Неужто нету долгожителей, или до года никто не дотянул, деньги окончились.
Академия инвестора №01-07

|
|
![]() Re: P2P кредитованиеНеужто нету долгожителей, или до года никто не дотянул, деньги окончились. Академия инвестора №01-07 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() У самому внизу можна ще дізнатися твій e-mail... ![]() Я розміщував посилання на випуски (деякі посилання працюють, а деякі ні). Потім вони перестали приходити через те, що "я" відписався. Я представнику FinHub пропонував у профілі інвестора публікувати посилання на ці випуски. Але публічно розміщати вони чомусь не бажають, бо вже давно це зробили би. ![]() Не дивлячись на те, що появились вже перші нові %% ставки -
спіймати їх НЕРЕАЛЬНО. за останній тиждень не бачив жодної живої заявки - 0. хто як ловить заявки, колеги? ![]() ![]() gh78
дякую! опс - опять не встиг... як бачите - за заявкаи зараз хтось прицільно полює а чому вона була ризикова із вашої точки зору, розкажіть будь ласка хід вашої аналітики ![]() Re: P2P кредитованиеДо введення нових ставок теж спостерігав дефіцит заявок на кредит. Раніше короткострокові кредити уходили в першу чергу, а зараз і подавно. Можливо було поки що краще зробити було тільки жорсткий скорінґ, але їх щось підтовнуло і ставки дорисувати кращі. Раніше ставка по довгостроковому кредиту для групи людей "А" була на рівні ставки по розстрічці monobank) Зараз трошки виші щомісячного відсотка при виході з пільгового кредиту. ![]() СтатистикаИз 10 краткосрочных выплачено 5. 1 из невыплаченых уже внёс сумму превышающую сумму кредита. Ещё по одному есть платежи. Остальные, а это 3 из 10 не выплатили ни копейки. Надо сказать что статистика по краткосрочным у меня старая, так как я уже более 2 месяцев в краткосрочные не вкладываю.
Далее в статистике только долгосрочные. Из долгосрочных займов, по которым должны были прейти платежы, и займов, по которым ещё не должны, но таки пришли, всего набралось 71. Из них 12В|44Х|5Н|10П (сокращения статистики прошлого месяца). 5 из 12 выплаченых выплатили займы до 1го платежа. 4 из 12 выплаченых выплатили займы до 2го платежа. Остальные 3 - до 3го платежа. Как видите в категории выплаченых находятся преимущественно выплаченные преждевременно займы, не давшие инвестору получить максимальную прибыль. Из 44 хороших 25 уже выплатили за 1 месяц. 10 - за 2. 9 - за 3. Из 5 непонятных 4 после платежа не выплатили второй. 1 ушол в просрочку после 2х платежей. Как видите эта категория мала по сравнению с другими. Преимущественно люди платят или не платят. Из 10 плохих 2 при одном выплаченом платеже уже 2 месяца не платят. Одна выплатила около чверти от платежа. Остальные 7 ничего не выплатили. Далее статистика долгосрочных займов по параметрам.
![]()
Пока что я в минусе: Баланс=(Кошелёк+Рабочий портфель)*0,99+Вывеведено-Вложено=-4728,84 грн. Пора идти, а то б я ещё чего-нибудь написал. ![]() Користуюсь власноруч написаною програмою для цього. Але вважаю, що то неправильно. Бо як кожен з 1800 інвесторів запусте програму, яка буде періодично опитувати сервер фінхаба, то, на мою думку (а я ніц у тому не тямлю), матитем проблеми з доступом до сайту. З їх сторони, що може бути простіше за масову розсилку повідомлення про появу нової заявки? І тоді не знадобляться усі ці танці з бубном.
|
|