Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:цікаво, чому пан Кодер пише пости на гілці "покупки іноземної нерухомості для себе". Невже українська нерухомість така безперспективна. Хоча є кандидати із "Боснія, Нігерія, Албанія, раніше бувало Португалія та Іспанія". Не розумію.
"Дуже важко шукати чорну кішку у темній кімнаті, особливо, коли її там немає." (С) Конфуцій.
Це лише була відповідь на запитання топікстартера про причини, з яких фахівці з Туреччини можуть переїжджати в Україну. Оригінальне питання процитоване, з контексту, ніби, не вирване, відповідь надана розгорнута.
Окрім того, я задав два зустрічних питання про Wikipedia і про рівень ЗП в ІТ індустрії Туреччини (на друге спробував знайти відповідь сам, і просто попросив підтвердити, або спростувати знайдені цифри). Обидві відповіді мені цікаві, тому що я хочу будувати для себе об'єктивну картину життя в Туреччині. Але, на жаль, питання були проігноровані.
Чому? На основі регулярного ігнорування подібних питань, я можу лише припустити, що вони виявились "незручні", а відповіді на них, руйнують ідеалістичну картину турецького буття, намальовану автором. Тому такі питання, або ігноруються, або зустрічаються, або невдало замаскованим під сарказм, або взагалі неприкритим хамством.
Після декількох спроб похамити на мою адресу, які не призвели до бажаного результату (зустрічної реакції з моєї сторони), топікстартер просто вирішив ігнорувати питання. Так працює принцип "Не годуйте троля". Вам, як досвідченому форумному бійцю, правило має бути відоме. Хоча більша частина відвідувачів реагує власне так, як і очікує akurt - відповідає на образи, тому конструктив з дискусії зникає, що шкодить більшості відвідувачів. Тому процитую частинку правила для інших (це стосується Wikipedia, але мені просто шкода часу на пошук так само детально розписаних правил для форумів):
Основное правило поведения по отношению к троллям таково: пожалуйста, не кормите их. Не комментируйте их действия и поведение, не отвечайте на их заявления.
Когда вы пытаетесь определить, является ли участник троллем, старайтесь до последней возможности предполагать добрые намерения и считать, что он таковым не является. Объясняйте ему его ошибки и заблуждения в максимально вежливой и корректной манере;
Звучить дуже просто, реалізовувати дещо важче, але можливо.
jump написав:щоб він не писав і у якому жанрі та варіаціях, це його право. його гілка
"Його гілка" знаходиться на українському Інтернет-ресурсі. Я вже говорив, що я би із цікавістю читав цю тему, якби метою akurt’а було ВИКЛЮЧНО поширення досвіду про його життя в Анталії, про життя його родичів в США і Франції, без намагань зачепити Україну, шляхом порівняння (часто маніпулятивного).
Не буду не цитувати оригінальний допис (про аналогію між діяльністю akurt'а і елементами гібрибної війни) повністю, кому цікаво він тут.
jump написав:як би там не було, купу цікавої інфи він тут виклав, а читачі усі дорослі і поважні люди, думаю розберуться де правда а де вигадки, чи підколювання
Дозвольте тут не погодитись. "Чем чудовищнее солжешь, тем скорее тебе поверят". (С) Знаєте походження цитати (звідки вона, хто автор)? Отож-бо!
Переважна більшість читачів не перевірятиме факти, навіть не буде розбиратися, просто сприйматиме на віру. На жаль. Небажання/невміння більшості українців мислити критично - це проблема, яка затримує країну в розвитку.
Ми читаємо, що є казкова Туреччина (Польща, Франція, США, інші країни). Є група людей, які розуміють, що казка є лише в казці. Але більшість - не розуміє, тому що так хочеться легких рішень. І ось нам їх малює akurt. І дуже хочеться в них вірити. Долярчику не подобається варіант підвищення сімейного доходу шляхом переходу дружини з державної школи в приватну. Це лише пару тисяч гривень на місяць, і підвищенні ризики звільнення. Долярчику хочеться найдіне джерело пасивного прибутку, куда можна вкласти $10-15К, і отримувати $500/місяць. Долярчик не бажає мислити критично і не хоче змиритися з фундаментальним законом інвестування "вищі ризики - вищі прибутки", який однозначно пояснює ризики для дружини (і неможливість існування описаного джерела пасивного прибутку в довгостроковій перспективі). Долярчик хоче вірити в казку. І таких людей в Україні багато, дуже багато. Політики-популісти розповідають казки, люди в них вірять. І той факт, що прогрес за 27 років, м'яко кажучи, незначний, не зупиняє їх. Вони просто хочуть бачити нового казкаря.
Один з варіантів - це транслювати об'єктивну картину, демонструвати альтернативну точку зору, спробувати відкрити їм очі і достукатися (принаймі) до притомних. Так, це вимагає часу, багато часу. Якщо написати akurt'ові написати брехню займає лише 30 секунд, то мені щоб сформулювати обгрунтоване спростування займає 30 хвилин. Але якщо інші читачі будуть робити те саме, хоча б час від часу (до речі, що тут епізодично і відбувалося в минулому), то ефір буде "чистішим".
До речі, це відповідь і для flyman. Чого я тут пишу? Я хочу отримувати максимально об'єктивну інформацію, і ще більше хочу, щоб її отримували інші.
Coder написав:Переважна більшість читачів не перевірятиме факти, навіть не буде розбиратися, просто сприйматиме на віру. На жаль. Небажання/невміння більшості українців мислити критично - це проблема, яка затримує країну в розвитку...
Отсутствие критического мышления - это проблема не украинцев, а узкого кругозора и низкого интеллекта. Чем всякие акурты и пользуются, вешая лапшу всяким долярчикам. Все ж обратили внимание, что он всячески привечает тех, кто верит в его чушь о сказочной жизни в турции, о том что инфляция не приводит к повышению цен, а крах местной валюты не влечёт падение уровня жизни, и пр ахинею. Зато ожесточенно и по хамски осыпает оскорблениями всякого, кого заподозрит в намеках на его дешевые манипуляции.
Coder написав:Переважна більшість читачів не перевірятиме факти, навіть не буде розбиратися, просто сприйматиме на віру. На жаль. Небажання/невміння більшості українців мислити критично - це проблема, яка затримує країну в розвитку...
Отсутствие критического мышления - это проблема не украинцев, а узкого кругозора и низкого интеллекта. Чем всякие акурты и пользуются, вешая лапшу всяким долярчикам. Все ж обратили внимание, что он всячески привечает тех, кто верит в его чушь о сказочной жизни в турции, о том что инфляция не приводит к повышению цен, а крах местной валюты не влечёт падение уровня жизни, и пр ахинею. Зато ожесточенно и по хамски осыпает оскорблениями всякого, кого заподозрит в намеках на его дешевые манипуляции.
Ну он же там не как местный, а как турист живет. доходы у Акурта не в турецких лирах.
Многих, в т.ч. и меня, раздражает то, что пишет Акурт, в основном потому, что мы, пока, себе такую жизнь позволить не можем: забить на все, не работать и жить в свое удовольствие где-то у берега теплого моря. Мы вынуждены какждый день по пробкам ехать в офис и проводить там 8-10-12 часов, а когда выпадают пару дней - неделя - раз в 100 лет - две недели отпуска - мчимся каждый раз в новое место, стремясь по-больше увидеть. Поэтому, конечно, покупка недвиги в Турции "для себя" для таких людей - это пустая трата денег. Купить-то можно, но вот нах с таким образом жизни - хз.
Ну он же там не как местный, а как турист живет. доходы у Акурта не в турецких лирах.
Ну надвига то его в цене процентов 30 минимум потеряла, и депозиты в лире гавкнулись в два раза, а он ещё с позапрошлого года агитировал в форуме за депозиты в турецких лирах. Ну и вообще, настолько наивно, как для полных дурачков звучит, что после этого всего цены в турции на все чуть ли не снижаются
Stringer написав:Ну надвига то его в цене процентов 30 минимум потеряла, и депозиты в лире гавкнулись в два раза, а он ещё с позапрошлого года агитировал в форуме за депозиты в турецких лирах. Ну и вообще, настолько наивно, как для полных дурачков звучит, что после этого всего цены в турции на все чуть ли не снижаются
Ну да, потеряла. Но из турецкой недвиги еще никто из моих знакомых без лосей не выходил - так что это нормально. Про депозиты в тур лирах - не знал.
Coder написав:До речі, це відповідь і для flyman. Чого я тут пишу? Я хочу отримувати максимально об'єктивну інформацію, і ще більше хочу, щоб її отримували інші.
Як дитина, ще може в Діда Мороза\Санта Клауса віриш? Так отримуй інфу із різних джерел, та думай мізками.
flyman написав:Окрім того, я задав два зустрічних питання про Wikipedia і про рівень ЗП в ІТ індустрії Туреччини (на друге спробував знайти відповідь сам, і просто попросив підтвердити, або спростувати знайдені цифри). Обидві відповіді мені цікаві, тому що я хочу будувати для себе об'єктивну картину життя в Туреччині. Але, на жаль, питання були проігноровані.
Чого я тут пишу? Я хочу отримувати максимально об'єктивну інформацію, і ще більше хочу, щоб її отримували інші.
Можливо тоді Ви поділитесь цікавою інформацією щодо придбання нерухомості та проживання закордоном
Stringer написав:Ну надвига то его в цене процентов 30 минимум потеряла, и депозиты в лире гавкнулись в два раза, а он ещё с позапрошлого года агитировал в форуме за депозиты в турецких лирах. Ну и вообще, настолько наивно, как для полных дурачков звучит, что после этого всего цены в турции на все чуть ли не снижаются
Ну да, потеряла. Но из турецкой недвиги еще никто из моих знакомых без лосей не выходил - так что это нормально. Про депозиты в тур лирах - не знал.
Я собственно поэтому с интересом и начал читать эту тему, потому что на тот момент идея о депозите в турции выглядела любопытной и небезинтересной. Ну и в итоге стало понятно, что все эти сказки про молочные реки и кисельные берега, не имеют никакого отношения к действительности, а сказочник преследует какую то иную цель, нежели поделиться с форумчанами информацией или успешным опытом. И все там дёшево и доступно, все вежливые, никто не ворует, везде все чисто, все услуги и товары качественные и дешевые... в отличие от, к примеру, парижа, где беженцы с того же края и с похожим менталитетом мочатся на оперный театр в центре круглогодично... Многие считают его ольгинцем, а я думаю, что всему виной нереализованная жажда признания и уязвлённое самолюбие на фоне умственного инфантилизма
Востаннє редагувалось Stringer в Вів 11 вер, 2018 13:48, всього редагувалось 1 раз.