Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 16401641164216431644 ... 2082>
Повідомлення Додано: Нед 13 вер, 2009 22:09

А я думаю, что Тимошенку выберут. Хоть и меньше всего хочется этого. Народ верит тому, что показывают по телеку )) Хавает все, что предложат.... И грусно от этого. Тигипко - граммотный мужик, но у него тямы не хватит на президента вытянуть.
Kobra

Повідомлення Додано: Пон 14 вер, 2009 07:52

Bons написав:AlGor, эти сказки уже месяц рассказывают и носят они, надо сказать довольно шаблонный характер. За это время надо было к решению придти - его нет и в обозримом будущем оно не сильно вырисовывается.

Если речь о Кабмине, то он уже разродился принятие решения - это ликвидация Укрпромбанка.
Правительство приняло окончательное решение о судьбе "Укрпромбанка". На заседании экспертно-аналитического совета по вопросам участия государства в капитализации банков было решено не рекапитализировать это финучреждение.

Таким образом, после пяти месяцев обсуждения судьбы этого банка власти наконец-то пришли к единому решению: "Укрпромбанк" ликвидировать, а все качественные активы и пассивы перевести в один из принадлежащих государству банков.
http://www.crime-research.ru/news/2009.09.14/6317/
Vlad59

Повідомлення Додано: Пон 14 вер, 2009 08:23

Чи буде Юля президентом - питання спірне! Вона може бути дуже переконливою, превірено на собі - був присутній на її виступі у Львівській політехніці. Лапшу на вуха вішає майстерно, ніби все життя вчилась...
Тепер про вибори... Хто б не прийшов до влади, ми своїх грошей не побачимо. Вам покажуть по тєліку купу експертів, які гарно і аргументовано докажуть, що якщо віддати нам наші ж гроші, почнеться "галопуюча" інфляція, шалене падіння гривні, зростання цін на все що тільки можна, і утримування наших грошей, це нам же послугу роблять. Словом, підведуть нас до думки, що все так і має бути. Один мій знайомий із СБУ казав, що якщо по тєліку довго показувати кінську задницю, вона стане популярною. До того кажу, що телебачення - велика сила. Ахто контролює телебачення нам відомо. Про продажних журналюг я вже говорив. Нас дуже гарно довгим доларом посадили на короткий ланцюг, щоб не гавкали і не заважали "господарям" спати... Народ не йде на мітинги те тому, що не хоче, а через те що БОЇТЬСЯ!!!! А раптом з роботи виженуть???? Чи ше шось придумають про ти нас!!!! Треба знайти свособи донести до людей думку, що ТАК І ТІЛЬКИ ТАК ми можемо змінити ставлення влади до себе!!! І ще - кажуть, не ма лідерів! Будьте певні, лідери знайдуться!!! Є купа крупних бізнесменів, яким не подобається існуючий стан речей, і вони думаю охоче дадуть пару гривнь на то, щоб хтось "допоміг їм" зігнати наших урядовців із насиджених місць!!! Я згоден на те, щоб прийшли цілком нові люди до влади!!! Ті, які ще ніколи не були в стінах Ради і секретаріату. Може вони і не супер справляться із владою, але теперішні "професіонали" ВЖЕ довели свою неспроможність забезпечити нам гідне життя!
Nikitishin

Повідомлення Додано: Пон 14 вер, 2009 09:18

Люди молчат (масово не выходят на митинги) - значит денег им не нужно! И зачем эти иллюзии что кто-то собирается вам отдать деньги? Если бы захотели, то уже давно бы уже отдали.
Им деньги важнее - выборы на носу, да и вообще в швейцарских банках им надежнее держать чем вам в украинских...
Еще полгода пройдет и Луценко начнет грозить - как вы могли ограбить банки вместе с вкладчиками, но никого и не посадит. Ведь через год проснулся после махинаций с курсом НБУ.
И вообще наша власть напоминает мне медмедя, который просыпается только перед выборами, чтобы дать побольше обещаний.
Ждали окончания моратория, и я в том числе, - и что? Деньги получили? Закончится второй мораторий - надеетесь деньги получить? А если третий мораторий будет?
xbank

