Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2009)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 6970717273 ... 607>
Повідомлення Додано: Нед 20 вер, 2009 12:33

Звичайно цифра велика , але таж статистика http://www.gorstat.kiev.ua/p.php3?c=527&lang=1 повідомляє що з 1999 року по 2009 кількість мешканців Києва зросла на 160 000 осіб до 2,6 млн(мешканцiв) , не офіційна припускає що на сьогодні в Києві мешкає 3,5-4 млн жителів .

Будивэльник - совесть имейте. Вы по ходу рассуждений варьируете население Киева в 2 раза.

1 Отже якщо я заміню 3,5-4 млн на 5 млн , розбіжностей в мене Ви не знайдете :D
2 Я знайду не офіційну статистику яка припускає що в Києві мешкає 5 млн :D
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2
Ки́їв — столиця України, одне з найбільших міст Європи. Розташований на річці Дніпро. Населення Києва становить приблизно 4130 тис. осіб[1] (зареєстрованих як мешканці Києва — 2718 тис.[2]). Площа міста — 839 км². Разом з передмістями утворює Київську агломерацію із сукупним населенням 5206 тис. мешканців.

Ну то як я маніпулятор , чи і вікіпедія бреше :?:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2988 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 вер, 2009 13:07

[quote="budivelnik"
За мене не хвилюйтесь . Я прибутки не тільки в гривнях а й в метрах рахувати можу . Станом на 20-12-2008 в порівнянні з станом на 20-12-2006 в мене стало грошей на 100 000 у о менше і матеріальних цінностей на 400 м кв більше :D
Програв я чи виграв - рахуйте самі :D
На найближчий місяць ця пропорція надіюсь ( робота ведеться другий тиждень досить продуктивно :D )поміняється до вигляду :
на 35 000 у о менше і 275 кв м більше[/quote]

Будівельник, що ж це ви спішете продати по 520у.о. за метр? :) Почекайте ще трохи, може до 1000 доросте :lol:
Востаннє редагувалось Сохатый в Нед 20 вер, 2009 13:15, всього редагувалось 1 раз.
Сохатый

Повідомлення Додано: Нед 20 вер, 2009 13:08

budivelnik написав:Ну то як я маніпулятор , чи і вікіпедія бреше :?:

Я бы согласился на безличностное обсуждение, если бы вы признавали свои ошибки.
А так - выходит что вы - манипулятор.
Если есть 3 оценки населения - то расчет надо производить для каждой отдельно, а не выбирать удобное число для каждой стадии вычислений.
Что до википедии - то не смешите. Ошибок в ней хватает. Я могу сейчас поменять в ней население Киева на 1 миллион - вам полегчает?
И это при том что я молчу о цели ваших подсчетов - не спрос и предложение, а мифические средние метры на дущу населения, которые по вашему мнению будут стремится к увеличению - независимо от экономической ситуации - носенс.
Andriy.Tyurnikov

Повідомлення Додано: Нед 20 вер, 2009 13:19

budivelnik написав:В Києві приблизно 1 500 000 квартир :D . Якщо ми порівнюємо до загальної кількості , то 50 000 це всього навсього 50 000 / 1 500 000 = 3-4 % . При продажу будь якого товару повинні бути якісь готові до продажу в будь який момент товарні запаси .
1 Я вважаю що 3-4 % це не критична масса яка здатна звалити ринок в рази

Снова манипуляция - из 1 500 000 квартир - в рыночных отношениях участвуют тыщ 150.
Так что получим массу в 30-40% - вполне хватит для завала рынка.

budivelnik написав:2 Чомусь багато проповідників швидкого падіння не хочуть зрозуміти , що не всі представлені на ринку квартири купувались по цінам вищим від сьогоднішніх , а значить з точки зору власників цих квартир не являються збитковими інвестиціями .

Но могут ими стать, если с продажей затянуть.

budivelnik написав:Чомусь я був переконаний що Ви зрозумієте , що я рахую якраз платіжеспроможний попит , тобто я показував що 6 % населення ( в данному разі Києва ) в стані скупити все житло збудоване на протязі 10 років.

Вы забыли объяснить - на кой ляд им это нужно? При том что лично мне посчасливилось попасть в эти 6%, я даже в пятилетней перспективе не представляю себе выкидывания 50 штук в халупу на окраине. И я не одинок в этом мнении. Вы считаете воздух.
Andriy.Tyurnikov

Повідомлення Додано: Нед 20 вер, 2009 13:26

Будівельник, що ж це ви спішете продати по 520у.о. за метр? Почекайте ще трохи, може до 1000 доросте

1 Навіть літом 2008 моя ціна була 850 . або 4250 грн
2 З березня 2009 і по сьогоднішній день - 600 або 4800
3 Сьогоднішні 520 це все одно 4420
4 По цій ціні виставлена тільки одна квартира і ціна означає терміновість продажу , а чому ця терміновість зявилась можуть Вам пояснити мої пости двотижневої давності :D

Если есть 3 оценки населения - то расчет надо производить для каждой отдельно,

Так я і провожу тільки для одної - приблизно 5 млн населення на сьогодні . Моя помилка заключається в тому що я привів офіційні данні , що і позволило Вам заявити про відмінність цифр в два рази :(
а мифические средние метры на дущу населения, которые по вашему мнению будут стремится к увеличению - независимо от экономической ситуации - носенс.

