Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Мабуть. Не слідкував. Але Міркас для сім'ї мені якось не дуже. І зараз на Глибочицькій не проштовхнутись а як побудують все що збираються то буде апофігєй апофеоза. Для сім'ї Італійський квартал особисто мені подобається більше. Та й ФайнаТаун з Рибальским ніби-то нічого. Але одна деталь. Будувати та здавати ті об'єкти вони будуть ще років 10. А жити треба зараз.
es77 написав:Але Міркас для сім'ї мені якось не дуже. І зараз на Глибочицькій не проштовхнутись ... Для сім'ї ....... ФайнаТаун з Рибальским ніби-то нічого
Оцените местоположение Файны, прочитайте про загруженность стации метро Нивки, улицы Щербакова(ского) и поймёте, что там уже всё сложно. Не зря же рассуждают про расширение Щербакова. Только каким образом??? П.С. 2 вагона к поезду метро еще сложнее добавить.
Serg-ik написав:Будучи взрослым я не решаюсь приткнуть свои условные активы куда попало
Все вы правильно делаете. Поскольку страна летит в пропасть, то через пару-тройку лет прикупите себе нормальную недвигу ПА500. Ну а если через эти пару-тройку лет недвижимость вырастет в цене, опять же можно будет смело клеймить шоколадного за такую зраду. Это однозначно вин-вин.