Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Кинговец ты утверждал что идут подготовительные работы к строительству пешеходного мостика между аркой Дружбы народов и парком Владимирская горка , где они идут ? Я вчера и вверх и вниз проезжал по Владимирскому спуску и не увидел никаких работ и близко ???
zzzzzz писал(а):Кинговец ты утверждал что идут подготовительные работы к строительству пешеходного мостика между аркой Дружбы народов и парком Владимирская горка , где они идут ? Я вчера и вверх и вниз проезжал по Владимирскому спуску и не увидел никаких работ и близко ???
вихідні дні, тому і не було ніяких робіт. годі сіяти зраду
-ще б хто відповів, для яких таких цілей ПЕРЕСІЧНОМУ(який майже постійно на роботі) потрібна відкрита/незасклена площа в 5м2+ в яку вбухано ~ 50тис.грн???!
-ще б хто відповів, для яких таких цілей ПЕРЕСІЧНОМУ(який майже постійно на роботі) потрібна відкрита/незасклена площа в 5м2+ в яку вбухано ~ 50тис.грн???!
Правильно.І тарілку супутникову обовязково приліпіть біля кондиціонера на фасаді.Маєте право,за всьо уплочено.Парковку ж не купляли?Під вікнами вдосталь місця?
дивись: 1. незасклений: я загоряю набалконі, навіть в таку погоду як зараз, в жовтні/листопаді 2. засклений: балкон забитий хламом.
Що ти вибереш?
п.с. - засклений балкон трохи зменшуєж втрати тепла. - якщо балкон без бетонного бар"єру, а з "прутиками", то я би вибрав 1., інакше напрошується 2.
п.п.с скинь фотку балкона, щоб зрозуміти як він виглядає, і яка там площа, якщо пішло 50тис. і ще одне, якщо засклити до отримання акту власності, то коеф. буде 0.8 (лоджія 1:1), тобто порахують майже як житлову площу, а так тобі мали би порахувати із коеф. 0.5 або 0.3, точно не пам"ятаю. О знайшов
"Для балкону цей коефіцієнт становить 0,3, а для лоджії – 0,5." В тебе балкон, чи лоджія? Чи тебе часом забудовник ненайо-обманює?
відповідно до яких загальна площа квартири визначається як сума площ усіх приміщень квартири, убудованих шаф і літніх приміщень, підрахованих із такими знижувальними коефіцієнтами: для балконів і терас — 0,3; лоджій — 0,5; засклених балконів — 0,8; веранд, засклених лоджій і холодних комор — 1,0.
хоча це можуть бути тепер "нові коефіцієнти" в нових ДБН
Последний раз редактировалось flyman Вс 21 окт, 2018 11:01, всего редактировалось 9 раз(а).