Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
gav написав:Аборт индивидуальный, для избранных, как я понял -- по отсутствию такой же смс у меня ..
Вимагайте тута у представника... Розмноження мутантів тре пресікати на корню... Ми їх душили, душили...
Суму менше 499 грн взад не повертають?
Звідки я знаю? Мене тут немає. Я за кумпанію і з метою дезінфекції боротьбу веду. Щоб не повадно було надалі іншим банкам бешкетувати. Одного скунса вже маємо.
Stringer написав:ну а вдруг? у меня аж 24 тыщи... жалко
А-шка, если ее не просить наливает 50% от суммы депо. у меня в А-шке 100к простаивают, а ВЫ за 24 плачете .... , мужайтесь, делайте осмысленный выбор .
Козак-характерник написав:Алілуйя! Скунс - 2 не народився! Мамка зробила аборт.
А скунсу его подлые дела возвращаются бумерангом!Недолго жить осталось.А как вам его реклама,которая то и маячит в интернете "сосну кожному"?)Что еще раз подтверждает,банки-наперсточники не жильцы)
Шановні клієнти, повідомляємо Вам, що UNIVERSAL BANK планує вивести з обігу кредитні картки VISA Gold та VISA Classic до кінця року.
Наразі ліміти по усіх кредитних картках VISA Gold та VISA Classic встановлені на рівні використаного ліміту станом на 29/10/2018.
Якщо Ви є власником кредитної картки VISA Gold та VISA Classic від ПАТ «Універсал Банк», просимо Вас виконати наступні дії:
1. Зняти власні кошти з рахунку, скориставшись одним з двох варіантів: • Отримати залишок у касі відділенні . • Клієнт може поповнити мобільний номер на суму залишку.
2. Погасити використаний ліміт по картці. 3. Стати власником картки monobank - перейти за посиланням https://www.monobank.ua/
Уважаемые клиенты! Мы очень хотели Вам предложить наш инновационный продукт монобанк, но произошел сбой и мы с Вами прокоммуницировали некорректно:( Нам безумно жаль, мы обязательно все поправим и Вы сможете воспользоваться лучшей кредитной картой на рынке.
Stringer написав:ну а вдруг? у меня аж 24 тыщи... жалко
А-шка, если ее не просить наливает 50% от суммы депо. у меня в А-шке 100к простаивают, а ВЫ за 24 плачете .... , мужайтесь, делайте осмысленный выбор .
Кому это ваше овно нужно - пускай делает свой бессмысленный выбор
Ітогі подведьом. Йопнули 18к кредитного ліміту, розкрученого з нещасних 5к. Так, на Моні є ліміт 100к, але із-за дебільних запльотів Гороха, що не дозволяють завести ще одну картку як дебетну, цей ліміт простоює. Представник банку, як на рахунок дозволити клієнтам Віз Голд/Класік завести ще одну картку монобанку з 0-м лімітом, а? І да, верніть 149 грн річного обслуговування! Що за паскудство!
Universal Bank написав:Уважаемые клиенты! Мы очень хотели Вам предложить наш инновационный продукт монобанк, но произошел сбой и мы с Вами прокоммуницировали некорректно:( Нам безумно жаль, мы обязательно все поправим и Вы сможете воспользоваться лучшей кредитной картой на рынке.
В монобанке у меня небыло лимита и щас не дает лимит! Я так понимаю про то что вы предлагаете монобанк это просто слова? Мой убранный лимит увидеть теперь на карте мононбанка нельзя будет? Только на общих основаниях? Т. Е. Никогда.? Горох тупо не хочет мне его давать. Не смотр на то, что все годы был идеальным заемщиком Универсал Банка.
Поэтому вопрос, есть ли какая та льготная процедура в получении кредитного лимита в монобанке для тех у кого аннулировали лимит в Универсал Банке?
Universal Bank написав:Уважаемые клиенты! Мы очень хотели Вам предложить наш инновационный продукт монобанк, но произошел сбой и мы с Вами прокоммуницировали некорректно:( Нам безумно жаль, мы обязательно все поправим и Вы сможете воспользоваться лучшей кредитной картой на рынке.
В монобанке у меня небыло лимита и щас не дает лимит! Я так понимаю про то что вы предлагаете монобанк это просто слова? Мой убранный лимит увидеть теперь на карте мононбанка нельзя будет? Только на общих основаниях? Т. Е. Никогда.? Горох тупо не хочет мне его давать. Не смотр на то, что все годы был идеальным заемщиком Универсал Банка.
Поэтому вопрос, есть ли какая та льготная процедура в получении кредитного лимита в монобанке для тех у кого аннулировали лимит в Универсал Банке?