Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Все не совсем так, точнее совсем не так Все возможные ограничения прав и свобод оговариваются перед введением ВП и имеют чёткие сроки. В данном случае, срок 30 дней и никаких ограничений прав и свобод, ни повинностей, ни изъятий
1. гастарбайтери Рiздво не пiдкрiплять готiвковою iнвалютою 2. я збирався змотатися до Польщi i теж пiдвезти "матрасiк" та iнвестнути в кавалiрку в файному мiстi, але бачу, що матрасiк тре трошки пiднакачати 3. Привiт ОП (о)КРЖН, планував з НР влошуватися в новобуд, але бачу, що тре вiдкласти на невизначений перiод часу..
flyman написав:1. гастарбайтери Рiздво не пiдкрiплять готiвковою iнвалютою 2. я збирався змотатися до Польщi i теж пiдвезти "матрасiк" та iнвестнути в кавалiрку в файному мiстi, але бачу, що матрасiк тре трошки пiднакачати 3. Привiт ОП (о)КРЖН, планував з НР влошуватися в новобуд, але бачу, що тре вiдкласти на невизначений перiод часу..
ще: - гастрiки посидять, щоб не попасти пiд мобiлiзацiю - пошугають ойробл@херiв - iнвестицiй в державу з ВС можна не чекати, зовсiм - бiзнес активнiсть загальмуе, рicт ВВП пiд питанням. з.i. пишу в обезточеному масивi - ВС почався з непланового вiдключення е.е., видно в енергетицi знову надзвтчайний стан. з.з.i. подачу е.e. вiдновлено - це перемога!
flyman написав:ще: - гастрiки посидять, щоб не попасти пiд мобiлiзацiю - пошугають ойробл@херiв - iнвестицiй в державу з ВС можна не чекати, зовсiм - бiзнес активнiсть загальмуе, рicт ВВП пiд питанням. з.i. пишу в обезточеному масивi - ВС почався з непланового вiдключення е.е., видно в енергетицi знову надзвтчайний стан. з.з.i. подачу е.e. вiдновлено - це перемога!
Вам легче, Вы уже в бункере, а у меня дома даже завалящей каски нет. Срочно меняю двушку у самого метро на бункер по небомбоопасному направлению. Можно без электричества, но обязательно с буржуйкой и запасом дров на зиму