Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
В законі про ВС є про відчуження майна та цінностей
4) примусово відчужувати майно, що перебуває у приватній або комунальній власності, вилучати майно державних підприємств, державних господарських об’єднань для потреб держави в умовах правового режиму воєнного стану в установленому законом порядку та видавати про це відповідні документи встановленого зразка;
Ще не ввели. Це тільки Указ, йомо має затвердити ВР. І де там ви побачили про відчуження майта й цінностей?
Ukrainian написав:В законі про ВС є про відчуження майна та цінностей
4) примусово відчужувати майно, що перебуває у приватній або комунальній власності, вилучати майно державних підприємств, державних господарських об’єднань для потреб держави в умовах правового режиму воєнного стану в установленому законом порядку та видавати про це відповідні документи встановленого зразка;
В Законі є шоста стаття, де сказано, що ВИЧЕРПНИЙ перелік допустимих обмежень прав і свобод має бути в Указі Президента про введення ВС. В Указі цього немає. То ж не брешіть і не нагнітайте
От там і може бути про відчуження, а може і не бути
Ви хочете ризикувати? Ваше право я не бажаю; форумчани мають право знати можливі ризики
На разі валюта кеш або на рахунку закордоном найкращі варіанти мінімум до виборів
Що саме залежить від того, ризикуватиму я чи ні? Я ВС не узгоджую. Є конкретний офіційний документ - Указ президента. Перелік обмежень прав і свобод не може бути засекречений. Ви ж розносите дезинформацію і паніку
Ukrainian написав:На разі валюта кеш або на рахунку закордоном найкращі варіанти мінімум до виборів
депозиты неразрывные сейчас, как бы все равно уже не изменишь ситуацию, ну можно текущий обнулить и купить валюту... Однако велика вероятность, на мой взгляд, что через пару дней курс вернеться назад...
Ukrainian написав:На разі валюта кеш або на рахунку закордоном найкращі варіанти мінімум до виборів
депозиты неразрывные сейчас, как бы все равно уже не изменишь ситуацию, ну можно текущий обнулить и купить валюту... Однако велика вероятность, на мой взгляд, что через пару дней курс вернеться назад...