в голові не вкладається, як народ у Львові купує таке дупло

|
|
![]() "Хіба ревуть воли, як ясла повні?" ©... бо, ніщита! - що, думаєте, що людина, маючи достатньо коштів, буде лізти в дуп-ло?! ...Я, як одружився і пожив ТІЛЬКИ рік, чи два "на купонці", і мав всього лиш ~ 5-6К $ - то взагалі, розглядав якісь маленькі однухи в старезних будинках з входом по балкону! ![]() - навіть, думав взяти кредит, щоб влізти хоч в ТАКЕ дуп-ло!..... але, терпіння і розум - переміг..... - змиритись/сумлінно працювати/злісно скирдувати(на всьому економити) і потім, розглядаючи вторинку........ а пізнішше, новобуди в Рясному... Винниках......і ще подумавши "на перспективу" - вибрав таки в НОВОМУ ЖК з нормальною локацією! ... але, Вам, мабуть, цього не зрозуміти! - а Я от розумію тих людей, які лізуть в такі дуп-ла! - хоч воно і дуп-ло і в "ду-пі світу", але воно є С-В-О-Є!!! - і ніяка теща, чи ще хтось, не буде пхати носа у їхню сім'ю, руйнуючи її! ![]() ...то ж, тут принцип "атб" і т. п..... - ніщий пересічний народ купує найдешевше/доступне..... бо, на дорожче і якісне не має коштів! ![]() - резюмуючи вищенаписане: хіба хтось би купляв ге, маючи нормальні статки? "Хіба ревуть воли, як ясла повні? " ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!на форумі новобудов на Арені я для себе відкрила Малоголосківську яко розбудову цілого мікрорайону, що це буде як Сихів (а там донедавна було 100 000 мешканців), що там буде все і то є майже центр. Зараз йдеться про житло для 40 000 мешканців, тобто встиснуть ще багато. Зрештою, в кожній, просто КОЖНІЙ новобудові без винятків, є серйозні косяки але народ вірить в казки і рендери. Хто купив наприклад Малоголосківські пагорби з видом на Високий замок ризикує бути оточеним не пагорбами, а хаотично розміщеними термітниками. Найгірше, що зараз середнього нема, є термітники або котеджі. ![]()
а грінвіль яке страхопудисько ![]() ![]() ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Переглянула. Не зовсім зрозуміло, як то ділянка під заводом може мати призначення для обслуговування багатоквартирного будинку. Хоча impossible is nothing. Вони ж роблять якісь дослідження перед будівництвом. Невже термітники типу Добра Оселя - це те, що народ хоче? І для чого панорамні вікна, якщо з них видніються тільки вікна навпроти? З особняків поруч народ теж виїжджає - продають навіть під it компанії. Особисто я спершу цікавилася тим районом і локацією, але після рендерів краще поспостерігаю. Звиняйте Долярчик, сусідства не буде ![]() ![]()
Жителі ЖК "МегаСіті", які в знак протесту проти відключень електрики перекрили рух транспорту на Харківському шосе, самі знали, на що йшли, купуючи проблемну нерухомість. ціна квартир у цьому житловому комплексі спочатку була нижчою за ринкову, але люди все одно інвестували в їх покупку, не замислюючись щодо причин такої вартості. "І для мене незрозуміло, чому наші громадяни, розуміючи ризики низької ціни, все-таки йдуть на це і інвестують. Коли люди до мене звертаються з питаннями: ось ми хочемо проінвестувати, умовно кажучи, 14 тис. грн. за квадратний метр. А коли ми починаємо піднімати документацію забудовника, а з документації немає майже нічого, є тільки бажання будувати. І я пояснюю людям: "А що ви будете робити з цією проблемою?" Тому що немає дозвільної документації! Мені завжди відповідають: "Ну, там же дешево" ![]() Lambada Є середні обєкти. Для прикладу:
1. 2. 3. Це ті, які вдалося згадати. Ціна на них була приблизно 650-700$/кв.м
![]() цікавий варіант: Житловий комплекс "Золотий Горіх" по вул. Бойківська, 5 Замовник: Галичартбуд Генеральний підрядник: Галичартбуд Технічна характеристика будинку: Комплекс багатоповерхових будинків класу Де-люкс з підземним паркінгом. Підземний поверх сполучається з житловими поверхами та першим поверхом ліфтом з тамбуром. В кожному з багатоповерхових будинків на перших поверхах передбачаються вхідні холи з рецепцією, приміщення обслуговуючого персоналу та приміщення спортивно-оздоровчого призначення (басейн, сауна, фітнесзал, масажний кабінет). ![]() Про "бастующіх" хитрозроблених інвесторів "Мегасіті". Коли ти ідіот - ти платиш тричі. Майбутні "інвестори" запланованих житлових будинків в рамках проекту ДПТ по Оболоні. Звертаюсь до Вас. Щоб потім ніхто не свистів: "Я не знав", "Куди дивилась влада", "я не винен, шо я не вмію читати", "Я не винен що я дурень, введіть у експлуатацію мій самобуд, бо я вже відніс комусь за нього гроші" і проч. лабуду. Нам, місцевим мешканцям якось пофіг буде на ваші сьози. Бо ви плануєте робити нам нерви. Панове "інвестори" , до Вас інформація доведена. Подивиться на оцих недолугих, які купляли "квартири" дешевше за ринкову вартість, знали що купують у самобуді і у афериста. Але все одно віднесли гроші. Зараз їм відключили світло. Я скажу - мало. Бо це самочинно зведена будівля має бути знесена. Щоб не було так само боляче, тричі подумайте щоб купляти новобуд у наших дворах. Тому майбутні інвестори оцих вже 8 житлових будинків, які мають якось всунути у нас в кварталах, не купуйте житло там, де його не має бути. Наш прекрасний район тому і прекрасний, бо запроектований комплескно. Будь-яке ущільнення - призведе до разбалансування інженерних мереж. Місць в школах і в садочках не вистачає вже наявним діткам. Куди Ви блін пхаєтесь до нас зі своїми багатоповерхівками? Не ризикуйте своїми грошима. Вони ж Ваші. Нащо їх нести різним аферистам. Ви в нашому кварталі будете довго чекати поверненню інвестицій, за рамками бізнес плану і економічної доцільності. Київ, у Львові є аналог Ірокс Микичака ![]() проте буде усе сипатись і у інших термітниках: підстанції/каналізації/дороги/відсутні парківки/дитмайданчики, мінімальна інфраструктура... ![]()
а Ви були особисто на місці цих будинків? Відверто ![]()
Зараз переглядають цей форум: flyman і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|