Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
yuluk написав:Собственно впервые со мной такое, чтоб комиссию брали за оплату через терминал. Оплатил кредиткой посылку в Новой почте, смотрю в выписке - комиссия , т.к новая почта оформила это как перевод. А как мне было понять , что это перевод, я ведь плачу через терминал. Специалист в чате объясняет, что все правильно и согласно тарифов. Но я считаю , что это "Оплата товарів і послуг у торгових точках та Інтернеті", а он что перевод. Ответ один, не использовать кредитку.
Зняли комісію за послугу переказу коштів, чи за переказані кошти, чи за те, й за те? Це питання до Нової Пошти, точніше - до їх афілійованої фінансової компанії "Пост Фінанс", платіжна система якої, оформлює це як переказ коштів, а не оплата послуги за накладений платіж. А сам накладений платіж - це ж не оплата товарів і послуг у торгових точках та Інтернет, це просто переказ коштів, у даному разі - кредитних коштів. До речі, "Пост Фінанс" - дуже обмежена та закрита у спілкуванні фінансова компанія (як і всі фінансові компанії України), відповідає дуже неохоче на питання, я стикався навесні.
ALEXANDR_DNEPR написав:Скажіть будь ласка, може хто вже користувався. Якщо перевести зняті кредитні кошти з кредитної картки Універсальна GOLD у розстрочку, та в подальшому, як і раніше - погашати всю заборгованість (не розстрочену, а те що використано в межах кредитного ліміту) протягом грейс-періоду, то грейс-період збережеться, або вже його не буде, оскільки я вже буду сплачувати проценти за розстрочені зняті готівкою кошти?
у привата любые операции входят в льготный период, и снятие и покупки и переводы, но на мыттевой рассрочке он пострижёт вас неслабо и с льготным периодом.
Так, я знаю, там буде річна ставка 2,9% х 12 + 4% = 38,8%. Все ж не зрозумів, чи буде потрапляння у грейс-період, якщо я буду, як і раніше - погашати до 25 числа основний борг за лімітом, та, наприклад - погашати також щомісячний платіж аннуїтетом за "Миттєвою розстрочкою", який буде оформлений 28-го, наприклад? Чи порушує "Миттєва розстрочка" та її власне - розстрочка на 10 місяців, грейс-період?
Julio написав:После этих мыслей я решил отвязать карту Аваля от Приват24, и, к своему удивлению, не нашел, как это сделать. Это вообще возможно?
Попробуйте уговорить их это сделать через чат, причем лучше в ЛикПее. Но наврядли Оту фотопроверку обычно требует при 1м переводе после подвязки карты, дальше все идет без проблем
оне не удалят карту .. они ее могут сделать неотображаемой ) в другой акк примата вы ее повторно все равно не привяжите
Народ, подскажите такое - по пенсионке (карте) 7 % на остаток начисляют на все средства на счету или только на пенсионные? Муж переводит пенсию на депо с услугой безналоговый, а на пенсионке держит тысячу-другую свободных денег(не пенсиооных) на хлебушек, но ничего на эти деньги не начисляют, хотя депозитное свойство подключено Манагер в отделении (со стажем) говорил, что начисляют 7% на все деньги, которые есть на счету, но на 3700 утверждают что это не так и кому верить не понятно. Просветите, кто в курсе
ALEXANDR_DNEPR написав:...я знаю, там буде річна ставка 2,9% х 12 + 4% = 38,8%...
Миттєва розстрочка має максимальний строк на 10 місяців і помножити на 2,9% від отриманої суми. У разі зняття щомісячної плати за розстрочку з кредитних коштів (і це буде щомісяця), то врахуємо ще 4%. Ставка на весь термін розстрочки тоді буде: (Сума.Розстрочки + 2,9% × 10) + 4% × 10 ≈ 80,6%. Для прикладу розстрочка на 1 тисячу гривень за весь певод: 1000 + 29% = 1290 + 40% = 1806.
ALEXANDR_DNEPR написав:Все ж не зрозумів, чи буде потрапляння у грейс-період, якщо я буду, як і раніше - погашати до 25 числа основний борг за лімітом, та, наприклад - погашати також щомісячний платіж аннуїтетом за "Миттєвою розстрочкою"...
Як написали раніше, так. Може ще бути момент, що розстрочку неможливо оформити після 25 числа.
Кассандра написав:Народ, подскажите такое - по пенсионке (карте) 7 % на остаток начисляют на все средства на счету или только на пенсионные? Муж переводит пенсию на депо с услугой безналоговый, а на пенсионке держит тысячу-другую свободных денег(не пенсиооных) на хлебушек, но ничего на эти деньги не начисляют, хотя депозитное свойство подключено Манагер в отделении (со стажем) говорил, что начисляют 7% на все деньги, которые есть на счету, но на 3700 утверждают что это не так и кому верить не понятно. Просветите, кто в курсе
7% річних на залишок власних коштів за Карткою для виплат пенсії 7% річних на залишок власних коштів за Карткою для виплат пенсії Отримуйте 7% на залишок за карткою Відсотки, нараховані на пенсійні виплати, не оподатковуються. Достатньо мати на картці не менше ніж 100 грн та активувати депозитну властивість через банкомат або Приват24. ПЕНСIЙНА КАРТКА
Безкоштовний випуск та обслуговування. Пенсiя вчасно та без черги Зняття готiвки у банкоматах 7% річних на залишок власних коштів
Из п24 23:59
Нарахування відсотків на залишок коштів за договором 70.87 грн всього 19 644.78 грн
Кассандра По поводу пенсионной карты. До июня 7% начисляли на любые деньги, только на целевые было 7% чистыми, а на остальные - 7% грязными. А с 1 июня сделали "покращення" - теперь только на целевые. Кстати, тогда и надо было по новой включать депозитную функцию карты в Приват24. В А-банке есть аналогичная карта - там до сих пор 10% начисляется.
Внимание!!! Приватбанк -ВОР!!!! Вчера, мной через мобильный терминал были оплачены пиломатериалы, на общую сумму 20000 грн, деньги с моей карты СПИСАНЫ!!, но к продавцу они не зашли, так же вчера получил звонок из своего банка с просьбой подтвердить совершал ли я этот платёж,подтвердил.Поддержка привата несёт ахинею о регламентах, хотя предыдущие платежи поступали к продавцу через пару часов...Естественно приостанавливаю платежи по кредитам приватбанка.