Так от, виходить що було витрачено час на два проекти щоб потім використати тільки один.
Что-то тут не так.

|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Рендери робляться по кресленнях. А не нвпаки. Це я вам як профі в цьому питанні кажу. Тому дивно що продавали саме за цим рендером(до речі, це не фотошоп).
Так от, виходить що було витрачено час на два проекти щоб потім використати тільки один. Что-то тут не так. ![]() ![]()
Ух, ти! ![]()
![]()
Долярчик, тримай мене в курсі ремонтних справ, бо мені то актуально теж буде. ![]()
![]() дешево і сердито)) - ні, а трохи дорожче і з посмішкою!)))
... та то ще цілий рік чекати! ![]() ..... але, в курсі буду тримати не тільки Вас, але і ВЕСЬ форум ![]() ![]() (зразу напишу, що буду робити "середній" ремонт: шпалери, ламінат і т. п. - але, не саме найдешевше!) - тобто, трохи краще, ніж під здачу в оренду! ![]()
![]() Ой, лежу я оце на пляжу... відпочиваю від трудів праведних...
![]() Собака бавиться у морі... ![]() І думаю: пан Долярчик, Ви впевнені, що Вам потрібні шпалери? То - винахід 17-го сторіччя... І чесное слово, навіть якби я дійсно випив чи горілки, чи ти коньяку, про які весь час тут згадують "озабоченные", то і то не подумав би, що Ви запланували втекти від тещі тільки під саму старість, у році 2019... Востаннє редагувалось akurt в Сер 14 бер, 2018 17:17, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Про цей будинок вже хтось писав. Точніше я здогадуюсь що про цей. Чиясь знайома продавала продавала і нарешті здала в оренду. А продати його таки важко бо місце так собі як на мене - прамо за Парусом на Липинського. І якщо я не помиляюсь ціна була в 250 тис $. Якщо я правий і тут є знайомі власників, то може розвідаєте як бізнес іде? ![]() Можна подзвонити і ніби-то розмірковуючи про оптимальниій варіянт - спитати про РІЗНІ дати.
Все стане відразу ясно. Одна занйома таку прєлєсть в стилі Леоніда Брєжнева продавала за 250 000 долярів. Теперь здає напівпідвальне такого приблизно будинка приміщення за 8 000 гривень на місяць. ![]()
гарна хата і подвір"я місце звичайно поганеньке ![]() Хі-хі.
Я думаю, що ніхто то не знімає по 1000 гривень на добу. Задумано, що ніби-то як приїде кагал молоді та алкашів, то їм буде дешево. Реально такі кагали рідко приїздять... Чесне слово, я у шоці від того, що Долярчик віддав років з 10 тому назад гроші, щоби отримати стіни прєлєсті для можливого щасливого сексуального життя у році 2019: як раз до 305-ої річниці перемоги над військами Наполеона (31 березня)... А шпалери зможе помацати тільки 26 вересня 2019 - на 170-ти річний ювілей Нобелевського лауреата Івана Павлова - це той, якому вдалося собаку навчити їсти правильно... Тому ідея - не для реклами - показати, як іде будівництво будинів житлових в Анталії. Які темпи... Я почав фотолітопис. Темпи вражають. Стояв біля місця, де тільки буде будинок - чотири дня тому, три дні тому - стояв біля котлована, якого ТРИ дні тому ще не було. А на дні котлована в ці хвилини вже є... Щось вже є... Що ж там є? Перші 2 фото - минула п'ятниця, це 9 березня. Працював один екскаватор та 2 вантажівки. Десь 3 робітника... ![]() Що інтересно - на дні котлована теж було озеро... Але жаби не квакали: не встигли заселитися... ![]() А ось фото сьогодні, 13 березня... приблизно о 16-00... ![]() ![]() Працюють 5 (4 в котловані і 1 зверху) робітників... Що там буде? Будинок в 6 поверхів... Приблизно такий... З бальконами... і з меблями... і з жалюзями... і з ліфтом... і з електрикою... і з плавальним басейном... Місяці за три... ![]()
Зараз переглядають цей форум: Дюрі-бачі і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|