Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
я оставил оба доступных пакета - оптимальный и активный. Кушает больше , чем СЕП у меня оптимальный,но карточку в пакете банк ни разу не блокировал,чего не скажешь про приватбанк!
Підкажіть, отримав на днях картку в пакеті " ЗП Базовий". Менеджер не змогла відповісти на всі питання, на сайті повної інформації не знайшов, тому вся надія на форумчан) Підкажіть де переглянути ліміти на операції чи поділіться з власного досвіду. В тарифах вказана комісія 1% за зарахування не цільових коштів. Перекинув 10 грн стороннім P2P з іншої картки - зайшла вся сума. Чи залежить від сум чи мається на увазі лише СЕП з іншого банку? Комісії за вихід через сторонній P2P немає?
stryzhko написав:Підкажіть, отримав на днях картку в пакеті " ЗП Базовий". Менеджер не змогла відповісти на всі питання, на сайті повної інформації не знайшов, тому вся надія на форумчан) Підкажіть де переглянути ліміти на операції чи поділіться з власного досвіду. В тарифах вказана комісія 1% за зарахування не цільових коштів. Перекинув 10 грн стороннім P2P з іншої картки - зайшла вся сума. Чи залежить від сум чи мається на увазі лише СЕП з іншого банку? Комісії за вихід через сторонній P2P немає?
С конца. Нет. СЭП. РБА-ОНЛАЙН. Там же и меняются. И на закуску. Снятие нала в теховер раньше сдирало 3% комиссии.
Коллеги, подскажите, пожалуйста, можно ли по кредитке в тарифе "Platinum" поменять карту с Мастеркарда на Визу? В тарифах видел, что можно допку Визу выпустить платно. Какая процедура там? Можно по телефону заказать или надо идти в отделение?
Andrew75 написав:Коллеги, подскажите, пожалуйста, можно ли по кредитке в тарифе "Platinum" поменять карту с Мастеркарда на Визу? В тарифах видел, что можно допку Визу выпустить платно. Какая процедура там? Можно по телефону заказать или надо идти в отделение?
якщо вірити Тарифам: file://kv-ors-fs2.mobvdi.mts.com.ua/kv- ... 9.2018.pdf то для карти в Тарифній моделі "Кредитна картка Platinum" можна випустити по одній безкоштовній карті для кожної МПС: п. 2 випуск основної карти - MasterCard Platinum п. 3 випуск кожної наступної платіжної - однієї Visa Platinum
А там може звернутись до свого Преміум-мереджера (я так думаю, якщо у Вас Платинова кредитка, то банк мав б "приписати" до Вас такого менеджера)
cdj2 написав:И на закуску. Снятие нала в теховер раньше сдирало 3%.
А який регламент проведення коштів по рахунку? Судячи з мого тестового Р2Р(31-го відправив, 1-го операція оброблена) проводяться і у вихідний? Наступного дня можна знімати чи можуть зарахувати і пізніше, тому краще контролювати по статусу операції "оброблена"?
Andrew75 написав:Коллеги, подскажите, пожалуйста, можно ли по кредитке в тарифе "Platinum" поменять карту с Мастеркарда на Визу? В тарифах видел, что можно допку Визу выпустить платно. Какая процедура там? Можно по телефону заказать или надо идти в отделение?
якщо вірити Тарифам: file://kv-ors-fs2.mobvdi.mts.com.ua/kv- ... 9.2018.pdf то для карти в Тарифній моделі "Кредитна картка Platinum" можна випустити по одній безкоштовній карті для кожної МПС: п. 2 випуск основної карти - MasterCard Platinum п. 3 випуск кожної наступної платіжної - однієї Visa Platinum
А там може звернутись до свого Преміум-мереджера (я так думаю, якщо у Вас Платинова кредитка, то банк мав б "приписати" до Вас такого менеджера)
Дякую. Звернуся завтра в відділення. Персонального менеджера мені "відписали", оскільки я відмовився від пакета Преміум 3.0.
cdj2 написав:И на закуску. Снятие нала в теховер раньше сдирало 3%.
А який регламент проведення коштів по рахунку? Судячи з мого тестового Р2Р(31-го відправив, 1-го операція оброблена) проводяться і у вихідний? Наступного дня можна знімати чи можуть зарахувати і пізніше, тому краще контролювати по статусу операції "оброблена"?
IMPRINTER написав:на визу п2п зачисляется быстрее чем на мастер
Цікавить саме віза. А регламент є?
Регламента нет. Смотрите по выписке именно счета, а не карты. Через ПлатОн зачисляют в опервремя онлайн, шо Мастер, шо Визу А вот после 18..19:00 уже зачисление идет сл. днем