|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 12 бер, 2018 00:50
the_cooljames написав:Зелений вирішив прикинутись повністю зеленим. З таким ходом думок і мисленням людина точно не могла купити навіть однокімнатний шалаш на відшибі міста. Чекаємо повчальної проповіді "бізнесмена", де мабуть учасники останніх сторінок форуму будуть дійовими особами.
...давайте без образ!- а краще підкажіть де саме тре заходити, щоб попасти на "форумчане 2018"?......от зараз обдивився всю панель і навіть це задав у "пошук" і толку!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 00:51
...і то не відшиб, а 4 км до центру!(Оперного)!!!!!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 00:58
Шановний, не клейте з себе дурня, я розумію що вам важливо розмазати останні пости по всій гілці. А потім і далі, своїм квартетом, рекламувати відшиб на стрийській і шалаші в полях. Не факт що й квартетом, може дійсно різні акаунти однієї людини. І оперний то не центр - то смітник. Та й до чого до оперного міряти, он як пише "бізнесмен" - орієнтуватись треба на автовокзал на стрийській, оце буде центром міста вже з літа ))
-
the_cooljames
-
-
- Подякував: 84 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 01:00
все, я спати, а на фотки від пана Акурта ОСОБИСТО Я завтра буду чекати! ... не підведіть! (нагадаю: пляж, щоб видно було якусь турецьку вивіску......людей на пляжі і ГОЛОВНЕ загніть два пальці на одній руці і один на другій.....- обличчя нам не треба.....)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 01:03
Треба ще 100500 разів згадати за фотки, бо пересічний відвідувач цього форуму дійсно повірить у цю постанову, як бравий "бізнесмен" множить на нуль всіх невдах цього форуму і ... всі побіжать купувати шалаші у перспективному районі!!!11адін!адін
-
the_cooljames
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 01:03
the_cooljames написав:Шановний, не клейте з себе дурня, я розумію що вам важливо розмазати останні пости по всій гілці. А потім і далі, своїм квартетом, рекламувати відшиб на стрийській і шалаші в полях. Не факт що й квартетом, може дійсно різні акаунти однієї людини. І оперний то не центр - то смітник. Та й до чого до оперного міряти, он як пише "бізнесмен" - орієнтуватись треба на автовокзал на стрийській, оце буде центром міста вже з літа ))
...причім тут стрийська?! - то Акурт писав про неї! ...а я купив в АВАЛОНІ!!!! - 4км до центру! ....все, НАДОБРАНІЧ!(і будь ласка не хаміть!)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 01:07
Зелений, я просто почитав цю тему і бачу що ви працюєте, як би то сказати, на брудершафт. Туго мабуть з продажем шалашів у забудовників, особливо на відшибі, от і розганяють теми. Надіюсь що у вас подвійний рейт на вихідні, бо шкода коли люди отак...
-
the_cooljames
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 01:07
Долярчик, ага, поняв. Прийміть мої вітання. Я чомусь думав що ви й досі в пошуках, а виявляється ви вже інвестор. Нехай все пройде гладко.
-
sailed
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 01:14
Що за треш тут з викриттями?  Ніхто нікому не забов'язаний вірити чи щось доводити. В кожного своя голова. Я читаю різні думки, але вирішуватиму все одно сам...  Як на мене найпоганісінький новобуд краще совкошлака. Де б той совкошлак не був. А незручності пов'язані з відстаню, щильністю інфраструктури, то таке...  Долярчик обрав гарний варіант під свій спосіб життя, хтось обрав Левів Міста, Леополь... Мені до вподоби Квіти Львова і Екодім на Стрийській. Кожному своє...  Розслабтеся, це лише форум. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 01:43
Долярчик Долярчик, не мєнжуй! І не слухай тих, хто стібається над тобою...  Можливо половина з них, ще ті ніщеброди, що заздрять тобі і підкусюють, живучи все життя в приймах...  Судячи з твоїх дописів про себе, ти обрав найоптимальніший варіант житла для себе і родини. Подумав, як твої близькі добиратимуться до роботи, обрав невеличку відстань до центру, тут тобі і всі розваги, цивілізація, брате!  І головне, воля! А до тещі їздити лише на млинці. Тримайся, козаче! Українець українця повинен підтримувати, а не стібатися! А якщо є можливість допомогти, то не мутити тєнь на плєтєнь, а сказати чітко, що, де і як. Довбай далі свій тернистий шлях! Вірю, чекає тебе фарт!  Бог в поміч!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-