Там немає чого боятися: протигаз та гумові рукавички: можна гуляти...
|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Немає часу читати всієї дурні що бей акурт пише:
Ethereum написав: 1. Грунт в Анталії Ок, але на озері не рекомендують будувати. Ви тільки вдумайтесь в умозаключення хвахівця: на озері не рекомендують будувати. НА ОЗЕРІ... Я плакалЪ... Тупий чи недоучка? Хто будує на войдоймах? Їх треба осушувати не один рік. Типова для акурта ніпрощобайка: За сходи дешевші 6-7к євро тупо не беруться. І роблять довго. Що характерно, до них стоїть черга. Реальна розмова: "можна зробити сходи ?" "Можна, але ми зайняті до кінця наступної осені" "Скільки займе робота ?" "Місяці три" "А ціна ?" "Десять тисяч євро" "А можна дешевше ?" "Можна, якщо почекаєте до наступного літа. Буде дев'ять тисяч. У нас тут клієнт намальовується, якщо робитимемо вам-втратимо його" Прочитали що пише?? От-от Наш балабол акурт гарний казочник байкар,але це не впливає на форумчан,які в більшості нормальні люди. Бусурмани геть затюркали бідолашного акурта... ![]() es77!
Супер! Як бачите - вони самі - по-перше, НІЧОГО не здатні запропонувати. По-друге, не розуміють і не здатні зрозуміти, що таке "Бригада" і що таке "Командна робота". Не взмозі розуміти, що той супер-Міша того й працював у фірмі з 26 (!!!) осіб на посаді заступника керівника, що вмів та вміє робити те, що не вміють інші. Поки всі розвантажували брус 6000х110х160 - Міша стояв і думав, як робити сходи. Працював головою, а не ногами. І Міша мав зарплату від готового під ключ зданого об"єкта. Розрахунок - "Під ключ" і по готовності. По-третє - колотяться і нервують сильно. А саме сьогодні не можна - НОВОЛУННЯ! Новий астрологічний рік починається... В-четвертих, щоби тут невдаха Ethereum не розказував: з тією бригадою працював особисто я. Це від мене гроші отримумва і Міша, і інші. Це на моє замовлення Міша зробив НЕ ОДНІ сходи. НЕ-ОД-НІ. Трохи мозок у Ethereum не так влаштований: на таких телeпнів і розрахунок у багатьох. Легко одурити або обрахувати. І це - добре! Тут можна на телепнях поживитися... Готуюсь виправляти мозок, тут треба спеціальний одяг мати, захисний... щоб чим не заразитися - чи нервовістю, чи дурістю, чи ненавистю... Так, одяг вже одів... тре мати відро не оцинковане, тільки емаліроване, не ушкоджене, дуст, вапно, гас, соляну кислоту, оцет... Віник тільки куплений під Жовквою... інакше лікування не вдасться... Все розмішати... Ethereum! Увага! Або хоч щось - ну хоч щось корисне - розкажіть по темі гілки, або починаю лікування - захисиний одяг вже одів, лікувальну суміш приготував! ![]() Востаннє редагувалось akurt в Суб 17 бер, 2018 13:33, всього редагувалось 1 раз.
![]() Акурт і в Африці акурт.
Людина яка 3000000 валютчикам носила і керувала людьми так себе не позиціонує. В мене добре мозок налаштований бо одразу бачить шахраїв і пройдисвітів. І освіти в мене більше ніж у ати-тюрка. Та і мов знаю 5 вільно... Розуму не треба багато акурту щоб байки розповідати. ![]() Ethereum! Увага! Або хоч щось - ну хоч щось корисне - розкажіть по темі гілки, або починаю лікування - захисиний одяг вже одів, лікувальну суміш приготував!
Смівся до сліз: Боже правий, оце невдаха дійсно думає, що для того, щоби зробити оборутку, треба кудись щось носити... Хай Бог милує... Але дещо й вгадав: в Африці я був. І неодноразово... Востаннє редагувалось akurt в Суб 17 бер, 2018 13:41, всього редагувалось 1 раз.
![]() Мабуть треба не звертати на тих персонажів уваги. До речі, мене сильно засмучує кількість ненависті в інтернеті. Навіть під невинними відео в ютубі коментарі краще не читати. Як правило, наші північні "мышебратья" дають про себе знати. Та й наші не сильно відстають... Гидко... Ну пре з тебе дурна енергія -сходи в спортзал, погамсель грушу, в крайньому випадку придовбайся до п'яної компанії на вулиці -хлопці трохи допоможуть зкинути емоції... Але навіщо лити гі..но в інтернеті ? ![]()
То ви вже домовтися з Акуртом не лити тут порожнечу,бо не единого поста по темі гілки я від вас зовсім не почув. З таким же успіхом те що ви тут пишете можна спамити в кожній гілці,але там мабуть спамити не дають. Пишіть по темі і питання до вас може з'являться,а може і ні.
|
|