Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 172173174175176 ... 1129>
Повідомлення Додано: Чет 30 сер, 2018 19:39

akurt написав:А помітили, що їм НЕМА що сказати?
Ніяких відповідей на запитання...
Ніяких розрахунків...
Ніяких думок...
Ніяких ідей...
Ніякого досвіду...
Ніяких порад...
Купа - величезна - брехні, підозр невідомо в чому та образ...
Слава Богу, я всього цього не бачу...
Перехрещуся...

Одна радість - прибутки від збільшення трафіку ростуть та ростуть... Це - супер! От пан Trast - молодець! Вивів таки злодіїв на чистую воду!
Зображення

:D
Вы правы! Абсолютно правы!
Успокойтесь, жизнь она одна и счастье, не в йогурте!
А так ,вы очень правы, настолько, правы, потратив 10 лет своей жизни на форум!
Вы, прожили достойную жизнь!
Спасибо вам!
Востаннє редагувалось Trast в Чет 30 сер, 2018 19:47, всього редагувалось 1 раз.
Trast

Подякував: 14 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 сер, 2018 19:45

Ти бач, що робиться... пошесть якась...
Зображення
А давайте оголосимо конкурс:
Хто із невдах сьогодні настроче більше дурниць, бруду та звинувачень - буде приз - пачка насіння смаженого із АТБ?

Пан ihorkyiv - я Вам поставив "плюс" - все вірно пишете...
Я сьогодні до лікарки на приватний прийом записувався - щось там із ногтем на правій нозі - а мені може у дальню дорогу - а вчора вночі тільки із Києва славетного повернувся - то так і казав:
- Пані Богдана, це пацієнт (ім"я видалено) - чи можна прийти на 14-ту годину до Вас?
- Пан (ім"я видалено), на 14-у не можна. Прошу пана на 15-у!"
- Дякую, пані Богдана, буду точно о 15-ій!
Так все і було...
Гарна лікарка...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 30 сер, 2018 20:00

Настоятельно призываю форумчан:
- не нарушать Правила форума - прочитайте их, наконец-то, вверху этой страницы - надо нажать кнопку "Правила" и читать. Читать - это значит понять написанное, надо делать так: из букв попробовать составить в голове слова, а из слов - предложения. Там команды и инструкции. Выполнять.
- прочитайте тему ветки. Не нравится - придумайте свою.
- если у Вас нет ничего, что сказать по теме ветки - не нужно себя утруждать или "прыгать через голову". Просто читайте и делайте выводы. Учитесь.
- не нужно хамить автору ветки. Поверьте, у автора все - ОК - и ваше хамство и глупые оскорбления вызывают только смех. Я избранные глупости копирую с экрана монитора, мне ну очень нравится... как-то выложу коллекцию: упадёте со смеху. Я молчал неделю и все убедились: НИЧЕГО ПОЗИТИВНОГО УМНОГО ПОЛЕЗНОГО за неделю, пока я ездил по делам в Киев, не было...
- не позорьте сами себя своими постами.
Зображення

Пока! Вернусь на форум в понедельник...
Будет сюрприз...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 30 сер, 2018 20:07, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 30 сер, 2018 20:05

ты о собаке побольше рассказывай, о ногтях и о прочей обычной своей хрени.
тематический автор...
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: П'ят 31 сер, 2018 10:57

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Мені здається що акурт може вчинити самогубство, у нього явні психічні розлади і постійні панічні атаки. Мабуть він постійно має сумніви щодо того чи правильно він все зробив і робить, а форум використовує для самозаспокоєння і спроби домінувати над іншими. Коли він пише що сміється з когось, то насправді він тремтить і строчить новий коментар спітнілими руками
kozlodoev

Подякував: 20 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 сер, 2018 17:14

Так, хлопці...
Як співав колись Едуард Хіль, "Самолет подниматся ниже и ниже...!"
Скоро на цій гілці будуть - крім тюрми для тих, хто заробив на 1-к квартиру в Києві чи Львові - бажати ракових пухлин, гепититу А+В+С, раку надшлункової залози, ДЦП для дітей...

