|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 17 жов, 2018 18:09
IMPRINTER Тобто база - це рекомендації, яких просто смертні не бачили і правила користування картками покійного банку? З таким ставленням слона ми не продамо.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1244 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 17 жов, 2018 18:18
Mavr написав:Кто знает как обойти это? Банкоматы какого банка нормально выдают большие суммы?
Если вдруг ещё найдёте Укрсоц, можете его подоить, он спокойно выдал 5 раз подряд по 8к по бомжеголдовой Визе и даже не крякнул.
-
Mathias
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 жов, 2018 18:22
Mathias написав:Если вдруг ещё найдёте Укрсоц, можете его подоить, он спокойно выдал 5 раз подряд по 8к по бомжеголдовой Визе и даже не крякнул.
8К, конечно, не бог весть что, но спасибо и на этом. В следующий раз попробую. Особо прикололо, что все вышеозначенные банкоматы я пробовал в квадрате Майдан-Бассейная, то есть, там где иностранцев по 5 штук на квадратный метр, и по идее, выдача налички там должна быть как по маслу. Но нет, не на того напал.
-
Mavr
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 жов, 2018 18:39
Mavr написав: Mathias написав:Если вдруг ещё найдёте Укрсоц, можете его подоить, он спокойно выдал 5 раз подряд по 8к по бомжеголдовой Визе и даже не крякнул.
8К, конечно, не бог весть что, но спасибо и на этом. В следующий раз попробую. Особо прикололо, что все вышеозначенные банкоматы я пробовал в квадрате Майдан-Бассейная, то есть, там где иностранцев по 5 штук на квадратный метр, и по идее, выдача налички там должна быть как по маслу. Но нет, не на того напал.
Говорят, что креди агриколь и сбербанк рф- самые щедрые
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 17 жов, 2018 19:17
Так тут как раз логика есть -у иностранцев наверняка идёт за снятие за рубежом %+х$ чем меньше выдаст банкомат, тем больше профит за счёт минималки
Мне БТА выдавал по 15 за подход, правда удобное отделение уже закрылось
-
Alex_ki
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 жов, 2018 20:24
Mavr написав: 8К, конечно, не бог весть что, но спасибо и на этом.
Ну это максимум за раз если там только 200-ки.
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 жов, 2018 20:31
Долярчик написав:Любі друзі!™ .... бачу, що дехто тут намагається "блиснути розумом" і обзиває "незнаючих" оленями.... хоч в самих роги тирчать! ....так от ще раз пояснюю: - картка з якої НЕ запитало пін-коду(хоч до цього часу ЗАВЖДИ запитувало) універсалка ГОЛД-чіпована! ... і тут кажуть: "ну і що, оспорити таке проведення завжди можна і гроші повернуть" - Любі друзі, так Я з таким успіхом, дам картку своєму товаришу - він набере на неї всякої дорогої хрені в супермаркеті, а потім її викине..... - а Я такий через 2-3 години телефоную на гарячку, що в мене вкрали в громад. транспорті картку..... - то що, Я потім ЛЕГКО можу оспорити це, так як розрахунок робили "грабіжники" без підтвердження пін-коду? - хіба це не абсурдно? - захист має бути ЗАВЖДИ!!! [/url]
... цікаво, що як Я вказав, що в мене картка чіпована і привів отакий приклад...... - все...... "затихло все, тільки дівчата та соловейко не затих" .... ну, "любі друзі" - не ховайтесь по кущах 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 жов, 2018 00:16
Долярчик В залежності від налаштувань терміналу і суми оплати ПІН може запитуватися а може і ні, інколи продавці на свій страх і ризик проводять операції без введення ПІН-коду. У мене чіпована картка (не Привату) ніколи не запитує ПІН-код при оплаті на суму до 500 грн. Якої МПС ваша картка і якою була сума до оплати?
-
Sanio
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 жов, 2018 07:54
Sanio .... там Я фото кидав, що моя картка чіпована - Віза, Голд універсальна... - і покищо, Я завжди нею робив невеликі покупки і ЗАВЖДИ(навіть, коли тільки хліб купував) запитувало пін-код, а тут отак перший раз.... - тому Я навів приклад, що тоді отак ЗАНАДТО ЛЕГКО, може БУДЬ-ХТО покористуватись тою карткою, а Я(по відгукам форумчан) можу ЛЕГКО це все оскаржити і повернути свої гроші... - тому і кажу, що то апсурдно 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 жов, 2018 08:26
Долярчик, а на яку суму коштів ти робив покупку без ПІН?
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2