Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
greenozon написав:Якщо Вам телефонують з банку та просять назвати реквізити картки - це шахраї. Покладіть слухавку та подайте сигнал через гарячу лінію шахрайства Цілодобовий телефон підтримки клієнтів А-Банку:
7776 (Безкоштовно з мобільних в межах України) +380567220555 (Для дзвінків з-за кордону)
я взяв кредит 5 тис. заплатив 5900 и ще остався 6 довжен. перед тим як в цему банки брати позику подумайте. а банк це вимагатели. сам я инвалид войни 2 групи. маю орден пошани и 4 мидали а ци вимагатели присилають бандитив и звонянь и угрожають. такщо люди перед тим як брати кредит в абанку подумайте. чи варто.
pavlo29101978 написав:я взяв кредит 5 тис. заплатив 5900 и ще остався 6 довжен. перед тим як в цему банки брати позику подумайте. а банк це вимагатели. сам я инвалид войни 2 групи. маю орден пошани и 4 мидали а ци вимагатели присилають бандитив и звонянь и угрожають. такщо люди перед тим як брати кредит в абанку подумайте. чи варто.
Вам можна поспівчувати. Ставки річних більше 100%. Взяли 5000 за рік слід віддати більше 10000.
Звонили пару дней назад из Ломбарда. Слёзно уговаривали не забирать 200+110. В итоге предложили 18 с ежемесячно. На мой вопрос это индивидуальное условие, девочка после долгих увиливаний ответила - да. "Вы зря волнуйтесь, у нас очень надёжный банк"... Как говорится, без комментариев)
логан1919 написав:Звонили пару дней назад из Ломбарда. Слёзно уговаривали не забирать 200+110. В итоге предложили 18 с ежемесячно. На мой вопрос это индивидуальное условие, девочка после долгих увиливаний ответила - да. "Вы зря волнуйтесь, у нас очень надёжный банк"... Как говорится, без комментариев)
В банці братків можна тримати більше Фонду...але не більше 190000 на імярека. Не агітую...лише рекомендую.
pavlo29101978 написав:я взяв кредит 5 тис. заплатив 5900 и ще остався 6 довжен. перед тим як в цему банки брати позику подумайте. а банк це вимагатели. сам я инвалид войни 2 групи. маю орден пошани и 4 мидали а ци вимагатели присилають бандитив и звонянь и угрожають. такщо люди перед тим як брати кредит в абанку подумайте. чи варто.
Я знаю більш крутий випадок. Сусід взяв три тис., а заплатив 13 тис.. Тепер радий, що вже нікому не винен.