Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
...напишу трохи і Я по темі гілки! - так, як недавно спілкувався з своїм сусідом, який приїхав на пару тижнів з Італії, де вже живе ~ 16-17р.(приїзджає сюди, як не кожен рік, то через рік на 3-4 тижні) От Я його трохи і розпитав.... - далі з його слів: 1) Роботи для чоловіків там менше(ніж для жінок).... - постійної роботи немає, так, як там переважно малі фірмочки/фабрички, які на зиму беруть, а вже на літо, їм, переважно, стільки працівників не потрібно і, відповідно, звільняють "зайвих".... - то він(сусід), взимку влаштовується на різного роду такі фабрички/фірмочки(наприклад, по виготовленню взуття), а на літо йде працювати по будовах... 2) Платять там нашим "новачкам" 30-35Євро/день, а "старожилам", які вже не один рік туди їздять(ну і трохи знають мову) - 40-50Євро/день 3) Оренда квартири(він там живе з сім'єю: жінка-українка, двоє дітей), але за межами міста(добирається на роботу до двох годин) - 350Євро/місяць, а якщо б орендував в місті, то 600-700Євро/місяць 4) Школи - безкоштовні(ну щось там символічно 60-80Євро/рік - то страхування, чи що там... - Я вже не вникав в це)....та потім, вже йде платне навчання, але! - платить кожна сім'я по-різному, залежно від її доходу!!! 5) Харчі, - є якісь і соціальні/дешеві, а так, то дорожче, чим тут....
... ще каже, що з кожним роком все важче і важче стає, бо чим раз, тим більше приїзджає "чорних"(тут Я не перепитував, кого конкретно має на увазі, під словом "чорних") і вони перебивають/здешевлюють їм оплату за працю.... (... і ще...... з його слів, Я зрозумів, що він ще не вирішив, чи буде ТАМ, чи буде ТУТ... у недалекому майбутньому...)
... от так коротко, що згадав з розмови з сусідом.....
На тему гiлки теж: Знайомий iз турками, що все життя працювали в НiмеччинI i мешкали там, народили та виростили дiтей... Дочекалися пенсii та перебирались до Анталii... Дiти залишилися в Нiмеччинi ... Тепер iз задоволенням лiтають дiти до батькiв, а батьки - до дiтей, перельоти в один бiк - 50 ойро, дурняк...
P.S. Похоже - хоть бы не сорвалось у людей - и октябрь в Анталии у меня будет «горячий». Днепр и Львов записались «на гости»... Это хорошо: привезут сала и водки... Все остальное - есть...
Прокоментую пункт специалиста господина абдурахмана туркменбаши. Ітак акурт пише- 2. Работу в Турции Вы не найдете - и не пытайтесь, языковый барьер и отсутствие ВНЖ Вам этого не дадут сделать. Ну це повна брехня. Ви можете все це зробити цілком офіційно,якщо Ви спеціаліст(бажано не на ринку і не такий проффесор акурт). Тоді турки самі будуть Вами зацікавлені і поступово виробляється вид на проживання. Спочатку підписують з Вами контракт і так далі. Мову Ви можете пізніше вивчити,мова комунікації бажана вільна ангоійська. Для молодих багато вільних місць в анімації готелів ,хостесс чи адміністраторів ,вони шукають на ці місця наших. Ще раз повторюю,що Ви маєте бути специалістом,дипломованим і мати заслуги в вашій сфері. Нащо обманювати АКУРТ? щоб всі по найму працювали чи по чорному. Для мене акурт брехун і підбріхувач і це ясно любій розумній людині.
Так приятно, что по улицам ходят такие наивные люди. Грех будет их не обмануть любой цыганке.
Был вопрос про то, какой паспорт гражданина ЕС может удивить гражданина Турции? Я думаю, никакой. Там все иностранцы равны... Кстати, жить украинцу-путешественнику в Турции лучше, чем турку: турку для поездки в ЕС нужна Шенгенская виза, а нам (мне) - не нужна. Потому я сажусь на самолёт AtlasGlobal и лечу свободно к свахе во Францию. А турку так нельзя. Как видите, ещё один «плюс»...
Ethereum написав:Прокоментую пункт специалиста господина абдурахмана туркменбаши. Ітак акурт пише- 2. Работу в Турции Вы не найдете - и не пытайтесь, языковый барьер и отсутствие ВНЖ Вам этого не дадут сделать. Ну це повна брехня. Ви можете все це зробити цілком офіційно,якщо Ви спеціаліст(бажано не на ринку і не такий проффесор акурт). Тоді турки самі будуть Вами зацікавлені і поступово виробляється вид на проживання. Спочатку підписують з Вами контракт і так далі. Мову Ви можете пізніше вивчити,мова комунікації бажана вільна ангоійська. Для молодих багато вільних місць в анімації готелів ,хостесс чи адміністраторів ,вони шукають на ці місця наших. Ще раз повторюю,що Ви маєте бути специалістом,дипломованим і мати заслуги в вашій сфері. Нащо обманювати АКУРТ? щоб всі по найму працювали чи по чорному. Для мене акурт брехун і підбріхувач і це ясно любій розумній людині.
zzzzzz написав:Короче я в шоке с этим размещение ОЗДП , во вторник Минфин дает по ОВДП ставку 5,95% с погашением в тот же что и размещенные на внешнем рынке ОЗДП .
Минфин не публикует ставку и срок размещения, видимо что-бы не позориться.Вероятно там ставка будет как Найман писал под 9% ...в то же время госбанки привлекают у населения под 3% валюту, ну правильно, населению же некуда деваться, население глупое, а Минфин который управляет гос.банками у нас очень умный.
