|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2009) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 20 вер, 2009 22:29
Пусть меня кто-то опровергнет....
....Так щоб Ви не зазнавались , то для Вас порахую 300 квартир це 25 000 кв м по 1 800 $ за квадрат , що в сумі становить 45 млн доларів в місяць первинки і 90 млн доларів - вторинки
Ви напевно не встигли прочитати те що написав я , тому розшифровую
300 квартир по 80 кв м = 24 000 кв м по 1800 = приблизно 390 млн грн , якщо припустити що прибуток будівельної організації 20 % , то це 78 млн грн на місяць . При 15 000 - 20000 працюючих це в середньому 3900 - 5200 грн в місяць на кожну людину . А всього то 300 квартир в місяць 
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 20 вер, 2009 22:32, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2988 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 вер, 2009 22:31
budivelnik написав:То есть отныне ёмкость киевского РН - до 300 квартир в месяц.
В найкращі часи було 2000 угод в місяць з яких 2/3 вторинка , отже первинки приблизно 600 в місяць . Зараз ринок впав в два рази , виходить - 300 на первинному ринку і 600 на вторинному Так щоб Ви не зазнавались , то для Вас порахую 300 квартир це 25 000 кв м по 1 800 $ за квадрат , що в сумі становить 45 млн доларів в місяць первинки і 90 млн доларів - вторинки 
а что, у вас есть сведения , что на первичке 300 ?
вы забыли оставить из своих НЕ 25000 кв.м. квартиры только эконом класса ))
а потом поделить то что осталось на всех застройщиков
а потом заплатить налоги и зарплату а главное - кредиты ))
и ШО ? 
-
АЛЕНЬ №1
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 22:33
leondim_68 написав:Все наверное заходили в гости к ДС на валютную ветку... Это я о том, что упала гривна - потеряли гривнепатриоты и что. Приняли как есть. Валютные "качели", на которых люди теряют намного больше нежели держатели квартир, продолжаются. И что, жизнь остановилась. Да не берите близко к сердцу. Рухнет РН 100% и поднимется. А потом опять... Дело времени. И уверяю вас - жизнь от этого не остановится. Проходили уже. Молодеж, конечно, непомнит. Для них в диковинку - шара и закончилась. Думаете в сказку попали. Не братва - в жизнь вляпались.
Разница ВР и РН в том, что от качелей на ВР деньги не пропадают: просто теперь их имеет ктото другой
А на РН от снижения цен в$ богаче не становится никто
-
4Aces
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 22:40
а что, у вас есть сведения , что на первичке 300 ?
Є Кредити зупинені , отже будуємо виключно за гроші які отримуємо від населення , а скільки здаємо в місяць доступно з інформації держкомстату вы забыли оставить из своих НЕ 25000 кв.м. квартиры только эконом класса ))
Ціну продажу я поставив з графіку домік нет , який включає в себе як економ клас , так і елітку в тих пропорціях як вони представлені на ринку а потом заплатить налоги и зарплату а главное - кредиты )) и ШО ?
І тут видно Ви мене погано читали . Я ж Вам вже 8 місяців пояснюю . прибуток будівельників - 20 % . собівартість будівництва- 40 % , а все остальне це і є податки кредити і так далі . Отже якщо грубо то :
З 390 млн грн приходу в місяць
80 млн - зарплати
160 млн - будівельні матеріали , амортизація і так далі
100 млн - податки
50 млн - банківські кредити
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 вер, 2009 22:49
budivelnik написав:а что, у вас есть сведения , что на первичке 300 ?
Кредити зупинені , отже будуємо виключно за гроші які отримуємо від населення , а скільки здаємо в місяць доступно з інформації держкомстату
нет кредитов... а квартиры сдают... значит за деньги покупателей... хорошее утверждение .
То есть население прет столько денег в недострои ?
Кто-нибудь верит в это , кроме будивельника ? Это очень посещаемый ресурс. Тут есть кто-нибудь, кто в эти дни вбухал деньги в недострой ? АУ!