Круто!
Продовжуйте далі...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 31 сер, 2018 23:30

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt написав:Никогда не читаю ни одной строчки от Coder.

То Ви вже можете визначитись, чи Ви читаєте, чи ні? Цей допис від 18 серпня, і вже через два дні:

akurt написав:Це 2 (дві) зарплати романтика Coder, який із незрозумілих для мене причин пише на цій гілці про якісь кумедні речі і чомусь ніяк для того не заведе власну гілку.

Не зрозуміли? Це ж елементарно! В створення і підтримку своєї гілки потрібно вкладати дуже багато часу: щоб її розкрутити, привести туда читачів, втримати їх потрібно постійно додавати новий якісний контент. Гілка з одним-двома повідомленнями на тиждень не буде мати такої відвідуваності. На жаль вільного часу на створення потрібної кількості якісного контенту в мене немає, а "кумедними речами" поділитися інколи хочеться. Причому з якомога ширшою аудиторією.

Вихід? Можна когось найняти. Хто має купу вільного часу, любить багато писати (хоча по якості контенту деколи виникають питання, через що адміністрація форуму час від часу на день відлучає його від роботи). Гілка в середньому має під 1200 переглядів на день. Враховуючи більше ніж місячну паузу, коли гілка майже заглохла, то в періоди активності там всі 1500. Оплата невелика - час від часу, пропускати повз вуха речі, про які дописувач й гадки не маєте. Правда, “злые языки” стверджують, що дописувачу доплачують рекламодавці, але мені без великої різниці. Мені важливо, щоб Ви працювали, щоб тут завжди було багато читачів, які б час від часу мали можливість читати “кумедні речі” від мене :)

akurt написав:"akurt, когда хоть что-то и хоть о чем-то пишет на этом форуме, НИКОГОДА не ошибается!"

Знову за рибу гроші. Лише я ловив вас на брехні, маніпуліціях і підтасовці фактів декілька разів (наприклад тут і тут)

З легкістю можу додати ще. Так, щоб було не дуже довго, то не буду зачіпати тему доходів/витрат в США, на якій, Ви думаєте, що розумієтесь. Краще поговоримо про лижі (зима ж скоро, ми з друзями сьогодні вже забронювали собі житло на зимову відпустку). Це з цього Вашого допису.

akurt написав:- SKI-PASS - (30-40) eurox2x7=560 euro (це дуже смішно, але дешевше, ніж в Буковелі).

Просто дві сторінки:

Ціни на скі-паси в Буковелі
Ціни на скі-паси в регіоні Val di Fassa (де знаходиться Soraga)

Просте порівняння (кількість днів - Буковель - Італія):

1 день - 1120 грн < 42 євро * 32 грн/євро = 1344 грн
2 дні - 2015 грн < 83 євро * 32 грн/євро = 2656 грн

7 днів - 5805 грн < 225 євро * 32 грн/євро = 7200 грн

це за умови, що ви їдете в Італію в листопаді-грудні, якщо ж ви їдете в сезон, чи високий сезон, то Італія вийде ще дорожче. Тому це дуже смішно, але Ви знову збрехали.

Примітка. Я не фанат Буковеля, “просто за державу обидно”. За весь час його існування ми там катали два рази по півтора дні (в 2006 і в 2017 роках). Причини? Перша - жахливий стан дороги від Львова, яку зробили лише позаминулого року (тобто поїхати на 1 день було не варіант). Друга - рівень інфраструктури і сервісу (що не викликало бажання провести там тижневу відпустку). Хоча за 11 років, що пройшли між двома нашими візитами, є рух в позитивному напрямку (наприклад рівень підготовки трас ще програє Італії, але мінімум на рівні Словаччини, і точно краще ніж в Австрії в околицях Зальцбурга - Bad Gastein, Kaprun, Zel am See; стали приділяти набагато більше уваги безпеці катання).