Судя по срокам погашения это те нерезы которые заходили зимой при курсе 28,80 и летом выходили по курсу 26,00-27,00
Естественно я никогда не поверю что это настоящие нерезы которые вообще никак не связаны с верхушкой нашей страны.
...та це всім зрозуміло, що СПЕЦІАЛІСТ(в тій, чи іншій сфері) знайде собі хорошу роботу хоч за кордоном, хоч тут, на Україні!
- а тут(на форумі) більше задаються цим питанням "НЕ спеціалісти", яким 40/50+років, які вже НЕ хочуть важко працювати..... а жити, приблизно, як автор цієї гілки! ....от і, майже всі, шукають в цьому житті "рецепт такого щастя"!
Вернулся домой из поездки по Львову - хохотал - перечитав пост Ethereum от души! Поставлю "плюс 1"! Супер! Очень мне понравилась... Прямо вижу, как берут на работу без разрешения на работу квалифицированного специалиста из Украины БЕЗ знания языка и без ВНЖ... Пять баллов...
Правда, конечно, другая...
Я уже писал: по вторникам покупаю бездрожжевой хлеб только из Испарты (пекут в печи) очень вкусный и не черствеет - наш парень торгует из Житомира. Еле нашел нелегальную работу на хозяина за 50 лир в день - сказал в месяц 20 смен с утра до позднего вечера на жаре - получает 1000 лир в месяц, плачет, что надо 2 000; рядом ним всегда молчаливо стоит его девушка, по глазам видно, очень хочет кушать...
В Анталии существенной есть казахская диаспорта. Кстати, очень лояльно относятся к Украине. Казахов здесь НУ ОЧЕНЬ много. Особенно оборащают на себя внимание парни - очень даже смелого, если не сказать самоуверенного поведения - все на авто, все лет 20-25... Я даже подумал, что казахские чиновники классно устроились: колотят бабло в Алма-Ате и Астане, а все их семьи однозначно живут в Анталии, шикарные квартиры. Дешевое питание...
Так вот про работу и зарплаты... Вот я с одной "Розой Рымбаевой" разговаривал - устроилась на работу в мебельный салон Istikbal (это круто). Заплата - 1800 лир в месяц (минималка в Турции - 1600). Так что Ethereum найдет себе достойную работу... Для справки: минимальный запрос подсобника во Львове на сегодня - 350-400 гривен в месяц. То же - на строительных работах в Запорожье - сегодня сказали - 500. Ехать работать в Турции "Розой Рымбаевой" - это круто!
Скоро - я очень надеюсь - доложу о том, на какую работу и как устроился наш парень из Днепра, который купил тут квартиру - трешку - все обошлось в 45 000 евро в новеньком доме (Он сдал доки на ВНЖ 1 августа - обычно ждут месяц... потом он очень хочет устроиться в 5-звездочный отель - специалист по (не скажу. но не анимация - хи-хи... Вот Ethereum насмешил... господа - поставьте парню еще "+1").
Ребята! Вот это обязательно распечатайте и храните в столе. Михаил Михайловч Жванецкий, Тарапунька и Штепсель, весь Квартал95 нервно курят в сторонке от зависти... Отлично! Просто отлично! Администратором... ой, не могу... шукають... Мову можна вивчити потім... ой, не могу... мову ангієльску... Спочатку контракт із біженцем - а потім ... потихеньку.... не кваплячись, ВНЖ... Так, класно! В мене настрій піднявся так, що відкрию баночку пива... Румуньского... Argus Silver... 4 градуси всього... +1 вже поставив! Круто! Панове! Всі вхопили дипломи КНУ, ЛНУ, ЛПУ, Шевченка, КПУ - і в Туреччину, Вас там просто чекають, обрізання не обв"язкове - якось потім, потихеньку...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 25 сер, 2018 18:20, всього редагувалось 1 раз.
Щіро підтримую пана V2! Треба чистою водою відчистити та відмити гілку від брехні, маніпуляцій та бруду. Пан зараз нам вкаже, хто саме та в якій строчці (цифрі) ллє бруд, маніпуляції та брехні! У нас тут гілка славиться точністю і цифр, і формулювань, і фактів. Я особисто поставив "+1"! Чекаємо... треба як раз саме так: чистою водою!
akurt: Ні на чому і ніяк ті пани не можуть "підловити" мене - бо виключно завжди оперую ПЕРЕВІРЕНИМИ фактами, виключно завжди вказую РЕАЛЬНІ цифри і виключно завжди ВІДПОВІДАЮ за свої слова.
В цьому контексті цікавим був опус akurt’а про патріотизм. Там йшлося про те, що akurt все життя не пив/не гуляв, ніс кожну копійку додому, за що його в дружніх колах прозвали «Сім’янином» (прям як юний Долярчик, звідси в них мабуть і така взаємна любов). Так от, там був цілий абзац про другий Майдан. akurt на чиїсь звинувачення в непатріотизмі сказав, що він взагалі-то патріот о-го-го, регулярно спілкується з АТОшниками і особисто був на Майдані аж до 17 лютого 2014р. Чому саме до 17 лютого? Мабуть хотів вчергове хизанутись своєю неймовірною передбачливістю, але потім зрозумів, що в даному контексті така «передбачливість» буде трактована як «дезертирство», тому за декілька годин виправив дату на, увага!, «по середину січня» А потім, ще раз подумавши, взагалі витер цей пост.
Ось такий цей akurt, який ніколи не помиляється і завжди «вчасно витягує». Тому до всіх цифр, даних і «калькуляторів» суб’єкта слід ставитись відповідно.