Повідомлення Додано: Пон 14 вер, 2009 09:19

+100
Ищите лидеров.
Так жить нельзя.
Elelja

Повідомлення Додано: Пон 14 вер, 2009 09:20

Блін, моріторій до депозитів має таке ж відношення, як і радикуліт бабушки охоронця банку!!!! Не хочуть повертати гроші, і все!!! Без всяких на те законних підстав!!!!
Nikitishin

Повідомлення Додано: Пон 14 вер, 2009 10:27

А на загал про банківську систему - подивіться фільм Zeitgeist і після нього Zeitgeist. Addendum!!! Можна погоджуватись чи не погоджуватись із думками, викладеними в цьому фільмі, але для загального розвитку подивитись обовязково!!!!
Nikitishin

Повідомлення Додано: Пон 14 вер, 2009 10:35

xbank написав:Люди молчат (масово не выходят на митинги) - значит денег им не нужно! И зачем эти иллюзии что кто-то собирается вам отдать деньги? Если бы захотели, то уже давно бы уже отдали.
Ви, напевно, нещодавно на цьому форумі, бо інакше б читали мої пости лютого-березня про психологію вкладника.

Нагадаю головні тези.

1) Умовно всіх вкладників можна поділити на дві групи: люди з великими вкладами та з малими.
2) Люди з малими вкладами не будуть боротися, бо ця борня коштуватиме більше, ніж вклад.
3) Люди з великими вкладами не будуть боротися, бо соромно усім показати, як тебе обдурили та кинули.

Тому чекати на якусь революцію абсолютно безпідставно. Я, доречі, бачив акцію біля Нацбанка минулої п'ятниці. Проходячи іншою стороною Інститутської вулиці, обсервував натовп з гаслами про Укрпром. Важко було непомітити виразну "зону відчуження" навколо мітингувальників. Люди на моїй сторні вулиці щиро посміхалися та кепкували з лохів.

Я швиденько втік, бо мені було соромно, що я також з компанії "лохів"...

xbank написав:А если третий мораторий будет?

Питаннячко риторичненьке...
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Пон 14 вер, 2009 10:38

Scanderbeg написав:
xbank написав:Люди молчат (масово не выходят на митинги) - значит денег им не нужно! И зачем эти иллюзии что кто-то собирается вам отдать деньги? Если бы захотели, то уже давно бы уже отдали.
Ви, напевно, нещодавно на цьому форумі, бо інакше б читали мої пости лютого-березня про психологію вкладника.

Нагадаю головні тези.

1) Умовно всіх вкладників можна поділити на дві групи: люди з великими вкладами та з малими.
2) Люди з малими вкладами не будуть боротися, бо ця борня коштуватиме більше, ніж вклад.
3) Люди з великими вкладами не будуть боротися, бо соромно усім показати, як тебе обдурили та кинули.

Тому чекати на якусь революцію абсолютно безпідставно. Я, доречі, бачив акцію біля Нацбанка минулої п'ятниці. Проходячи іншою стороною Інститутської вулиці, обсервував натовп з гаслами про Укрпром. Важко було непомітити виразну "зону відчуження" навколо мітингувальників. Люди на моїй сторні вулиці щиро посміхалися та кепкували з лохів.

Я швиденько втік, бо мені було соромно, що я також з компанії "лохів"...

xbank написав:А если третий мораторий будет?

Питаннячко риторичненьке...

Такие чувства постигают многих!
Да нас сделали Лохами Памбухчан и Власть!
Но Вы не перестане быть Лохом если не будете помогать боротся!!!
Zloj_Bober

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 вер, 2009 11:21

А Я НЕ СЧИТАЮ СЕБЯ ЛОХОМ!!
Много раз аргументировала это.
И вообще - поймите- В СТРАНЕ С ТАКИМ УРОВНЕМ КОРРУПЦИИ( если не ошибаюсь- первое место в Европе) людей СЧИТАТЬ ЛОХАМИ НЕЛЬЗЯ.
Так что УСПОКОЙТЕСЬ это не мы- лохи, а власть наша...не буду уточнять-ЧТО :wink:

Итак, ХВАТИТ ЭТОЙ МУТИ, про то, что мы лохи.
ГОТОВА НА КАЖДОМ УГЛУ СТОЯТЬ С ТАБЛИЧКОЙ - " ЭТО НЕ Я ЛОХ" :wink:
Elelja

#<1 ... 16401641164216431644 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей