|
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Суб 22 вер, 2018 15:48
Faceless написав:tea написав: orest написав:Вітаю, Усім гарних вихідних
Друзі - Орест написав аналітичне повідомлення,а крім мене ніхто плюсів не поставив. Невже шкода натиснути мишку?
Багато хто читае з тапку, а там не має можливості
В тапке какие то свои отдельные плюсы, вот я сейчас поставил вам плюс за предыдущий пост, я его в тапке вижу, а на большом компе не вижу. Это как то сложно программистам сайта сделать синхронизацию?
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Суб 22 вер, 2018 15:59
freeze написав:Faceless написав:tea написав:[quote="4457957:orest"] Вітаю, Усім гарних вихідних
Друзі - Орест написав аналітичне повідомлення,а крім мене ніхто плюсів не поставив. Невже шкода натиснути мишку?
В тапке какие то свои отдельные плюсы, вот я сейчас поставил вам плюс за предыдущий пост, я его в тапке вижу, а на большом компе не вижу. Это как то сложно программистам сайта сделать синхронизацию?[/quote] Нет, плюсы общие. Просто когда на сайте сделали подтверждение для плюсов (ибо была возможность накрутки через ссылки в bb-коде, в разделе поддержки есть обсуждение), то плюс из тапка пропадает, так как нет подтверждения. Если зайдёте в тапке обратно, увидите что плюса нет.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 22 вер, 2018 16:02
Faceless написав:tea написав: orest написав:Вітаю, Усім гарних вихідних
Он воно шо. Всі вже тапками завелись,тільки в одного Чая ноутбук 1999 року народження.  Надіслано з мого Нокіа 1100.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
- Подякував: 711 раз.
- Подякували: 2309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Суб 22 вер, 2018 16:27
... щось Ви мене запутали! - що мається на увазі під словом "тапок"? - смартфон? - так там внизу можна переключити на" версію ПК" і нормально "плюсувати"...... якщо планшет - те саме! - то в чім прикол і що таке" тапок"?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 22 вер, 2018 16:29
Долярчик написав:... щось Ви мене запутали! - що мається на увазі під словом "тапок"? - смартфон? - так там внизу можна переключити на" версію ПК" і нормально "плюсувати"...... якщо планшет - те саме! - то в чім прикол і що таке" тапок"?
Tapatalk, застосунок таки, щоби форуми читати
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 22 вер, 2018 16:40
Faceless написав:Долярчик написав:... щось Ви мене запутали! - що мається на увазі під словом "тапок"? - смартфон? - так там внизу можна переключити на" версію ПК" і нормально "плюсувати"...... якщо планшет - те саме! - то в чім прикол і що таке" тапок"?
... так для чого його встановоювати і потім "стогнати", що щось не плюсує і т. п. .... от Я зараз(та й частішше) пишу з смарта, але собі ще колись "внизу"(в лівому кутку сторінки форума) натиснув "версія для ПК" і все чудово/зручно і читається і плюсується!!!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 22 вер, 2018 17:02
Долярчик написав: Faceless написав:Долярчик написав:... щось Ви мене запутали! - що мається на увазі під словом "тапок"? - смартфон? - так там внизу можна переключити на" версію ПК" і нормально "плюсувати"...... якщо планшет - те саме! - то в чім прикол і що таке" тапок"?
... так для чого його встановоювати і потім "стогнати", що щось не плюсує і т. п. .... от Я зараз(та й частішше) пишу з смарта, але собі ще колись "внизу"(в лівому кутку сторінки форума) натиснув "версія для ПК" і все чудово/зручно і читається і плюсується!!!
Стогнете тут тільки ви. А тапок набагато зручніше за веб версію, якщо з телефону читати, ото одна проблема з плюсами
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 22 вер, 2018 17:15
А когда начнется монетизация лайков? Хотя бы 1 лайк - 1 доллар. Это же важно для популяризации форума и привлечения серьезных "дописувачів". Уверен, что если бы существовала монетизация лайков, то и Смит бы по-чаще радовал своими постами.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 22 вер, 2018 17:30
airmax78 написав:А когда начнется монетизация лайков? Хотя бы 1 лайк - 1 доллар. Это же важно для популяризации форума и привлечения серьезных "дописувачів". Уверен, что если бы существовала монетизация лайков, то и Смит бы по-чаще радовал своими постами.
А кто за них должен платить? А так то я сразу очередь в кассу займу
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 22 вер, 2018 17:33
Faceless написав:airmax78 написав:А когда начнется монетизация лайков? Хотя бы 1 лайк - 1 доллар. Это же важно для популяризации форума и привлечения серьезных "дописувачів". Уверен, что если бы существовала монетизация лайков, то и Смит бы по-чаще радовал своими постами.
А кто за них должен платить? А так то я сразу очередь в кассу займу
Как кто??? Тот кто получает денежку за все это непотребство, которое занимает у меня минимум 50% экрана, когда я захожу на форум.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1