщо так - то який саме ЖК? Дякую.

.... і так, в першій серії... :mrgreen:
- так купив
... Авалон "Легкий" :D
... ще в жовтні!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 23:41

the_cooljames написав:Почитую тему, деколи цікаво. Але таке враження що казачок то засланий. Може бути звичайнісінька "морда" яка рекламує свій південний район, який є фактично пустирем. Ну і стрийський паркет. Але, зважаючи на "успішність" у всьому ... "впапуас і свєрху мастєр (с)", то якось це не вяжеться з логікою. Успішні люди, або ті хто "крутиться" не мають часу вийо..тись на форумах і щось когось вчити, причому робити це майже цілодобово, за будь-яких умов. То на "парковці" зі свого айфона, то після "проїзду" в Болгарію, то після лижного курорту, тощо. Людина, яка дійсно чогось досягла, не буде понтуватись на якихось форумах, витрачаючи свій час, бо вона точно знає що таке час, і що його не варто витрачати на порожнє.

Ну я про те ж і казав всі попередні серії, а поки пан Акурт вигулює свій образ-Дарій пише на валютной ветке))) А заробляє цей образ тут! І я б не втручався,але моя праця у тому,щоб це виявляти!
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 23:46

... простий детектор і Ви знову на коні!!!

... пане Акурт,
я Вам вірю на 90%, а от тут панство ДУУУУУЖЕ засумнівалось!
.... то може Вам неважко буде завтра зранку зробити два-три таких фото, про які я написав вище?

...нажаль, Ваша відмова і мою ВІРУ ДУУУУУЖЕ СИЛЬНО ПОХИТНЕ!!!
.... тож, сподіваюсь на Ваше розуміння!!!
Дякую!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 23:51

Мені здається що і вічнозелений - такий самий засланий казачок. Таких можна зустріти на львівпорті в рекламі великої британії. Маю підозру що щось та й придумають, для підтвердження акаунта "успішного" бізнесмена. Та й переслідуючи намагання і далі рекламувати своє ГВНО (грівни в воздух на отшибє) біля автовокзалу тощо, можуть за декілька зелених зарішати будь-яке фото в будь-якій позі. Ну-ну
the_cooljames

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 23:52

Долярчик написав:... пане Акурт,
я Вам вірю на 90%, а от тут панство ДУУУУУЖЕ засумнівалось!
.... то може Вам неважко буде завтра зранку зробити два-три таких фото, про які я написав вище?

...нажаль, Ваша відмова і мою ВІРУ ДУУУУУЖЕ СИЛЬНО ПОХИТНЕ!!!
.... тож, сподіваюсь на Ваше розуміння!!!
Дякую!

Біля годинника в старом центре Анталії, а Дария попроси,чтоб в это же время на киевском вокзале сфоткался, но,зная фотошоп, я бы с этим справился!Это не доказательство,потому что ты же не знаешь человека в лицо! А я знаю о чем я говорю-это моя работа!
sinus

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 23:55

Чекаємо посту від вічнозеленого, морди мають активізуватись зараз
the_cooljames

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 23:56

the_cooljames написав:Мені здається що і вічнозелений - такий самий засланий казачок. Таких можна зустріти на львівпорті в рекламі великої британії. Маю підозру що щось та й придумають, для підтвердження акаунта "успішного" бізнесмена. Та й переслідуючи намагання і далі рекламувати своє ГВНО (грівни в воздух на отшибє) біля автовокзалу тощо, можуть за декілька зелених зарішати будь-яке фото в будь-якій позі. Ну-ну

Я уже об этом намекал ранее,почерк один и тот же,читайте выше,как делается форум.Кстати,вы ,внезапно появившийся, можете быть отдушиной,чтобы отвести внимание-этот метод тоже часто используется!
sinus

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 23:59

sinus
В тому то і справа, що на форумі ніколи не можна нікого ідентифікувати. Якщо я вам зараз розпишу що я звичайнісінький юзер який зайшов в цю тему колись, коли вибирав собі нерухомість у Львові, то ви мені скорше і не повірите. Більше того це буде дуже навіть фальшиво виглядати. Я ж продовжу спостерігати за "успішним" бізнесменом і доларовим "простаком"
the_cooljames

Профіль

#<1 ... 111112113114115 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор