|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 06 кві, 2018 13:55
akurt написав: Trast написав:Акурту-я не письменник як ви,я більше читач,тому згоден з тими,хто пропонує вам свою тему про Анталію відкрити,тому що назва теми не вілповідає тому,про що би тут кортіло почитати!Ви якось не зовсім той кого би я хотів почитати-розумієте? Відкрийте теми своі з відповідними назвами і все буде добре,розуміете?
Trast написав:А хто менi тут зможе пояснити? Чого в цій темі тільки "оксамити"? Тут є усе коньяк і теща,а також є турецька, інше-та тільки не знайшов нічого- шо там з недвігою у Львові?
Запрошую Вас висловитися про львівську нерухомість.
Це той самий випадок коли крадіжник галасує про те щоб хапали крадіжника?
-
Trast
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2018 13:57
smovch написав:Trast Цікаво, хто може, будучі при здоровому розумі, платити зарплатню за тайпання на форумі?
Ну так на цьому кожен форум тримається! Зайдіть на валютну тему-там всі такі.
-
Trast
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2018 14:02
Господин Trast! Вы, конечно, опять ошиблись. На этой ветке никто не призывал вас применять филологический анализ употребления мною союзов в предложениях. Попробуйте сочинить одну-две-три фразы о сдаче в АРЕНДУ львовской недвижимости. Смотрите, мой простой призыв на тему ветки вызвал просто паничнский ужас: "Запрошую Вас висловитися про львівську нерухомість." Топик-стартер ну очень просит.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 06 кві, 2018 14:08
Frant написав: Trast написав:Я бажав відповісти акурту,але зрозумів що він тут на зарплатні-тільки людина на зарплатні пише шось,потім все редагує,а потім знищує-так роблять тільки збоченці! Тим паче-збоченцi роблять дуже багато ніків-наприклад-Fis-з ким тут розмовояє,або jamp?
"Акурт" працює також під ніком "Ламбада". Стилістика, манери і порядок викладення інформації - подібні на 100% акуртовим. Джамп і Фіс - по моєму, то зовсім інші люди. І нічого поганого не можу про них сказати. P.S. Схоже, що нарцис образився і замовк на певний час))) Можливо, йому відключили за борги Інтернет. 
Як акурта тут нема-то і іх тут нема.Мені здається що Долярчик з тій же мафіі-акурт по легенді забезпеченний,а Долярчик-дуркуватий.А насправді-це одна людина, тут хтось вже це писав.
-
Trast
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2018 14:09
Вы, БЕЗУСЛОВНО, ошибаетесь. Меня это радует, а Вас должно заставить задуматься. В наше время ошибки стоят дорого. Напишите одну-две-три фразы о сдаче Львовской недвижимости в аренду. Я и Долярчик сейчас на расстоянии в 2200 км и очень просим.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 06 кві, 2018 14:22, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 06 кві, 2018 14:13
akurt написав:Господин Trast! Вы, конечно, опять ошиблись. На этой ветке никто не призывал вас применять филологический анализ употребления мною союзов в предложениях. Попробуйте сочинить одну-две-три фразы о сдаче в АРЕНДУ львовской недвижимости. Смотрите, мой простой призыв на тему ветки вызвал просто паничнский ужас: "Запрошую Вас висловитися про львівську нерухомість." Топик-стартер ну очень просит.
А що ви і справді хвора людина? Що ви тут тоді робите? Те що вас тут не банять за кожен текст не по темі,це натякає тільки на те,що ви тут працюєте.
-
Trast
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2018 14:15
akurt написав:Вы, БЕЗУСЛОВНО, ошибаетесь. Меня это радует, а Вас должно заставить задуматься. В наше время ошибки стоят дорого. Напишите одну-две-три фразы о сдаче Львовской недвижимости в аренду. Я и Долярчик сейчас на расстоянии в 2200 км и очень просим.
Таки шизоід! Ставлю в ігнор!
-
Trast
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2018 14:34
И это очень правильно. Я проаналищировал все тексты господина Trast - 90% посвящены анализу употребления мною глаголов. Попытки вытащить одну-две-три фразы о львовской недвижимости и аренде ни к чему не приводят. Очень забавные сравнение меня с паном Долярчиком. Я думаю, он освободится от работы и очень удивится/посмеется. Для адекватного читателя: - общее между мною и паном Долярчиком только одно: мужской пол. Возможно, рост: 174 см. У меня даже велосипеда нет. - пан Долярчик в этим минуты находится - я думаю - в своём магазине, а я в автосалоне Анталии, где изучаю особенности продажи автомобилей и помогаю приятелю выбрать авто. Забавно, но я вижу примерно 1000 авто и за два часа не удалось пощупать ни одного: чай, кофе, разговоры, меня уже даже покормили - весьма недурственно. - очень печалит деградация и отсутствие мыслей у части форумчан. Одновременно очень забавляет: так много тратят жизненной энергии на принятие ошибочных решений. Это меня радует: значит, лично я принимаю верные решения. Ну вот, наконец-то позвали пощупать авто. Восток - дело тонкое!
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 06 кві, 2018 14:49, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 06 кві, 2018 14:40
akurt написав:Для адекватного читателя: - общее между мною и паном Долярчиком только одно: мужской пол.
Штепсель і Тарапунька. Реінкарнація))) akurt написав:Это меня радует: значит, лично я принимаю верные решения.
Нас теж радує, що інколи п.Акурт приймає бензодіазепіни та галоперідол. Як би він ще розказував байки за темою гілки, про цінову політику ЛРЖН - було би чудово!
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2018 14:50
Пожалуйста, напишите что-то по теме ветки.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4