ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Для визначення "середнього по лікарні" курсу прикладається більше зусиль ніж для обгрунтування самого прогнозу. Якщо в більшості прогноз "пальцем в небо" чи чиста чуйка,то для чого такі складнощі з точним визначенням того, що вгадується... Я б з радістю почитав такі змістовні обгрунтування "вангувань"... Раз вихідний, то і я "потрамваю". 1 Як на мене, головна мета "боротьби з євробляхами" https://www.epravda.com.ua/news/2018/12/12/643531/ кандидатів буде багато, голоси тих хто піде голосувати (їх буде не так багато) будуть розпорошені, вирішувати будуть смішні кількості переваги. Закордонний виборчий округ може вирішити... Контрабандисти сигарет і алкоголю дрібними партіями на євробляхах явно голосувати не будуть там... 2 В протистоянні Філарета і кондитера, мабуть, більше виграв таки Філарет...
[quote="4527677:orest"] Якщо в більшості прогноз "пальцем в небо" чи чиста чуйка
у некоторых прогнозы с весомыми обоснованием, и длинным списком факторов "за" и "против" только здесь в лидерах "чуйка" и раз чуйка не подводит, то буду и в дальнейшем ориентироваться на "свою" и "чуйку" товарища
Долярчик написав:.... наступний мій прогноз на кінець місяця: 28,88
Алаверди: 28,25 на кінець місяця і року.
Обгрунтування таке: останні місяці курс в форватері 27,9х-28,2х. Тому цілком логічно йти у форватері. Якщо раптом що, всеодно не вгадати, скільки те що: 29 чи 29,5, чи... І навіщо рипатись за форватер?
orest написав: Якщо в більшості прогноз "пальцем в небо" чи чиста чуйка
у некоторых прогнозы с весомыми обоснованием, и длинным списком факторов "за" и "против" только здесь в лидерах "чуйка" и раз чуйка не подводит, то буду и в дальнейшем ориентироваться на "свою" и "чуйку" товарища
Я щиро радію за переможців і схиляю сиву голову перед їхнім чуттям. Головне щоб результат з того був. Взагалі то я говорив про трошки інше... Але Ви часто робите вигляд, що не розумієте чи не памятаєте того, що пишу. Чому тоді в розрахунок "середнього" не взяти Львів чи Станіславів (Чернівці. Хмельницький)? Адже з "баулами" не тільки в Київ їздять... Раз правильно і фундаментально, то до кінця.
Похоже 28 это тот уровень, который будут держать до выборов. Естественно будут изображать рыночность курса колебаниями +-20 копеек. Перед НГ курс немного проседает обычно. Поэтому сделаю ставку на 27.99
orest написав: Якщо в більшості прогноз "пальцем в небо" чи чиста чуйка
Я щиро радію за переможців і схиляю сиву голову перед їхнім чуттям. Головне щоб результат з того був. Взагалі то я говорив про трошки інше... Але Ви часто робите вигляд, що не розумієте чи не памятаєте того, що пишу. Чому тоді в розрахунок "середнього" не взяти Львів чи Станіславів (Чернівці. Хмельницький)? Адже з "баулами" не тільки в Київ їздять... Раз правильно і фундаментально, то до кінця.
Вы не уловили смысла дискуссии. А цель была в поиске источника курсов объективного (близко приближенного к минимальным курсам и легкодоступным на валютном рынке)будь-то банк/Пов Мы выбрали 4 города (Киев, Одесса, Харьков и Днепр) имеет формулу 2х2 (два по 28,15 и два по 28,00). О чем это говорит? О том что в Киеве и Одессе всегда исторически было больше валюты (плюс Львов).
Я хочу услышать предложения лично от Вас. до кінця так до кінця.
Востаннє редагувалось prodigy в Нед 16 гру, 2018 01:15, всього редагувалось 1 раз.
kolyuchy написав:Похоже 28 это тот уровень, который будут держать до выборов. Естественно будут изображать рыночность курса колебаниями +-20 копеек. Перед НГ курс немного проседает обычно. Поэтому сделаю ставку на 27.99
Отправлено с моего SM-G960F через Tapatalk
-Транш почти в кармане -Томас почти в кармане -валюта в страну хлынула от заробитчан -ВС скоро закончиться
prodigy написав:Я хочу услышать предложения лично от Вас. до кінця так до кінця.
Для мене це абсолютно не важливо. Додавайте, віднімайте, діліть і множте що собі хочете. П.С. Може комусь цікаво, чи хтось ще не бачив (здається тут ще не викладав ніхто) https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... /htmlview# виплати по зовнішніх боргах.