Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Вчерашний вывод кешбека на карту до сих пор не отображается в выписке. Горячая линия (и в Вайбере, и в группе на Фейсбуке) говорит, что "мы знаем о проблеме. Наши специалисты занимаются". Но воз и ныне там. Там, где иконка "минимальный платеж", учли. Пишет "В этом месяце нет минимального платежа". Но теперь выводить кешбек становится стремно. Пока не починят отображение...
Искатель написав:Вчерашний вывод кешбека на карту до сих пор не отображается в выписке
А я седня выводил/гасился. Все норм
У меня баланс сразу изменился. Речь именно об отображении строчки в выписке. У Вас отображается вывод кешбека?
P.S. Попробовал вывести (у меня еще накопилось). Вывелось без проблем и отобразилось в выписке. А вчерашний вывод не появился (( Фигня какая-то. Здесь отвечали, что еще у кого-то так было.
Искатель написав:Вчерашний вывод кешбека на карту до сих пор не отображается в выписке
А я седня выводил/гасился. Все норм
У меня баланс сразу изменился. Речь именно об отображении строчки в выписке. У Вас отображается вывод кешбека?
P.S. Попробовал вывести (у меня еще накопилось). Вывелось без проблем и отобразилось в выписке. А вчерашний вывод не появился (( Фигня какая-то. Здесь отвечали, что еще у кого-то так было.
Да, в выписке есть Странно как вам дало опять вывести, или "накопилось" больше 100 грн?
-"По-друге, Національний банк надає можливість банкам та фінансовим установам проводити валютно-обмінні операції через платіжні пристрої. Після доопрацювання цими установами програмного забезпечення платіжного пристрою фізичні особи зможуть не тільки продавати, а й купувати готівку іноземної валюти з використанням цих пристроїв."
Хоча онлайн продають віртуальну валюту та подивимося чи зможуть Дуб з Горохом запропонувати щось свинорилам ))
greenozon написав:про які міфічні пристрої іде мова в постанові НБУ?
"ПЛАТІЖНИЙ ПРИСТРІЙ – технічний пристрій (банківський автомат, платіжний термінал, програмно-технічний комплекс самообслуговування тощо), який дає змогу користувачеві здійснити операції з ініціювання переказу коштів, а також виконати інші операції згідно з функціональними можливостями цього пристрою."