Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Я ОЧЕНЬ рад, что Вы зарегились 3 (три) дня назад и написали целых 3 (три) сообщения и потому можете мне лично давать советы. ВЕ_ЛИ_КО_ЛЕП_НО! Супер! Для начала напишите: - в какой стране Вы живете - в каком городе - есть жилье, кроме малосемейки - купили ли квартиры под сдачу во Львове - по какой цене сдаете... Ждем.
P.S. Про всяк випадок: у нас тут редакторів, корректорів, аналізаторів слогів та букв, аналізаторів дієприкметників, іменників, дієприкметних зворотів, відмінку іменників, вживання слів "як би я мав можливість купити в цьому житті хоча б 1-к- квартиру", "якби мені платили хоча б 2 600 гривнями на місяць"... більш, ніж достатньо... Конкретику, прошу... в студію...
Що за дурню я зараз прочитав? Ви коли обстеження проходили у лікарів -наркологів?
Є кілька варіантів купівлі житла під оренду, або перепродаж. Вагаюсь між - старою квартирою в центрі під оренду - новобуд зданий (на Тернопільській), чи ще не збудовані будинки біля Стрийського парку (маю сумвніви що вартує вкладати в бетон і чекати дуже довго по часі, факчтино заморозивши гроші) - новобуд на етапі бетону, під перепродаж
dinozavrik написав:Є кілька варіантів купівлі житла під оренду, або перепродаж. Вагаюсь між - старою квартирою в центрі під оренду - новобуд зданий (на Тернопільській), чи ще не збудовані будинки біля Стрийського парку (маю сумвніви що вартує вкладати в бетон і чекати дуже довго по часі, факчтино заморозивши гроші) - новобуд на етапі бетону, під перепродаж
Тут тільки перший варіант. Другий і третій - не варіанти.
...от бачите, - заходите, щоб щось цікавеньке почитати, а самі, порозганяли б всіх на юхх! ...інша б річ була, якби тут хоч з десяток ЦІКАВИХ постів писали б щодня! - то тоді, можна більш жосткішше звертати увагу на дотримання виключно профілю гілки! ...а так що, дуже цікаво читати тільки сварки між форумчанами і "мірянням пісюнами"?
akurt написав:Нагадаю тему гілки: "Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!" Щось можете сказати по темі? Можна в двох словах...
... ні! — вони лише вміють кричати на весь форум, що "в них довший!", а як кажемо їм - "покажи! - покажи на весь форум!"(тобто, напиши щось своє РОЗУМНЕ про нерухомість!), то ні, як риби мовчать! - або огризаються не по темі....
мораль? - напевно, в штанях(ой, у голові) у них нічого немає.... (а може, і там, і там!)
Як варіант створити закриту гілку із паролем для нормальних користувачів, типу яку створював Козак-Характерник. Тоді можна якось спокійно спілкуватись Пропоную: Козак-Характерник акurt Долярчик Bolt fis es77 Lambada V2 Дарий Aldebaranchik sailed Львівський батяр і я
зараз один бруд і лайно від деяких персонажів просто вбили гілку
dinozavrik написав:Є кілька варіантів купівлі житла під оренду, або перепродаж. Вагаюсь між - старою квартирою в центрі під оренду - новобуд зданий (на Тернопільській), чи ще не збудовані будинки біля Стрийського парку (маю сумвніви що вартує вкладати в бетон і чекати дуже довго по часі, факчтино заморозивши гроші) - новобуд на етапі бетону, під перепродаж
Тут тільки перший варіант. Другий і третій - не варіанти.