Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Всем привет! Вопрос, наверно, к TASCOMBANK, но может и еще кто подскажет. Суть в чем: было у меня на карте (Б5) 1,423.17 грн (пополнил сегодня). Я перекинул через TAS2U на «Ощадний» 1,424 грн. С меня списало комиссию 51.39 грн. Это потому что я на 83 копейки залез в кредитный лимит? Но тогда, согласно условий Б5, должно было списать 4.9% + 15 грн...
Vuch написав:Всем привет! Вопрос, наверно, к TASCOMBANK, но может и еще кто подскажет. Суть в чем: было у меня на карте (Б5) 1,423.17 грн (пополнил сегодня). Я перекинул через TAS2U на «Ощадний» 1,424 грн. С меня списало комиссию 51.39 грн. Это потому что я на 83 копейки залез в кредитный лимит? Но тогда, согласно условий Б5, должно было списать 4.9% + 15 грн...
Як саме поповнили сьогодні? Ви впевнені, що вони вже були проведені по рахунку на момент, коли ви поповнювали Ощадний?
Boundless написав:Бонусы которые будут сегодня начислены, нужно выводить после 10-11часов вечера, что бы они не пропали?
Фактичне виведення бонусів відбувається у робочі дні приблизно о 17-й годині. О 22-й ви їх сьогодні ніяк не виведете. Нарахування сьогоднішніх бонусів відбудеться після ритуального спалення бонусів за попередній період, тому краще потурбуйтеся про вже нараховані і створіть заявку прямо зараз.