Це не означає, що ми не катаємо в Україні (наш рейтинг - Пилипець/Подобовець, Славське (Варшава-Грабовець, Погар, Високий Верх, і лише потім Тростян), Орявчик, Тисовець, той самий Плай, Красія, і навіть Кайзервальд :)), але це для тих, хто вміє отримувати задоволення від роботи на схилі, це не про Prosecco, звичайно. :) Окрім того, такої грибної юшки як на Тростяні, немає ні Італіі, ні в Австрії, ні в Словаччині. З одного боку, я щиро бажаю всім, хто ще не мав нагоди/можливості хоча б раз відвідати гірськолижні курорти Європи. З іншого, повірте мені, навіть після них, ми отримуємо купу задоволення від лижного відпочнику в Україні (після Словаччини, Італії і Австрії, минулого року мій малий відгоцавши два дні по лісі і трамплінах в Орявчику сказав "Тепер Орявчик - це мій улюблений курорт в Україні" :) І це він ще не бачив "Чарівного лісу" в Подобовці). Тому, як писав Тарас Григорович "І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь".

P.S. До речі, akurt, наступного разу на забудьте взяти з собою на лижі калькулятор. Дуже рекомендую купувати один семиденний скіпас, замість семи одноденних - в Val di Fassa економія складе 110 євро (2 х 225 євро = 450 євро проти Ваших "(30-40) eurox2x7=560 euro"), докладаєте 2 євро і як раз вистачить на

akurt написав:- обов"язкове спортивне післякатальне харчування перед плавальним басейном у вигляді "Пляшка італійського Prosecco+Gorgonzola": (4 ойрох2х7)х2=112 ойро.
Coder

Подякував: 99 раз.
Подякували: 167 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 01 вер, 2018 00:15

Coder написав:Вихід? Можна когось найняти. Хто має купу вільного часу, любить багато писати (хоча по якості контенту деколи виникають питання, через що адміністрація форуму час від часу на день відлучає його від роботи). Г

Побільше клізм графоману, любителю дешевої риби і великих пакетів з йогуртом - і ми взнаємо, наскільки знецінилась турецька нерухомість за останні
місяці!
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 вер, 2018 13:33

Yuri_T написав:ты о собаке побольше рассказывай, о ногтях и о прочей обычной своей хрени.
тематический автор...

За чем вы грубите ? Тут живые люди, и тут не пишут научные диссертации, что бы вы их оценили и выдали документ про докторскую степень, а общаются. Общаются для себя. Особенно странно , когда пишут про годы, потраченные на этот форум. Люди общаются по интересам. Не всегда есть рядом единомышленники, с кем можно пообщаться про финансовые продукты на досуге. Про собаку как раз украшает финансовое общение. Финансы нужны чтобы жить благополучно - и со вкусом. Так для большинства людей. А домашние питомцы - это так украшает жизнь и тему тоже. И качественная вкусная еда тоже. Люди общаются вокруг интересной темы, и кто хочет недвигу за рубежом - тому очень важно качество жизни там, которое он получит. Что в стране любят собак, а не бегают догхантеры от мэрии, ею же проплаченные, или что собак там не едят , как в Корее, и важно другое - что питание хорошее - для меня и наверное для многих это вопрос набве ван. Все бытовые тонкости важны. У кого маленькие дети - тех детские темы будут интересовать в предполагаемой для выезда стране.

Мне интересно даже общий вопрос - с маленькими детьми наверное не особо выезжают за рубеж. Я имею ввиду средний класс, конечно. Я думаю у нас плохо относятся к среднему классу вообще , тем более - к тем, кто может вывезти свои деньги и детей ( а дети - это тоже значительная ценность для государства, это трудовой ресурс и солдаты для страны) за рубеж. За рубежом можно находиться только деньгам олигархов и их же детям.....
И зависть наверное тоже есть.
Востаннє редагувалось kalinavalera1 в Суб 01 вер, 2018 13:39, всього редагувалось 1 раз.
kalinavalera1

Подякував: 659 раз.
Подякували: 511 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 вер, 2018 20:43

https://finance.rambler.ru/economics/40 ... y-valyute/
Турция повысила налог на депозиты в иностранной валюте
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

#<1 ... 172173174175176 ... 1129>