|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 15 кві, 2018 22:46
Solar_simfi написав:Коллеги, по очередной NFC-акции выплаты за февральские платежи, которые обещаны "до 15 апреля", приходили уже кому-то?
На сегодняшний день ничего нет
-
novichok
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 кві, 2018 20:41
novichok написав: Solar_simfi написав:Коллеги, по очередной NFC-акции выплаты за февральские платежи, которые обещаны "до 15 апреля", приходили уже кому-то?
На сегодняшний день ничего нет
Вчера подал заявку. Мне ни по одной акции с выплатами Приват нормально не выплатил, все через заявки.
-
Solar_simfi
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 350 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 кві, 2018 21:24
Solar_simfi написав:Вчера подал заявку. Мне ни по одной акции с выплатами Приват нормально не выплатил, все через заявки.
а у меня морозятся, не хотят принимать заявку. Требуют назвать даты и суммы NFC платежей. А как их вспомнить два месяца спустя, да и платил я всего NFC пару раз.
-
novichok
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 кві, 2018 21:29
novichok написав: Solar_simfi написав:Вчера подал заявку. Мне ни по одной акции с выплатами Приват нормально не выплатил, все через заявки.
а у меня морозятся, не хотят принимать заявку. Требуют назвать даты и суммы NFC платежей. А как их вспомнить два месяца спустя, да и платил я всего NFC пару раз.
а в самой NFC-апликухе разве нема хистори по каждой карте?
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 16 кві, 2018 21:33
А хто-ніть знає NFC браслетик недорогий но вумний, щоб туда мона було різні карти присобачити, а то в смарті NFC нема ;(
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 571 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 кві, 2018 21:48
clientage написав:а в самой NFC-апликухе разве нема хистори по каждой карте?
я не нашел
-
novichok
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 кві, 2018 17:21
novichok написав: Solar_simfi написав:Вчера подал заявку. Мне ни по одной акции с выплатами Приват нормально не выплатил, все через заявки.
Да, это стандартная процедура. Поэтому я специально провел две оплаты в Фоззи, разбив покупку на две части. Спустя полтора месяца не очень сложно найти в выписке П24 две оплаты с разницей в одну минуту в конкретно взятой торговой точке.
-
Solar_simfi
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 350 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 кві, 2018 19:04
Вітаю! Шановні, а підкажіть. Чи варто після "націоналізації" юр. особі у прІвЄт банку відкривати рахунок? Може підкажете альтернативу?
Буде торгівля буд. матеріалом, в т.ч. на експорт.
Бо зареєстрували підприємство, а мені з привєтбанку дзвонять, пропонують відкрити рахунок, та користуватись їхнею бухгалтерською програмою.
-
Scream69
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 кві, 2018 20:07
Scream69 написав:Вітаю! Шановні, а підкажіть. Чи варто після "націоналізації" юр. особі у прІвЄт банку відкривати рахунок? Може підкажете альтернативу? Буде торгівля буд. матеріалом, в т.ч. на експорт. Бо зареєстрували підприємство, а мені з привєтбанку дзвонять, пропонують відкрити рахунок, та користуватись їхнею бухгалтерською програмою.
Работаю как юрик с ПУМБой 5 лет всё ок. Пробовал несколько летназад ещё при бене с бегемотом, не пошло.
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 кві, 2018 07:25
Scream69 написав:Вітаю! Шановні, а підкажіть. Чи варто після "націоналізації" юр. особі у прІвЄт банку відкривати рахунок? Може підкажете альтернативу? Буде торгівля буд. матеріалом, в т.ч. на експорт. Бо зареєстрували підприємство, а мені з привєтбанку дзвонять, пропонують відкрити рахунок, та користуватись їхнею бухгалтерською програмою.
На сегодняшний день альтернативы кроме Беня-банк нет. Я веду экспортные операции три года, в банке был три раза. Открыл счет, получил карту-ключ и свою карту. Все... Главное менеджера предупредить что звонить с презентациями не нужно)))
-
optomius
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|