-
АЛЕНЬ №1
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 22:50
budivelnik
От мені і приходиться , для того щоб скорше вода потекла , камінчики які інші накидають розгрібати
Да завалити РН потрібно, здихатися неліквіду і почати все спочатку. Чим раніше тим краще.
Запуститься будівництво, за ним підтянуться суміжні і допоміжні підприємства.
Поки всі знають, що існує в продажі велика кількість квартир, люди будуть чекати і рік і два. А за цей час грошей у них не добавиться. Це значить, що або гроші обезціняться, або підуть на якісь другі цілі (на що вистачить) тільки не в будівництво.
-
leondim_68
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 22:56
leondim_68 написав:budivelnikОт мені і приходиться , для того щоб скорше вода потекла , камінчики які інші накидають розгрібати Да завалити РН потрібно, здихатися неліквіду і почати все спочатку. Чим раніше тим краще. Запуститься будівництво, за ним підтянуться суміжні і допоміжні підприємства. Поки всі знають, що існує в продажі велика кількість квартир, люди будуть чекати і рік і два. А за цей час грошей у них не добавиться. Це значить, що або гроші обезціняться, або підуть на якісь другі цілі (на що вистачить) тільки не в будівництво.
Українські забудовники не здаються ! До біса гроші ! Ще є депутатські мандати в кишенях.. ще повоюємо ! 
-
АЛЕНЬ №1
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 22:57
ВИТУС написав:logika написав:ВИТУС написав:logika написав:На данный момент средняя цена метра в Киеве должна быть 350 долл., а не 1500.
.
Обоснуй почему 350 , а не 200 или скажем 750? Почти уверен у тебя есть сумма на квартиру из расчета 350 у.е. за метр. Но наши желания не всегда совпадают с нашими возможностями( или хотелками).
Ну самый простой вариант прикида - соотношение средняя месячная з/п и 1 кв.м примерно составляет 1 к 1 при нормальном развитии экономики. Могу расскзать несколько методов оценки недвижимости по доходному методу. В результате все равно выйдете на 350-420 долл за метр по состоянию на сегодня. Я уже не говорю что на падающем рынке еще меньше может стоить.
Математика очень интересная наука.И если поиграться с циферками ( умножать,делить, отнимать, складывать зарплаты,ввп, доходы,минимум прожиточный и еще много разного то можно выйти на самые разные показатели.Людям со средней з/п жилье недоступно всегда было( я так думаю).
В школе, лет 30 назад  были популярны задачки, типа 2х2=5. И доказывалось это путем сложных математических вычислений. В роде выглядело все логично, но всегда при тщательном анализе можно было найти "слабое звено", которое и приводило на выходе к ошибочному результату. Это называется софизмом.
-
Colambus
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 206 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 22:58
Поки всі знають, що існує в продажі велика кількість квартир, люди будуть чекати і рік і два.
Так в тому то і справа що нових квартир не так вже і багато і з кожним днем буде ставати все менше і менше
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 вер, 2009 22:58
budivelnik написав:Ну самый простой вариант прикида - соотношение средняя месячная з/п и 1 кв.м примерно составляет 1 к 1 при нормальном развитии экономики.
Я ще зимою писав , що не маю нічого проти такої пропорції . І вона можлива , але  при умові Вашої середньої зарплати приблизно 2000 $ А так як такої зарплати у Вас не має , то винуваті не будівельники , а Ви  , ну ще може держава , закони і дві руки , але та що ліва - права , а та що права - ліва + трошки знань Вам поки що не вистарчає ( адже змогли ж якось інші люди по 10 млн кв метрів в рік викупляти ,і працювали в цій же державі , з цими ж законами і цими ж руками 
Ну, да, ну, да. В Риге 465 евро метр, а зарплата 900 баксов. А тут средняя по стране 200 баксов, в столице 350, а человек виноват, что не получает 2000 баксов, потому что застройщик хочет иметь прибыль больше чем в Европе. Вы только злите народ этим - никто не купит у вас, даже если в 10 раз подешевеет, хоть и будут деньги. Просто назло, чтоб знали.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1678 раз.
- Подякували: 2371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1