Багато хто розсказує що ми відстаємо в розвитку від розвинутих країн Європи . Якщо це вірно , то розвиватись ми будемо по їх же сценарію , просто з певним лагом по часу . Так от за останні 100 років , в цих країнах постійно збільшувалась кількість квадратних метрів на душу населення , правда в різних країнах порізному :D . В угорщині до 35 кв на душу , в ФРН до 50 , в США до 70 . Якби в нас зараз було 40 , то я б Вам повірив що можливе падіння , але так як в нас 22 , то поки ми не досягнемо хочаб 30 - потреба в житлі не зникне . Друге питання наскільки швидко ми зможемо збудувати ці метри ( 300 млн кв м ) , або зменшити кількість населення до 30 млн чоловік
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 вер, 2009 13:31

При том что лично мне посчасливилось попасть в эти 6%, я даже в пятилетней перспективе не представляю себе выкидывания 50 штук в халупу на окраине. И я не одинок в этом мнении. Вы считаете воздух.

Якщо Ви живете в квартирі в якій більше ніж 15 кв м на кожного в ній проживаючого , то свій ліміт по житлу в Києві Ви вже отримали ( середня забезпеченість по Києву становить 12-15 кв на проживаючого ) , а якщо менше , то мені Вас шкода . Заробляти 2500 $ в місяць і на протязі 5 років жити в гостинці , щоб потім купити житло на 1 % дешевше від сьогоднішнього :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 вер, 2009 13:42

budivelnik написав:Якщо Ви живете в квартирі в якій більше ніж 15 кв м на кожного в ній проживаючого , то свій ліміт по житлу в Києві Ви вже отримали ( середня забезпеченість по Києву становить 12-15 кв на проживаючого ) , а якщо менше , то мені Вас шкода . Заробляти 2500 $ в місяць і на протязі 5 років жити в гостинці , щоб потім купити житло на 1 % дешевше від сьогоднішнього :D

Жалеть меня не надо - лучше помогите материально :P
Про падение в 1% - это вы рассмешили.
40 арендованых метров вполне вписываются в европейский норматив)
И это не новострой!
Платежеспособная аудитория в гробу видала то шикарное "предложение" которое есть на рынке.
Так что можете на них не расчитывать особо.
Andriy.Tyurnikov

Повідомлення Додано: Нед 20 вер, 2009 13:51

40 арендованых метров вполне вписываются в европейский норматив)

Для мене як будівельника не має значення Ви живете у власному чи орендованому житлі . Саме головне що Ви займаєте 40 кв м які вже давно в мене хтось купив . Можете хоч всі жити в орендованому :D . Отже шпильки на рахунок :
Платежеспособная аудитория в гробу видала то шикарное "предложение" которое есть на рынке.

можете відправити в свою адресу :D Якраз платіжоспроможна аудиторія мою роботу бачить не в гробу , а у вигляді Ваших проплат за оренду :D
Про падение в 1% - это вы рассмешили

А про 1 % дійсно розсмішив , тільки сміятись будемо вже через квартал , і на 1 % дорожче а не дешевше :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 вер, 2009 14:09

budivelnik
Качественные прогнозы на текущую тему дорогого стоят, но я бы за ваши выкладки платить не стал.
Начнем с того, что гос.статистика - это НЕ достоверный источник. Вы видели как ту статистику собирают ? :) Мало того, гос.статистика много чего не учитывает вообще.
Меня несколько обескураживает, как легко вы делаете выводы из этой кучи цифр. Часть из них - недостоверные и ваши модели - спорые и могут быть очень далеки от реальности.
И выводы из этого всего можно делать очень произвольно.
Практически по каждому "цифрофонтану" можно разбираться часами..
Этого же никто не будет делать. А ОСАДОК ОСТАЕТСЯ.
Так вот ЭТО и есть манипуляция, хотя и качественная.
АЛЕНЬ №1

Повідомлення Додано: Нед 20 вер, 2009 14:14

budivelnik написав:
А про 1 % дійсно розсмішив , тільки сміятись будемо вже через квартал , і на 1 % дорожче а не дешевше :D

Мечты, мечты...Покупать-то кто будет?:)
hxbbgaf

Подякував: 1678 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 6970717273 ... 607>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему