Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Квесторе_поверніться написав:Це є геноцид внутрішнього інвестора...слід створити йому привабливість і він 10 млрд валюти занесе в банки під менший прОцент ніж 9%.
А под какой процент эти банки прокредитуют правительство, если сами возьмут около 9? Не путайте банки с казначейством.
Квесторе_поверніться написав:Це є геноцид внутрішнього інвестора...слід створити йому привабливість і він 10 млрд валюти занесе в банки під менший прОцент ніж 9%.
А под какой процент эти банки прокредитуют правительство, если сами возьмут около 9? Не путайте банки с казначейством.
Так від 5% до 9% є зазор в 4% - слід гнучко цією свободою скористатися. Перше Фонд підняти в разів 5 до 1 млн. Процент в доларі збільшити хоча б до 7. І імярек занесе занесе в банки троха. Ні?
Квесторе_поверніться написав:Процент в доларі збільшити хоча б до 7. І імярек занесе занесе в банки троха. Ні?
В банк занесет, но банку нужно компенсировать затраты на собирание этих крох и еще получить процентный доход. Да еще и компенсировать риски, как страновые, так и от разницы в сроках размещения. На выхлопе кредитование от этих банков будет дороже, чем на внешних рынках. Даже госбанки ведут деятельность по общим со всеми критериям. Они не могут себе позволить бесплатно собирать деньги для правительства.
Перевів у Америку. Великих сум тут не зберігаю": Коболєв про багатомільйонну премію Глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв заявив, що всю суму своєї багатомільйонної премії за перемогу над "Газпромом" у Стокгольмі перевів своїй мамі в США.
Він пояснив, що змушений був піти на це через побоювання про арешт його активів в Україні.
"Я перевів гроші мамі в Америку. Вона там живе з 2006 чи 2008 року, більше десяти років точно. Якщо я програю апеляцію у 8 млрд гривень проти мене, то що трапиться з моїм майном тут?" — запитав Коболєв.