|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 25 гру, 2018 02:26
После тяжёлого монодня не поленился прочитать с полсотни страниц, а тут просто детектив, жесткач настоящий. Наблюдаю...
И шо, давно в вебе на выхах со Сбера ничего не поиметь, вроде ж пару недель назад ещё работало, в отличие от додатка?
А, и верно ли я вкурил, шо достаточно только 8 торговых операций от 2 грн сделать для участия и в ореховой +8000 (это ж 80 доналоговых грн?) и в депо (+1%) акциях одновременно?
Благодарю заранее, сильно не козлите, если что пропустил в суете...
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 гру, 2018 04:06
kreuz написав:После тяжёлого монодня не поленился прочитать с полсотни страниц, а тут просто детектив, жесткач настоящий. Наблюдаю... И шо, давно в вебе на выхах со Сбера ничего не поиметь, вроде ж пару недель назад ещё работало, в отличие от додатка? А, и верно ли я вкурил, шо достаточно только 8 торговых операций от 2 грн сделать для участия и в ореховой +8000 (это ж 80 доналоговых грн?) и в депо (+1%) акциях одновременно? Благодарю заранее, сильно не козлите, если что пропустил в суете...
та вроде работает сбер по выходным в вебе, в прошлые точно работал.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 гру, 2018 08:33
kreuz написав:достаточно только 8 торговых операций от 2 грн сделать для участия и в ореховой +8000 (это ж 80 доналоговых грн?)
Акция только для избранных, получивших СМС. Такое.
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 гру, 2018 10:19
sola написав: kreuz написав:достаточно только 8 торговых операций от 2 грн сделать для участия и в ореховой +8000 (это ж 80 доналоговых грн?)
Акция только для избранных, получивших СМС. Такое.
Чтобы вот эти орехи вывести это надо иметь к моменту их выплаты или спустя некоторое (какое?) время после проведённую по счёту покупку на сумму 64,40 грн (больше или меньше)? Или без привязки к сумме покупки? Не выводил ещё ни разу... Альфа нас научит на бонусных орехами пользоваться ))
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 гру, 2018 10:30
kreuz написав:Чтобы вот эти орехи вывести это надо иметь к моменту их выплаты или спустя некоторое (какое?) время после проведённую по счёту покупку на сумму 64,40 грн (больше или меньше)? Или без привязки к сумме покупки?
Не выводил ещё ни разу... Альфа нас научит на бонусных орехами пользоваться ))
Умови виводу такі ж як і решти бонусів: компенсація від 50 грн будь-якої покупки, проведеної по рахунку за попередні 3-30 днів від нарахування.
-
stryzhko
-
-
- Подякував: 412 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 гру, 2018 10:51
Квесторе_поверніться написав:Погорільця хто вже взяв по виплатах ВТБ?
Тяжкий випадок, Алка дівка норовлива. Коли побачив інфу про початок виплат з ВТБ, перевірив себе на сайті Алки. Не знайшов. Передзвонив на гарячку. Робобаба нічого зі словосполучення "реєстр фонд відшкодування" не розуміє, підійшов пароль "депозит". Після 3 перекидок дівчина знайшла мене у реєстрі, повідомила суму, запропонувала записатися у чергу на виплату. Записуватися я не став (чекати тиждень), з Алкою ми давно знаємося, дівчатка в лице впізнають, вітаються, піду без черги до свого енерджайзера. На наступний день перша невдача - енерджайзер відсутній, звертаюся до вільного консультанта. Круглі очі - ми вже все видали, що за пізня птиця. Після нетривалого самонавчання знаходиться лист про початок виплат, згадується як це робиться і... мене у списку на виплати немає. Шлях через робобабу знайомий, три паси, четверта панянка повідомляє, що я відмовився записатися, тому мене зі списків "викреслили". Поки тривала гра у футбол, прослухування реклами та музики, вияснив, що карт погорільців у відділенні немає. Поки косили галявину з банків - були, закінчилися або зійшли зі строками. Нових нема. Можуть замовити. Прийдуть через рік. Отримаю з врахуванням св"ятково-вихідних через два тижні. У мене сума більше 100К, гроші мають заробляти, не чекаю. Перехожу через вулицю у сусідній банк, мене зразу знаходять, отримую макулатурою, частину залишаю на депозиті. Ось така ця панянка. Хочеться побачити її, зустрітися очима, а вона норовить розвернутися на 180 і показує...
-
pepe
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 гру, 2018 12:19
-
хуторянка
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 гру, 2018 13:16
Hella написав:Сверяли количество покупок минут двадцать.
Т.е. просто распечатать выписку по счету, маркером выделить ТСП-операции и пальцем посчитать до 8 у менагера не получается? 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 25 гру, 2018 13:17
clientage написав: Hella написав:Сверяли количество покупок минут двадцать.
Т.е. просто распечатать выписку по счету, маркером выделить ТСП-операции и пальцем посчитать до 8 у менагера не получается? 
Когда мне оформляли, то так и сделали. У отца сверяли звонком. Почему - не знаю ). З.Ы. Хотела перепечатать, удалила - но уже не буду восстанавливать.
-
Hella
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 гру, 2018 13:30
А какой сейчас лимит на выход по П2П? Уже отправил 15т- прошло. Горячка как то неуверенно говорит- на сутки.
-
lel
-
-
- Подякував: 1106 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
|